Studentresan

Hej! Nu var det ett tag sedan jag skrev och mycket har hänt sedan dess: Studentresa, studentvecka, själva studenten, midsommar, lov och jobb och en massa annat. Jag tänkte berätta snabbt om vad har hänt och hur det har varit. Börjar från början med resan!
 Vi for då som sagt till turkiet, Alanya, och bodde på ett hotell som heter Kleopatra Beach. Jag är väldigt flygrädd och nojjade sönder innann vi for men flygresan dit gick faktiskt väldigt bra! När vi landande, mitt i natten, så fick vi stå i över en timme och vänta på att en buss skulle komma och hämta oss och skjutsa oss till hotellet. Väl framme på hotellet så var man astrött, klockan var 6 på morgonen vi skuelle egentligen vara framme ca 04.30-05.00, och lagomt less. Efter ha checkat in genom det mest korkade systemet ever så fick vi äntligen gå och lägga oss! 
 Vi hade en vecka med bra väder och gött sällskap och det var väl typ det ända som var bra. Hotellpersonalen var sjukt skum och var otroligt svår att kommunicera med, deras "bellboy" var obehaglig och vägrade lämna ens sida om man inte dricksade 40 mille och maten var dygna.
Första frukosten så åt jag vitt bröd med leverpastejlikande pålägg, för det fanns inget alternativ till vitt bröd och ingen skinka-aktig grej eller ostskrivor. Och på söndagkväll, andra dagen i Alanya, så blev Linn och Axel matförgiftade och spydde sinnessjuka mängder. Det var inte ens jag som blev sjukt men det är ändå det värsta jag varit med om.. Löpte ner mitt i natten och försökte få hjälp av personalen men de brydde sig inte ens lite. Fick några påsar men inte mer än så. Allt de gjorde följande dagar var att totalneka att det var på grund av deras mat. Dagen efter spenderades på sjukhus med dropp och efter det så åt vi aldrig mer på hotellet. Axel och Linn var inte de enda som blev matförgiftade utan det var en hel del peepz.
Själv skulle jag inte åka tillbaka till turkiet igen, men om jag skulle göra det(mot alla odds) så skulle jag absolut inte ta ett värdekasst all inclusive hotell.

Alla bilder är tagna de två första dagarna, lördag och söndag, förutom den sista på Axel på tisdagen på sjukan. Söndagen var en enda dagen jag drack, och då drack jag max 4 drinkar. Blev inte direkt en partyresa för mig hehe=)