Shoppat lite grann i Gbg


Stockholm city

Nu har vi gjort tågbytet till Göteborg! Resan till Stockholm var helt problemfri, bortsett från en illamående sovkompis från Luleå. Det är så otroligt mysigt att åka tåg med mina fina kompisar!!


Bastuträsk - Göteborg C

Sitter och häller i min mitt morgonkaffe, efter det blir det lite träning. Senare under dagen så hämtar Linn och Daniella mig och sedan bär det av till Göteborg!!! Är så sjukt taggad:')


I feel so alive tonight

Tröttheten som uppstår efter simning på idrotten, 75 min S.P.Y.C och 45 min spinning är den underligaste trötthet jag känt. Kände mig/såg väldigt nyvaken ut. Har nu suttit och kedjeätit i 40 minuter ska snart gå och sy, efter det dregla lite över nellyrean.


20/10-2012

Var på spinning 10.30 imorse, lyckades försova mig och vaknade just så att jag hann fara. Var så pass nyvaken att passet gick inte superbra att genomföra, tror att det aldrig varit så svårt att trycka tramporna runt.
Har annars spenderat dagen med min lover(symaskinen). Håller på att sy en 'kappa' till en klasskompis. Resultaten kommer senare!


Bodypump/Spinning

Pluggat matte i princip hela dagen känns det som. Skippade sovmorgonen i morse för att fara på skolan och nöta till provet imorgon, efter skolan var det plugg hos Elin. For direkt från Elin till Friskvårds och för att köra mitt älskade Bodypump/Spinning-pass!!!! Jag och min kära fader har även "anmält" oss till en cykelträning de har. Den pågår mellan vecka 43-48 och varje vecka ska man gå på två spinningpass och är då med och tävlar om fina priser. Känns sjukt kul! 
 Nu ska jag dränka mig i lite mer matte och lägga mig så tidigt som möjligt för imorgon kl 06.45 står Core på schemat!
 

S.P.Y.C.

Idag föll första snön, har väldigt blandade känslor för detta. Varken bra eller dåligt.
Var på mitt första S.P.Y.C-pass ikväll(styrka, pilates, yoga, core). Passet ligger på 75 min och är en riktigt skön blandning mellan dessa träningsformer. Kommer helt klart gå på det igen:-)


13.37

Började denna dag med ett spinningpass. Älskar spinning det är så klockrent. For förbi ICA tvärt efteråt och köpte Loka äpple och kanel. Kanel wtf sjukt konstigt, har inte hunnit smaka än ooohh så spännande alltså jååå


Lördag 13 oktober

Började denna dag med en promenad i det växlande höstvädret, åt sedan en gigantisk frukost och snart är det jobb som gäller. Börjar 14.00 och slutar 22.15, nice cash med 100% ob all day long:-)


Döende

Ikväll har jag inte gjort någonting alls. Har varit cptrött hela veckan och ikväll orkade jag inte ens sitta och måla, så nu ligger jag och nöter OTH. Är på nionde och sista säsongen, alltid är så otroligt ledsamt och mörkt just nu!! Måste åter igen säga hur TRÖTT jag är, tror att jag är döende eller någonting detta är inte ok.


Skola hela dagen lång

Varit på skolan till 20.00 ikväll. Vi har målat kroki, ätit tacos och haft spökgång i skolans källare för ettorna och några treor. Sjukt kul!!


Afropowerdance

Var på afropowerdance på Friskvårds ikväll! Världens mysigaste träningsform, blir så otroligt glad av alla konstiga rörelser. Rekommenderas stark!
Annars har jag tokstädat i två dagar, slängt onödig kosmetika som inte används, kastat bort väldigt(!) mycket 'någon-gång-så-kanske'-kläder och allt annat som städa innebär. Så nu är allt fräscht och fint yay!


Just like the leafs on autumn

Examinationsuppgift akvarell.


Autumnflowers

Gjort en höstig kjol som är väldigt hög i midjan. Dock är den lite för tajt upptill så det går förmodligen inte äta i den haha.


Fyndat på secondhand

Idag efter jobbet cyklade jag(i mördarspöregn!!!) till pingstkyrkans secondhand där jag mötte Linn! Hittade en röd jacka och två jeanskjolar. Båda kjolarna var milslånga, så jag har klippt båda två kortare. Helt ok inköp med tanke på de 140 kr jag pröjsade för dessa!


Raindrops are falling on my head

Middagen ikväll blev scones. Är just nu så otroligt mätt, gött:-)
Har även lyckats bli förkyld igen för sjuhundraförtielfte gången i år. Har gjort upp världens bästa träningsschema för kommande veckor vilket jag inte kommer kunna följa nu på ett tag, vilket suger mer än allt annat!! Ska ut och flanera i regnet nu, vilket troligen är perfekt för förkyldning:-)


FOTFOT01


Jobbat vidare på snabb-akvarellskisserna


When I'm worken' out

Har varit på mödrarpasset bodypump/spinning ikväll. Det är så gud förbannat jobbigt och jag älskar det mer än livet själv. Nu sitter jag och försöker göra matte och det står helt still, fattar noll fastän jag fattat allt i skolan. Jag blir så aaarggg, gillar inte matte längre:(


Traaaaintrip

I slutet av oktober far jag Linn och Daniella till Göteborg!! Jag är så otroligt taggad jag vill bara att oktober ska flyga iväg så att vi kan fara wooho! Vi åker dit med tåg, alla i olika kupéer så det kan bli väldigt spännande att se hur det kommer att sluta. Troligtvis kommer vi bli ihjälhackade och utspridda lite överallt:-)