Say what you want but you're not gonna win this time

Helt magisk morgon. Jag klarade av att springa 2000 m. Och det ska inte vara nog heller, jag fick tillochmed en ny rekordtid. God damn, I outte be the best. Hihi skoja. Utom det har det inte hänt så mycket out of the normal idag! 
Ska snart fara ner till stan och käka med världens bästa Paulina. Sen far vi till Hampus. ntzz ntzz


The truth was sacrificed while we tried, while we tried to work it all out. Now I need a place to hide, I lied, I lied to you baby thats right.



Igår var jag med Robin. Vi spelade Mario och såg film! Jag var så otroligt trött efteråt så jag gick och la mig. 
@ the moment sitter jag och trycker i mig frukost och är så otroligt jäkla otaggad som man kan vara på att springa 2000 m första lektionen. Funderar på att lägga mig ner och krypa hela vägen bara för att vara jobbig..



Vad gör vi, nu kör vi

One of us is going down



Jag skulle nästan kunna lägga mig ner och dö och ändå känna allt livet varit för bra för att vara sant, när jag hör den här låten!!

How much is enough to kill yourself?

Jag har som ingenting att förmedla till alla er där ute. Jag har ingenting att göra och jag orkar inte göra någonting. Jag är så otroligt tråkig. Jag vill träna, men jag orkar inte. 



En exceptionellt fin bild på Farida idag från NK:n.

Scream at me until my ears bleed, I'm taking heed just for you.


Alltså jag avlider. Den är tusen gånger bättre än orginalet. Vill gråta av glädje andra gånger han sjuger "To smash the silence with the brick of self-control". Det är för bra för att vara sant;(

Monogamy is all he wants from me, but I see my life and it's way too short.



Nu drar jag till Pigge och spenderar kvällen där med MASSA FINISAR HIHI

Wait for a sign, to smash the silence with the brick of self-control

Åh jag vill ha kläder. Massa massa kläder. Jag behöver pengar. Varför har jag ej fått min sista lön än för?? Svara på det vavavaa


Don't know what I want. That's all I've got.

Nu har jag tryckt i mig massa mat och ska till PAULINAAAA!!

What if I wanted to break, laugh it all off in your face.


För ett tag sedan köpte jag Macadamia Natural Oil Salon Intro Box. Det är en hel serie med hårprodukter. Det är nog ett av de absolut bästa köpen jag någonsin gjort! Jag har testat många hårprodukter i mina dagar, men Macadamin Oil tar lätt ledning av awesomness. Om någon har dubbelakut hårkris så rekommenderar jag serien av hela mitt hjärta. Rekommenderar den till alla bara för att den är så onaturligt awesome!
Den finns att köpa på Eleven.se för 835:-. Galet billigt för så många och bra produkter!!!



(Det nedan för är direktkopierat från Eleven.se)

Macadamia Natural Oil Salon Intro Box

Dessa makalösa produkter från Macadamia Natural Oil innehåller två av världens mest näringsrika, dyrbara naturliga oljor, Macadamia Nut Oil och Argan Seed Oil. Dessa ger håret den ultimata skönhetsbehandlingen vid varje tillfälle och låter håret bibehålla sin hälsosamma glans. Håret får nytt liv och en intensiv "närings-boost".

Ditt hår kommer att stråla av välmående!


Ain't no rest for the wicked

Idag har det varit en riktigt tråkig och ochill dag. Fast det var köttbullar till lunch mm-mm-mmm.(Fast ingen lunch klår makaronipuddig som var förra veckan<<3<3<3) Efter skolan for jag ner på stan och träffade Marika en stund eftersom att det inte blev i fredags! Och nu är allting jag vill ha: MAT..


Hey, we're going to laugh at this one day

Idag har jag gjort nada. Skönt fast tråkigt. Paulina kom förbi ett tag, vi gjorde inte så mycket. Snackade och gick till ICA. Hon är ju för grym! Nu vill jag sova.. fast jag är ej trött, hur kommer detta sluta.

Old times m8 ihih

Some people walk but get nowhere

Hade en veldigt trevlig kvel igår

All I have is you, it is all that I'm breathing for. All I need is you, now I can't make it through




Snart ska jag käka min moder ultragoda kycklingsoppa sedan drar jag mig utåt och träffar Theodord ett tag. Sedan heeeeela vägen till Medle där a bunch of girls ska fira att Elin fyllt 16! Blir nog en superduper kväll.

I'm going through changes

Fina vener jag har!

You might move in herbs I hunt alone

Det blev ingen Marika idag så jag satt bara hemma och superdegade hela dagen. Jag och min kära familj käkade på Allstar, det var väl så där ätbart iallafall.. Efter det for jag på stan och efter det rullade vi till Pigge där vi har spenderat denna fina kvel. Jag har massa fina bilder på mobil/kamera som jag lägger upp sen! Hejhejhej nu ska jag sova

I'm all dirty, and I feel like a God



Denna söta rara älskade jacka som jag skrev om förut, är nu i mina händer!! Den fanns inne i storlek förra veckan och jag klickade hem den direkt! Jag köpte den i storlek S, fast den är ändå sjukt stor. Så om någon planerar på att köpa denna, ta anting S/XS.

