Bubbly treat, McDonalds

Hejhej nu sitter vi mcdonalds och inväntar bussen som tar oss hem 22.40. Vilket då betyder att vi landar i Skellefteå 00.40, trevligt. Har lyckats få med mig några tröjor och ett par skor så nu är jag alldeles för många hundralappar fattigare. Vi har även lyckats ta fel buss och virra bort oss, och simmat och spaat också! Riktigt lyckad dag faktiskt.

But you don't stand my point of view

Hola hola! Uppe med tuppen. 
Idag är det en day of money därför har jag och Paulina en heldag i Umeå planerad. Med lots of lots shopping och spa på kvällen. Vi har också tänkt hinna med att träffa våra systrar som båda bor där. 



09.20 bär det av! När vi kommer har jag ingen aning.. Lär väl bli en rätt lam uppdratering idag, spare with me.


The Clash – Train In Vain


Save me from what I've just done

Jag kände att det var dags att göra om bloggen. Kände mig inte lika svart längre, I began to creed after white. Och eftersom att jag är halvt retarded och inte lärt mig hur man gör än, så hörde jag av mig till min lilla bloggfixare Lina! Snäll och fin som hon är så fixade hon det direkt. Så om ni ser min gamla design så klickar ni på den fina uppdrateringsknappen f5!



If I had one more chance I've would of done it right



De vade så trävvligt igår.

We fucking lead us to kings

Vakna i morse var nog det jobbigaste jag gjort på länge. Wah. Slöade i sängen hela dagen, otroligt skönt. Hahaha, juste såg en film som heter Primal. Satan i gud så dålig film. När jag börjde se den verkade den helt okej, tom riktigt bra. När slutet började närma sig satt jag bara och suckade åt allting. Ååååå så otroligt dåligt gjort den var.. 

Kvällen har spenderats med släkten, bd-party för pappa. Kan bara säga att jag är alldeles för mätt nu fyfuck.


Alltså jag måste nästan säga att ni måste se den bara för att se de otroligt dåliga effekterna i slutet. Man ser de tyvärr inte så mycket i trailern.

Lookin' for ma partypeople

NU är Paulina här, and the night is on! Senare kommer lite mer fina venner!!!!!


Wonderbooooy

Imorse vaknade jag med en sådan stor glädje när jag insåg att jag inte behövde masa mig iväg till skolan!! 
Idag har jag hunnit baka världens godaste noblesschokladtårta(!!!!!), och tränat. Nu så ska jag börja göra mig klar för kvällen, kunde knappt vara mer taggad. Yeeeeeeeeey ntzntz


I want your money, not your life



Freaky freaky awesome! Klicka på bilden and you'll get the thrill of your life.


London Calling, to the far away towns Now war is declared, and battle come down London Calling, to the underworld Come out of the cupboard, you boys and girls London Calling, now don't look to us Phoney Beatlemania has bitten the dust London Calling, see we ain't got no swing Except for the ring of that truncheon thing The Ice Age is coming, the sun zooming in Meltdown expected, the wheat is growing thin Engines stop running, but I have no fear 'Cause London is drowning, and I live by the river London Calling, to the imitation zone Forget it, brother, you can go it alone London Calling, to the zombies of death Quit holding out and draw another breath London Calling, and I don't wanna shout But while we were talking, I saw you nodding out London Calling, see we ain't got no highs Except for that one with the yellowy eyes The Ice Age is coming, the sun zooming in Engines stop running, the wheat is growing thin A nuclear error, but I have no fear 'Cause London is drowning, and I live by the river The Ice Age is coming, the sun zooming in Engines stop running, the wheat is growing thin A nuclear error, but I have no fear 'Cause London is drowning, and I live by the river Now get this... London Calling, yes, I was there too And you know what they said? Well, some of it was true London Calling, at the top of the dial And after all this, won't you give me a smile? London Calling And I never felt so much I like

We don't celebrate Sundays

Det roligaste som hänt idag var antingen att spamma Hampus logg eller att jag läste Herr Bacon istället för Herr Baron, så ni kan ju gissa på hur givande denna dag har varit. 
Skulle egentligen på 18års fest men jag har ingen dricka så jag sa NJET och stannade inne istället. Ooootroligt kul har jag haft, har inte gjort ett skitaz! Dock så är det otroligt skönt för jag håller på att däcka ihop.

Nuuuu ska jag lista ut hur jag ska göra axelbanden på min klänning så jag kan få klart den någon gång. Om någon undrar så går det faktiskt ganska bra och börjar nästan likna någonting nu!



