Shit

Turkiet idag 21.10. Taggad till tusen, men väldigt nervös flygningen. Men det ska nog gå an=) Vi är ett gäng på 13 pers som åker och det kommer bli SÅ kul. 
 Tiden har gått så fort. Känns som att vi bokade resan förra veckan, fastän det var i december. När vi kommer hem är det två veckor till studenten. Shit.
 

Måste dölja håret i solen så att det inte bleks pga att löshår som ska sättas in torsdagen efter vi kommer hem.

STUDENTFOTOGRAFERING

 
 
 Kontakta min otroligt duktiga syster ifall ni ta bilder till studenten! Hon kommer ha möjlighet att fota både i Umeå och Skellefteå som det står på bilden! Bilderna ovan är såklart fotade av henne. Hennes blogg med mer bilder hittar ni HÄR!

Från gymnasiearbetet

 

Weddingdress- done

 
 Så där nu är bröllopsklänning klar! Jag är i helhelt nöjd med den och den blev faktiskt precis som jag ville! Dock så blev det någon ändring på vägen, men de ändringar gjorde det bara bättre! 
  
Klänningen är inte jättesne och drar åt ena hållet som det ser ut hehe, sydockan har en pinne som jag inte har tagit bort som sticker ut där haha!!

HEJ

Hallå! Nu har jag inte bloggat på två tusen år för jag har jobbat massor, haft massa skolan och ännu mer skolarbeten, samt försökt att hinna med lite fritid typ umgås med mina fina vänner, sy och träna. FULLT UPP med andra ord.  

Under maj-månad har jag tänkt att försöka ta på mig mindre jobb för att jag känner just nu att jag är så trött och vill lägga ner mer tid på skolarbeten(sista rushen nu) och vara med min klass och faktiskt göra någonting annat än att träna och jobba för jag gör aldrig någonting annat, kul chey hehe.. 

Men nu så har jag iallafall sytt klart bröllopsklänningen som jag ska ställa ut på våran utställning som börjar nästa lördag! Jag måste också säga att jag har aldrig varit så inspirerad till att sy som jag är just nu, det finns sååå mycket olika klänningar, toppar och kjolar som jag vill göra! Studentklänningen som jag har lagt upp på instagram(matildaaol, följ mig!), måste snart sys ihop. Jag gjorde bara alla bitar och nålade fast de på dockan för att se på ett ungefär hur den kommer se ut, för jag visste inte hur min kropp skulle se ut efter dieten. Men nu tror jag att jag kommer sy ihop klänningen iallafall, jag kan inte vänta hihi!
 
Kommer med bättre bilder på min goding när den är helt klar!