I'm drinking liquid gold

Tjenispenis. Igår hann jag aldrig skriva någonting för jag var aldrig hemma förrän halv 1. Under skoldagen var vi och stageade upp allting på Åsells, så ikväll måste ni dit och kolla! Efteråt for jag, Farida, Hampus, Pigge och Anthon till Farida och såg Harry Potter hihi. Sedan fick vi den superbraiga idén att ha Sagan om ringen-maraton på kvällen(för att jag har aldrig sett dom). Så vi förflyttade oss till Pigge och fick oss igenom typ en halv film. 

Idag har vi så tur att vi är lediga. Snart ska jag ner på stan och träffa Marika ett tag!


Get back to mother and cry

Idag ligger jag på slöfronten återigen. Det finns inte mycket att säga mer än att det går frammåt i vår karaktärsvecka. Fredagen spenderar vi till att ställa upp allting i Åsells möbler-fönstrerna. Klockan 19.00 är det sedan vernissage. Stan har ju kvällsöppet fredagkväll så jag rekommenderar er alla att ta vägarna förbi Åsells, det kommer bli wicked!



I give you all I've got I hope you care

Jag såg just Boondock Saints 2. Fan vad den var awesome!! Jag såg ettan någon gång i somras, båda två är helgrymma. Två filmer jag verkligen rekommenderar, se dom. Killarna det handlar om pratar iiirssh hihi love it.



Han till höger ärrr såååå snygg:(

Come on y'all It's christmas time

Idag har det varit en allmänt trött och degig dag. Har haft huvudvärk hela dagen och är så DÖDLIGT TRÖTTTTT. gAAH. Nyss kom Linn med en väldigt trevlig plan för kvällen men jag vet ej om jag orkar att lämna huset.. Sängen kändes väääldigt lockande....... 



Övre bilden är på mina fina klasskompiar(bevis på hur mycket vi gjorde idag..)
Undre bilden är på små fina leksaksinsekter:-) hihi. Till vårt "projektarbete". To be continued!!

The best you got



Gud förbannat så jävla bra album!! Det finns inga ord, Mustasch är så AWESOMEEEEEEEEEEE omg. Klicka på bilden för att komma till albumet=D

Homophobic/alcoholic in a way you wouldn't understand



Tre bilder från krokin i Fredags! Jag blev faktiskt rätt så nöjd eftersom jag aldrig någonsin ritat människokroppar in that way förut. Jag fick MVG av mamma WOHOO!!!!!=]

Mustasch – Homophobic/Alcoholic

The future is mine

Tralaalala. Idag gick vi till 15.20 istället för 13.10! Drygt kan man tycka men i bildarnas värld var det bara trevligt eftersom allt vi gjorde var att blida. Fast det fanns inte mycket att göra så allt vi gjorde egentligen var att slöa.

oh vagger

How come I never fall in love? I wonder why, I really wonder why. The plan I had for my life it seemed so right. I thought I had it all figured out. Now I need a place to hide, cause I lied, I lied to myself thats right









Dagens:

Haha oj vad hemska bilder...

Byxor: Cubus
Kofta: Cubus
Linne: Gina
Skärp: H&M

Världens tråkigaste och enklast outfit idag!! Aja outta roal to school now=D laaaaaaater

When you see me, you´ve been trying to hide. I could eat you and it feels just allright. Any cold winter night you will all die






I rather focus on everything except what I'm feeling

Standarsöndag=trött. For ner till stan och träffade Farida sen rullade vi till mig och åt frukost och såg film. Mina planer för resten av kvällen är nästan för awesome för att berättas!! (Ska göra ingenting alls hihi)

T-DOG

Still I can’t bear the thought of you now this complication’s leaving me scared


Gårkvällen var egentligen så sjukt dryg att jag vet inte vad. Men jag hade kul som fan ändå! Jag har superawesome vänner som gör allt kult.


Any cold winter night, you will all die

Denna fina lördagskväll bjuder på Subway med Matilda R och Frida! Och efter det hänger vi med Theo osv. Will be awesome=D God damn vad jag är HUNGRIG





Age of rage

För någon dag sedan var jag så duktigt så att jag tvättade alla mina sminkborstar. Jag kände att det var på tiden!(Eftersom jag aldrig gjort det förut..) Om någon undrar vad jag använder för borstar, så har jag kört på budget all the way. Penslar som penslar liksom. Anywho, de tre längst till höger är från H&M, helt okej borstar ska verkligen inte klaga. Och alla resterande är från ELF! Borstarna från ELF är så sjukt underbara, best brushes ever, de rekommenderar jag från botten av mitt hjärta. Plus att det är överbilligt, 11 borstar för 250:- tror jag att det var, AWESOME! ELF har förresten 50% om man köper för mer än 250:- till imorgon, go for it!!