Imorn ska jag hänga med denne fine fan, jag är så otroligt taggad på lördag, livet och lov! Life is tooooo good.

Hardcore Superstar – We Don't Celebrate Sundays

This is what I've got

Just nu är jag bara kall och trött. Trött och kall. Så kall, så trött. Wäh. Anywhoooo, Alle kommer förbi på ett tag och underhåller mig ikväll. Kommer troligen somna mehehe. 



Jag & Linn smög oss ba in där ba för vi ba ville. Liksom.

För övrigt är jag otroligt ovanligt taggad på helg. Vill sovaaaa, länge. Och har så underbara planer. Och så blir det lov. Mmm lov. Mmmm sova. Mmmmmmmmmmums

The beautiful people

Grattis grattis till mina fina pappa som fyller.. år!! Önskar dig en så ultrafin dag.

Honest to God, I will break your heart


Hittade det vaggraste jag haft. För att vara mer specifik syftar jag på fjärde bilden.

2011-10-26

Dagen flyter på. Gör otroliga rookiemistakes när jag syr. Och nu headar jag för att träna och sen en superdusch. Ingen vanlig dusch, utan superdusch read my lips. Eller read my letters. 



Die mauer


Klänning - Gammal kjol hähä
Cykelbyxor - Gina
Strumpbyxor - Kappahl
Poncho - Gina
Halsband - Flash
Skärp - Monki

Och dräps utav nåd

För några dagar sen gjorde jag nog mitt bästa köp någonsin(om jag ska överdriva otroligt mycket). Anywho köpte en ponch(filt) från Gina. Varför det smög sig in ett "filt" där är för att det ser verkligen ut som en filt, som folk påpekar att. Men det är verkligen det skönaste, varmaste, mysigaste plagget ever. No more freezen' awesome



Mmm yaa pretty thing

Fly with the wind

Mmm mor ta med mig till London. Älskar dessa skor, bara för grymma. Är självklart från London så få tag på dessa blir väl lite svårt! De kostade bara 250 spänn, mums.

Cry your eyes out

Godddag min kära vänner. Efter skolan for jag till stan och inhandlade några meter tyg, så nu jäklar i mig ska jag sy sy sy. Det var alldeles för länge sedan jag gjorde det. Hade tänkt mig någon sorts långklänning i svart, men vi får väl se hur det slutar. 
Måste dock plugga till provet imorgon och träna före! Är så enmort taggad på lov till veckan. Partyparty


Hardcore Superstar – Cry Your Eyes Out

A modern myth

Fick något ilryck och spontantränade nyss. O-m-g måste bara säga (återigen) att jag förstår inte varför jag slutar träna time to time. Outta say att nu ska jag börja träna igen!!!!! Efter Nov-lovet köper jag ett sista månadskort på 360 och tränar som en maniac före jul, gissar att det lär behövas både före och efter hmhemhe. Mmmm träna


Waah jag hittar ingen träna-relaterad bild så ja ba liksom lägger in den där istället. Komiskt hur man har sett ut.

A beautiful lie

*
Klicka på bilden för att komma till ett grymt 30 seconds to mars album!


Ikväll/idag har jag inte hunnit mycket annat än att plugga och duscha. Bäljde just i mig en kopp varm oboy som om jag vore besatt, är nästan i chock så fort det gick. Och nu är jag bara enormt mätt. Nice. Ska åter igen dyka ner i NK-böckerna med sådan stor glädje. För det finns ju verkligen ingenting jag gör hellre än att plugga:):):)

Let it out

Herregud jag är så avundsjuk på min mamma. Hon ska till London med min moster(hon fick det i 50års-present). Bara för att rubb in mitt egna face sitter jag nu och kollar runt på kläder, skor dylikt från London. Jag håller tamigtusan på att smälla av. Åå jag vill shoppa shoppa shoppaaa. Börjar nästan bege mig mot stan nu och köpaköpaköpa. Om de bara kunde få in nya grejer!!!!



mmm jag vill ha walk-in-closet<3

Run to the hills

Idag har jag jobbat hela dagen, jobbade igårkväll med. Ba jobb hela tiden. Håller på att falla ihop av trötthet. Ska ändå plugga. Jag är så duktig. 
För övrigt har jag världens finaste mor som har köpt en Ben & Jerry's till mig, all kärlek till henne. Ska göra lite reklam för ICA morön och säga att de har 2 Ben & Jerry's för 75:-, spring spring.



