NP, Linn och chokladröra

Idag var det mattanationella för hela slanten. Tror att det gick helt okej, var dock såå mycket svårare än väntat. Lyckades nog iallafall kamma ett ett E.
Kvällen har spenderats med min efterlängtade vän Linn som jag har umgåtts med allt för sällan på senaste! Vi hade ganska mycket catching up to do så vi har bara suttit och snackat! Mys!
Nu sitter jag återigen bänkad framför datorn och försöker få ihop historieuppsatsen som ska in imorgon. Känns så otroligt skönt att veta att efter imorgon så är allt skolarbete klart!
Slängde även ihop en "proteinchokladröra" som jag har mumsat i mig för att orka fortsätta skriva! Recept kommer senare!


Ledig

Idag är jag ledig från både jobb och skola! Så otroligt skönt! Dock kommer hela dagen troligtvis spenderas med plugg. Ska någon gång under dagen hinna med ett intervallpass, tagga:---)
Frukosten/lunchen blev bananapancakes med kesokvarg blandat med hallon, proteinfluff, kiwi och ananas mumsssss!! Satt rätt bra det


Finaste


Powerwalk

Imorse som många andra morgonar tog jag mig ut på en powerwalk innan tuppen själv steg upp. Så otroligt skönt att börja dagen med en skön promenad, speciellt nu när solen skiner!


Hej och hopp

Här har det inte hänt mycket på senaste! Det har det dock gjort i mitt liv. Slutspruten innan sommarlovet ser väl lika ut för alla studerande. Det matas med prov, inlämningar och hel del natioella. Nästa vecka är det mattenationella och det känns som att jag har flyttat in i matteboken för att få bästa möjliga resultat. Varierar med att bo i matteboken och på gymmet:-) 
 Idag har jag även köpt biljett till yran i Umeå som är om två helger. Då kommer allt plugg vara över och det kommer endast vara en "vanlig" skoldag kvar. My gad vad det känns skönt att ha någonting slappt att se framemot! 
 Sommarjobbet kommer som vanligt vara på ICA Morön! Har 8 veckor heltid i förbuktien/kassan. Känns skönt att ha det klart' och betat'.