Vad gör vi, nu kör vi!


All in

Jag skulle viiiilja färga mitt hår orange.

Show me fierce!

Bilder ifrån somras. Bara slägger ut pose efter pose!!!!!! Fierce oh yeah.



New years eve

Nyårsafton kommer att spenderas tidvis på ICA och kvällen hos Frida. Är enormt taggad måste jag säga! Outfiten är relatift klar, väntar fortfarande på att mitt halsband ska komma hit och ultimate it.
Blev ingen shopping för min del i Umeå. Däremot börjar det luta mot en ny mobil eftersom min är trasig. Vi får se hur jag skall lösa alla dessa ekonomiska problem och all denna vilja att ha mer och nya saker hela tiden.



Bättre bilder på klänningen!


2011-12-28

Var med Paulina idag, vi for på Frasses och hängde ett tag med Frida!!! Mina skor från Heppo har även kommit home to moi, är överlycklig. Imorgon blir det Umeå en snabbis med pappa och syster x2. Hoppas där på lite shopping!


Like ma best buy ever!!!




All the joy in the world

Här är mina fina julklappar!! Plus min älskade provdocka!!!!!


Forgiven what I've done

Har varit på jakt efter ett galet dramatiskt halsband till nyårs. Min outfit till dess(som ej är riktigt klar ännu) lutar att bli rätt tråkig och färglös, tänkte därför låta the accessories make the outfit! Hittade detta på Nelly som gick åka hem direkt:


Nelly, 329:-

The sun were sent for you

Har ändrat min beställning från H&M lite grann. Hade egentligen tänkt köpa dessa skor först men de tog slut, men så hopsshofs fanns de igen! Och ännu bättre så var de på extremt rea, 149:-


I've been looked inside your heart-shaped box

Tänkte berätta att jag hade världens bästa julafton eveeeer. Fick massor med julklappar, bl.a. en provdocka! 

Annars har jag lyckas fuktskada min mobil så jag är veldig sad face. Köpt en maaassa fina saker på mellandagsrean också, förhoppningsvis orkar jag visa detta någon gång. Och ikväll ska jag hänga med Filip!! Liten uppdate så der.




Jag vill ha snötyngda hus, tusentals ljus

GOD JUL TILL ER ALLE!!! Glädjes dag idag, måste snart springa iväg till ICA efter det bär det av till Bergsbyn för att fira jul hos min faster.

YEY


Kommer lägga upp bättre bilder på min klänning sen. Min syster med foto-skillsen är ju hemma! PZ.

I wanna wish you a merry christmas

Köpte båda skorna från Heppo.se kunde bara inte motstå! Så till veckan har jag två beställningar att se framemot, H&M och skorna. GAh jag är så glad.
Också glada:

Another x-mas

Jag är så enormt taggad på Julafton imorgon!! Min syster är hemma och allt är så BRA. Yey! Har ni vägarna förbi ICA morön 12-14.30 så kommer jag att stå i charken i en gul Triss-tröja och tomteluva och sälja trisslotter:'D kiiiiill me-.-

Kolla så julfin och allt: :-)

But you don't stand my point of view

MJEEHEHe kan med glädje berätta att jag just fick veta vad jag kommer att få i lön! Kan därav med ännu större glädje säga att nu ska det shoppas som aldrig förut, vem bryr sig om att spara pengarna?

True story!!



Wah, gimme!!

1. Heppo.se - 659:-
2. Heppo.se - 600:-

Happy christmas your ass, thank God it's our last

Matilda aka collage-kungen! Visst syns det verkligen att jag går bild?:-) La tom till fina röda streck.

Anywhooo, har beställt från H&M.
Skor - 199:-
Mössa - 39.50:-
Kjol - 49.50:-

I've got dreams and I've got hope


HÄJ!!
Nu ska jag äta sen fara och jobba. Varför jag ska äta vet jag ej, för jag är redan extremt mätt. Men äta ska jag ändå mehehe

Now I only




Bara så att ni vet är det ej försök till poser jag höll på att ramla och så var jag tvungen att ducka för att rymmas på bild hahah=] Anywho, det här är klänningen som jag sydde för ett tag sedan! Tyget är väl ej det snyggaste men det är skönt och wops råkade jag inse att samma design kunde bli ett flertalklänningar! Yeho=D

Til he appeared

Hej hej tänkte bara berätta att jag fortfarande lever. Jag är extremt dålig på att blogga och jag har lovat att jag ska lägga upp klänningen jag gjort men alla bilder blir så dåliga=jag ledsen. Men jag ska försöka kixa det snarast.
Var på stan idag och fick med mig lite grejer, bland annat en skitsnygg långkjol från Cubus. Så jag har letat och äntligen har jag funnit en, den är dock inte preecis som jag vill men så nära som möjligt iallafall:-)

Cubus, 299:-

The angel sing



Linnet och "bandeaun" sydde jag igår! Har även gjort klart klänningen jag sa var "upcoming" men har bara ej fotat, så så snart jag får tid då jeflar=D 
Här ser ni även mitt nyklippta hår håhååh.

Upcoming


Det är totally fine om ni inte förstår mina sketches. Jag gör det knappt själv meheh. Men någonting lär det iallafall bli.



I'm dreaming of a white x-mas

HEJ! Efter skolan har jag haft massviss med saker jag skulle göra. Otroligt nog, så har jag hunnit allihop. I'm in chock. Och jag har kvar tid. Jag är för bra på att planera. Mm-m.
Anywho har bakat lite smått:
Och kan nu säga att jag är rätt mätt. Igen: Mm-m, jul är för bra.



Thing are gonna get preeetty bitch. Oh my

Idag har jag varit vaken i 7 tusen år känns det som. Hade alarm på 08.40 så jag kunde se julkalendern=] Och av någon anledning gick jag inte och la mig igen efteråt. 
Har hunnit plugga baka pepparkakor, träna, ut och gå och pluggat igen yey. Nu är jag dödstrött så jag ska slänga mig i soffan och se en massa Project Runway tills jag somnar. Vilket lär väl bli där runt omkring 18.45. meeehe

klipa

It's the price you pay, just for living in this land

Matilda_uppdrateran här! Mehehe. Har jobbat hela helgen så jag har inte så mycket att berätta. Kan dock rubb in alla faces att jag vet min timlön nu(det tog ett bra tag hehe) och kan säga att den är rätt fin. Och att det är ännu finare att jag hela dagen idag har jag haft 100% ob, vilket betyder att jag har haft dubbel lön hela dagen. YEHo!!

För övrigt är jag så enormt taggad på att shoppa och sy och färga och klippa håret(dock inte som bilden i inlägget nedan). Ba enormt taggad på nya saker helt enkelt. Nu vill jag sova:-(