Bara i brist på bilder. Green Day-konserten som var i Juni förra året!!!!!!!!!



He-he-heartless

Å det är så jobbigt. Varje gång jag blundar ser jag kläder, skor, väskor and so on. Jag vill ha nya kläder. Nu. Och nya skor. NU! 
Ska tvinga ner Paulina till stan imorn och under Novemberlovet ska jag ner och hälsa på min syster i Umeå. Så nu ska jag shoppa shoppa shoppa. Mm-mmm-mmm


I will be with you again

Känner mig så otroligt grym när jag inser att jag har glömt de viktigaste papperna på skolan, weho lycka till att plugga nu. Traaaaaaaakigt. wahwahawhä tagga F. 



Fick sitta och göra nya anteckningar osv. Har flera A3 papper fyllda med det nu.. Hoppas min historielärare blir glad för jag offrade mina skisspapper:@

Til the end of time

Hej hej, Matilda aka storbloggarN här! Jag har haft ett anti-datorryck nu i några dagar, därav ingen uppdratering. 
Men denna vecka har bestått av film med awesome peepz, mycket musik, biiiiiild och en massa plugg. Har historiaprov imorn, är enormt taggad :-D Nu ska jag gå och vara en snel dotter och tömma diskmaskinen och starta ugnen.


Nothing in the hole wide world

Alla som vi hängde med igår var så jävla underbart grymma att jag tror nästan att jag har drömt alltihop. Hade superkul och kom hem någon gång runt halv 5 kanske?? Vilket då resutlerade i en väldigt trött Matilda idag, totally worth it though.


Tryck på play du sätter på, och dansa som på technodroger



Kvällens outfit!

Kavaj - Second Hand
Tuplinne - Egengjoty
Shorts - H&M
Strumpbyxor - H&M
Halsband - Cubus

Dansa är kul men jag föredrar att SUPA

HÄJHÄJ. Snart så ska jag käka efter det kommer Theo->möta Paulina->ICA->Hampus. Sen parta med han, Pigge, Mikela och Maaaaaaalin säkert fler Kommmmmmmmer BLI EPICAwesoME.


Put your hands up in the air

Min fader väckte mig 10 över 8 imorse och jag började jobba halv 9!! Verkligen awesome..Hade lyckas ställa väckaren fel wäh. Kom ändå i tid, fem mintuer före tillochmed jag är grym. 

Nu sitter jag och taggar kvällen. TAGgggggar mycket mycket tagg garaggatagggjja. Hehehe ntz ntz ntz
<3<3<3

That's my only holy moment

Fortsättningen av denne Fredag bjuder på Tacos och en tidig kväll. Jobbar imorn mellan 08.30-12.00! Håller redan på att däcka ihop så det skall bli lite smått skönt med en innekwel. Ska försöka plugga lite grann och duscha som aldrig förut. 
Just nu ska jag sy och fixa massa grejer som har legat på hög hittills!


We wish you a marry christmas

Godmorgon världen. -1,4 stod det på termometern imorse, holy christ we'll goin' down. Vintern är på g, vilken betyer att julen snart är här! Jag råkar faktiskt veta att det är preksis 80 dagar kvar av detta år, så om vi subtraherar det med 7 så ser vi alla att det är 73 dagar kvar till julafton!!!!!!!!!!! Vilket betyder att det är cirkus 40-50 dagar kvar tills man börjar julpynta. Omg är så otroligt taggad jag håller på att smälla av.



HAHA SNYGGT SMILE. JUL<3



Pray, when you think you want me

Igår hade vi sovmorgon till 11.40, otroligt skönt. Och kvällen spenderades med fina människor från klassen!


Ikväll måste jag läsaaaaaa och tränaaaaaaaa och jag vill målaaaaaaaaaa och jag vill syyyyyyyy. Hur skall detta gå till när jag inte orkar ställa mig upp?

