Norrbölebo

Hej! Just nu ligger jag i sängen i den nya lägenheten!! Hur sjukt! Har kämpat som en tok hela dagen med flytten. Klockan 9 imorse började jag lasta in lådor i bilen, for sedan hit för att ta emot nyckeln, lastade in första lastet med lådor. Var redan då helt sjukt och sjukt svettig hehe. For hem och hämtade lite mer grejer och bar in allting. Vilket träningspass alltså. Så sen ca 12-tiden har jag packat upp varenda låda och nu är det mesta på sin plats. Var sjukt besluten att allting skulle upp idag, kanske inte det smartaste för kroppen min, men ska man så ska man.
 Imorgon jobbar jag till 14, efter det ska vi ta hit både min och Axels datorer och ett bord och datastolar. Efter det fattas en soffa, mat och lite smågrejer som ska införskaffas på IKEA på torsdag! Det här kommer bli så sjukt bra! WOHO=D

 

Flytt på g!

Jag tror att jag har nämt tidigare att jag och Axel ska flytta ihop! Dock så har det gått lite fram och tillbaka, den första lägenheten vi skulle hyra blev inte av, så ett vi trodde ett tag att vi skulle fortsätta bo hemma. Men i början av Juli så fick vi nys om en annan lägenhet som vi nu ska få hyra! Vi kommer flytta in nu på tisdag(!!!!!!) och bo där tom mars/april någon gång! Det känns otroligt spännande och bra. För mig blir det första flytten, kommer förmodligen fortsätta säga att jag bor på Morön i några månader hehe. Lägenheten ligger på Norrböle, typ en sekund från stan(halvsekund till gymmet, win) så vi har guldläge. Den är en 3a så det kommer vara king att få lite mer utrymme. Källaren som vi bor i just nu börjar kännas väldigt liten. Återkommer med bilder osv när allting är klart=DDDDDD

Midsommar

Vi var till en början några stycken på midsommar i Ursviken! Vi grillade gomat och hade det otroligt bra. Vädret var med oss ändå till vi skulle börja grilla, som tur var hade jag lyckas ta på mig inomhus-fixa-mat så jag slapp regnskuren som varade ganska precis mellan när vi började grilla tills vi var klara. Senare på kvällen kom det mer folk och vädret klarnade upp så det blev en king midsommar!
 
 För-förfesten hehe! 

Sjuk

Har beslutsångest i sinne, blev förkyld i helgen och allt jag vill är att fara och träna. Trotsade igår och for och körde ett lugnt axlar/tricepspass och det gick bara fint. Men idag känner jag mig lite trött och hostig, så jag vet inte hur jag ska göra.. AH!! Hatar att vara sjuk.
 Men senare ikväll ska jag iallafall fara på bio med Elin, som är lika förkyld som mig, det ser jag framemot! Där ska vi sitta och hosta ikapp hehe;)



Studentveckan

Studentveckan spenderades såklart med klassen och den innehöll party, brännboll, grillning och annat skoj!