He-he-hej här kommer segertåget


Det blev slight change of plans igår. Jag och Linn for och käkade med Julia, Joffe och Dana istället. Vi hängde hos Julia och for till stan osvosv. Trevligt värre!


I'm a dog and I feel dirty, dirty dirty baby

Idag bär det av till Burträsk med klassen. Spännande nog ska vi måla kroki(nakenmodell)!! Haha vi får se hur detta skall gå.. 
Denna fredag-kväll kommer jag att spendera @ Stämningsgården med Linn och Alle! Letade igenom alla bilder som jag någonsin har lagt upp på bloggen för att hitta ett par superroliga bilder på mig, Linn och Alle. Spårlöst borta, obviously. Slänger istället in dessa två bilder på mig och Linn från förra sommaren istället! Holy shit, jag ser ju precis likadan ut nu som då..haha




Mustasch – Dogwash



Pour another drink mom, I don't even want it

För någon liten vecka sedan hade våran klass en så kallad klass"fest", utan festmaterial. Vi åt massamassa mat. So let's just call it klassmiddag, det det egentligen var. Det var supertrevligt och jag tokdiggar verkligen min klass. ES1b for the win!


Fuck, you're more than I can take and something's gonna break



Idag har det ej hänt mycket att berätta om, så jag visar bara några fagra bilder från dagen!



Love, gimme love, gimme love, I don't need it.

Dagens:


Mössa - Vet ej, någon gammal.
Stickad tröja - Rut m. fl.
Cykelbyxor - Gina
Strumpbyxor - HM


Min morgon blev lite smått förstörd när jag blev klar och insåg sedan att klockan är 8 och att vi börjar 09.35.. Så nu ska jag dra mig mot min TV och se CSI!!

I'll give you love, then I turn you down. My work here, it's done.


Denna kväll spenderade jag med ingen mindre än Paulina och Frida! Vi kämpade oss hela vägen till ICA Maxi utan att ge vika. For igenom stora floder av vatten(vattenpölar), vattenfall(regn) och slogs mot alla magiska varelser you can name. För att tala klarspråk: Vi körde moppe till Maxi och blev lite blöta. Och varför all denna möda? För att köpa godis, obviously! De hade 3,9 kr/kg ikväll, helt oundvikligt att inte inhandla. Efter det landade vi i min crib och spelade kort!


Show me all the things I shouldn't know


För mina nya fina ES1b-vänner så ni vet vad jag snackar om..hähähä

You can run into my arms, it's okey don't be alarmed

Regnet fortsätter att ösa. Bildarna fortsätter att skapa. Och mina kära vänner tar tummen ur och återigen köper gymkort, medans jag sitter hemma och degar. But I'll come there! Sooner or later..

Ünderbara fina klass!

Lillasyster – Umbrella

Hey you, what did you say?

Alltså god damn it. Hittade en jacka jag vill ha för ett tag sedan. Enligt kommetarerna är den väldigtväldigt oversize, så den borde köpas i XS/S. Obviously så var ju både XS och S slut då, men imorse fanns den i båda storlekarna MEN NU ÄR DEN SLUT IGEN. döööö dööööööööö döööööö;(

Oh loverboy..

When the sun shine, we'll shine togehter

Chachaaaaaaaaaa!!!!!! Idag hade vi skolfoto. Mm-mm hur snyggt som helst, promies. 
Sen har vi haft bild, älskade bild. Vecka 38(tror jag) kommer Estet Bild ha utställning i Ådells Möbel-skyltfönsterna, håll utkik! Tro mig, det kommer bli epic. Nu skall jag installera Sims 3 och lana all night long, everybody say weho!


LOOKIN' GR8

I can't keep going under

HAHA


Awesome pictures, awesome friends!

Be carefull for what you do

Idag har det varit en väldigt vanlig och för att inte nämna regning dag. Vi avslutade skoldagen med en ytterst tråkig gympalektion och efteråt drogs sig jag och Farida till henne och hängde ett tag, efter det bar det av till stan där det inhandlades lite små"nödvändiga" saker.
Denna kväll bjuder förmodligen på: Absolut ingenting. Är så gaalet taggad.

himla söt

The look and the song of the day



The rolling stones on the radio

Heading for bed efter en mysipysi-kväll med Theodor, Matilda R, och Paulina hakade på! (i 45 minuter) Vi satt och chillade till tusen och catchade upp med allt som har poppat sen senast. Vi lärde Theo den "äkta" fjortisposen också, han lärde sig snabbt! Good boy.


And as for I, I'm way to fucking high

Matilda is back in the game! 

Updates sen senast: Gått ut nian, jobbat som en dåre hela sommaren, börjat gymnasiet(ES1b). Livet flyter på som vanligt och jag kände att bloggen kallar på mig, so here I am again!

Ikväll poppar Theo och Matilda R, so long!