Well it makes me think twice

Måndag återigen. Men jag klagar ej, fastän vädret fuckar med allas mind och har svårt att bestämma sig hur det ska vara. Det har varit en otroligt chill dag idag, men tyvärr kommer kvällen ej bli lika chill. Måste snart gå upp och äta middag för att sen fara och jobba, 18-22. Amazing är så otroligt taggad!!!!!!!!!-.-


I'm so tierd, tierd of waiting, tierd of waiting for you




Extremt underbar klass! Måste bara säga att jag är så otroligt nöjd med mitt gymnasieval. ES1b we go girlfriend(s)

Truth has been here all the time

Det var otroligt trevligt igår!! Jag tror verkligen att min moder fick en superbra dag. Jag och Paulina var bartenders och det var hur awesome som helst. Vi kom fram till att vi ska öppna vår egna bar med låga priser hähähä



Idag är det söndag, som jag tror de flesta redan vet. Idag har jag inte gjort någonting annat än ätit middag, vaaaknade halv 4 yey. Anywho, har bestämt mig för att denna kväll ska bjuda på så lite som möjligt=slösöndag awesome

GRATTIS

Idag fyller världens bästa mamma 50 bast!!! Hoppas hon får en superdag osvosvosv<33<<3<<3<3 Grattis mammsi. Måste skynda mig att göra mig klar.. Bartender tonight stek

hihi gullis

Well I can't stand to look @ you now

Hade en väldigt trevlig kväll igår. Eller egentligen rätt dryg och svinkall.. Men med helgrymma människor så då blev det helgrymt. Vi var jättecoola och hängde på stan hiihh



Let me see you shake what you're mother gav you

Jag har varit så underbar på att blogga på senaste tiden, jag vet. Men av någon anledning har jag ej aft tid att starta datorn. Minns ändå inte vad jag gjort..
Anywho, ikväll ska jag vara med td88 och hans buddz. Vad som händer då, vet jag ej.


Så taggad är jag.

I will never let you down

Paaaaaaaaaaus i plugget för att gå ut och träffa Paulina som fick tag i mig tihih


Hej hej hej jag är bara sexton år

I'm living in a dream

Jag har återigen börjat jobba, på ICA! You'll find me in the kassa. Jag är så otroligt trött just nu, efter skola och jobb.. Men jag måste göra massa läxor och fixa klart saker till helgen. GAH så tråkigt!! Försöker för övrigt få tag på Paulina men hon verkar ju vara okapabel på att svara någonstans!!!!!!!!1

haaaaaaaahaaaaa

Say something, say something, say something now.

Jag har lyssnat på James Morrison större delen av dag. Det är en av de väldigt få "sångare", som inte är rock dylikt, jag lyssnar på. Låtarna är så fina och sköna att lyssna på när man är trött. Får även så fina flashbacks från de fina delarna av sjuan när jag lyssnar på honom! Det jag ville komma fram till så har han ett nytt album:


(Klicka på bilden för att komma till albumet)

Personligen så tycker jag att Songs For You, Truths For Me är bättre, eftersom det blir lite "barndomslåtar". Har dock inte orkat lyssnat mig igenom alla album, speciellt inte när det finns musik som Green Day, Mustasch, The Offspring osv=]

Slave to the music

Jag har gjort någonting så otroligt grymt idag: jag har TRÄNAT. Jag är nästan helt i chocktillstånd. Det var hur skönt som helst, förstår inte varför jag har tagit världens uppehåll i det. Efter det så städade jag. Jag skickar massa med guldstjärnor till mig själv<3<3 Snart ska vi äta, sen ska jag gå upp till ICA och köpa te! (Allting har jag gjort för att slippa plugga, hemlis..) 



Vilken underbart fin bild jag hittade.

It's a beautiful life

Igår igår, vad hände igår? Jag var med Theodor och Paulina och röjde på stan. Sen for vi till Hampus osv till deras helvilda fest. Haha.. Sen kom Elin!! Jag hade helskoj fastän det var iskallt och jag var totalnykter. Kvällen avslutades iallafall hos Elin med LYXSHAKE wohooo. För övrligt var jag så otroligt tråkigt att jag tog inga bilder. Fy skäms!


I lied to you baby, that is right!

Ikväll ska jag vara med Paulina och Theo, kanske Elin också. And so on. Vi ska leka totala Facebook-gangsters och kvadda hela staden. Look out!



Hahaha T-dog

Breakdown, we're gonna make 'em see.


Min underbart fina outfit för kvällen!!
Tshirt - Gina
"Kjol" - Gina
Skärp - Cubus
Strumpbyxor - Kappahl
Kavaj - JC



I'm the beast that you fear, in the shadows of night.

Det var himlahimla jättekul igår. Jag åt världens godaste ICA-sallad, som för övrigt aldrig ville ta slut. Sen var vi hos Hampus och stoade och stojade.




Och denna fina lördags-dag har än så länge bjudit på CSI och mat(awesome). Nu ska jag gå och duscha och sedan göra någonting så kul så: Läxa.