Sista ryggpasset innan diet

Rygg stod på schemat idag och jag började med marklyft. Tanken var egentligen att maxa den här veckan men jag kom på det idag hehe lite för sent kanske. Försökte maxa i mark idag men det gick inte så bra, hade inte kört mark på över en vecka nu heller. Men jag ska testa på måndag igen!
 Annars körde jag lats, rodd och biccar som vanlig. Körde riktigt sakta och lätt i början får att få ultimat kontakt!

Just nu ligger jag och såsar i sängen och väntar på mat hihi.

Standard frukost/mellanmål/kvällsfika: kvarg+bär+stevia+musli=SANT

Glitter och glam - Resultat 1

 
Det här är snabbresultatet från fotningen vi gjorde i veckan! Redigeringen som är nu är inte den "rätta" utan bara något snabbt jag gjorde i Windowns egna redigerings"program" hihi, gillar när det kommer skugga in mot mitten. 
 Bilderna på mig har Elin tagit och bilderna på Elin har jag tagit!

No-bake healthy cheesecake

 
 Jag gjorde mig en nyttig cheesecake före middagen som jag har ätit till efterrätt! Det är ett recept från Tasty Health aka bakguden! Hon gör så himla mycket häftiga grejer och har inspirerat mig massor, men jag har aldrig följt något av hennes recept till fullo av någon anledningen.. Men idag gjorde jag det så gott jag bara kunde!
 
För fyra små cheesecakes: (jag har kvar en i frysen hehe)
 Botten:
1/2 msk kakao
2 msk mandelmjöl
2 tsk stevia
0,75-1 msk äppelmos
 Cheesecake:
100 g lättkesella
50 g Philadelphia extra light
1 msk stevia sötströ eller motsvarande sötning
1/2 tsk vaniljextrakt
50 g jordgubbar
 
1. Blanda ihop ingredienserna till botten. Tryck ner fördela blandningen på fyra och tryck ner varje del i botten av silikon-muffinsformar (eller liknande).
2. Mixa ihop kesella, Philadelphiaost, vanilextrakt och stevia med en stavmixer. Hacka jordgubbarna i mindre bitar och vänd försiktigt ner dem i kesellablandningen. Häll blandningen i formarna och ställ in i frysen i ca 30-45 minuter. Ta ut formarna ca 10-15 minuter innan du ska äta dem så att de tinar lite.
 
Näringsvärde per cheesecake:
62 kcal
3 g kolhydrater
6 g protein
3 g fett
 
Detta är då hennes orginalrecept. Jag använde mig av hallon istället för att jag inte hade jordisar hemma, använde inget vaniljextrakt och finrev sockerfri choklad som topping. Nomnom!! Superbra efter middagen-sötsug-killern!
 Visst har jag fina formar förresten! Supermys och de får mig att längta ännu mer till sommaren! 
 

Mer tagg inför student och dagens pass

En skoldag kvar sen är det det sista sportlovet jag kommer att ha! Gött! Planer för studenten smids, löshåret är kollat och bestämt vilket som ska köpas, tid är bokad för att fixa naglarna och klänningnen är i full gång, jag är såå laddad! 
 
Idag körde jag axlar och det gick väldigt bra! Jag började med axelpress och fick upp 12 hantlarna helt själv, brukar få hjälp och köra lite tyngre, men idag körde jag själv så jag hade inget val än att trycka upp de utan hjälp. Det kändes himla bra att göra någonting sånt innan dieten börjar, då vet jag att jag har kommit någon vart under bulken iallfall. Synd bara att det inte kom tidigare hehe=)
 
 Sen körde jag hantellyft vilket har blivit en favoritövning på senaste! Jag får så bra kontakt och härligt pump. 
 Efter det blev det mina kära flies aka hantellyft åt sidan! Jag körde båda dessa övningar 5x8 med 30 sekunders vila mellan. 
 
 Efter det körde jag baksida axlar. Vet inte ens hur många set det blev men mer än fem iallfall. Jag har slackat lite med baksida axlar så idag körde jag på. Efter det blev det hakdrag, vilket också är en favorit. Får alltid sån bra pump!
 
Sedan rotationscuff, båda hållen, 3x12! Avslutade med alldeles för lite triceps, körde bara några set triceps pushdown. Jag har lite svårt för att köra triccar, när jag började träna tyckte jag inte alls om det. Men för någon månad sedan så var det skitkul och nu är det tråkigt igen hehe:( Har ingen fantasi och vet inte vad jag ska köra, blir bara same old hela tiden..
 
 
 

Snart smäller det

Med bara några dagar kvar till diet så är nästan alla planer gjorda! Extrapris på matlådor på Ica morön gjorde det inte sämre heller! 10 stycken för 150kr! Wiho laddad!
 
Ska dessutom köra eb celsiusfri vecka i veckan. Usch och ve. Började idag och det är redan tungt:(
 


 Så uuuuuunderbart väder!!!!!

Glitter och glamour

Idag hade jag, Elin och min syster en liten photoshoot! Jag och Elin har en skoluppgift där man ska fördjupa sig i något, och vi har båda valt porträtt. Så vi passade på att slå ihop det med min kära syster, så nu har vi alla fått bilder! Tur för mig och Elin som får använda en liiiiiite(mycket) bättre kamera än vad skolan har att erbjuda!
 
 Jag körde på pajletter igen hiih det är så kul, och Elin diamanter! Fab! Kommer med "riktiga" bilder sen!
 

Jobb

Idag jobbar jag hela dagen lång, 08.45-21.00, så det kommer inte höras mycket från mig idag! Håller tummarna för Sverige idag och kommer förmodligen springa fram och tillbaka från kassan under matchen hehe!!
 



Allvarligt

 
http://blogg.dn.se/epstein/2014/02/21/studentprotest-mot-sankta-bidrag-med-300-kr-per-manad/
 
http://namninsamling.se/index.php !!!!!!!!!!!!
 
 Det är som att moderaterna ber om att bli bortvalda=))) Jag vet iallafall vem jag inte ska rösta på till hösten.
 

Frukost

 
 Gud vad jag har längtat till denna dag! Gud vad jag har längtat till att få sova ut! Jag sov till kl 12 och det var så skönt så. Jag vaknade av att mamma dammsög, vilket var väl tur annars så hade jag förmodligen sovit till kl 6. 
 
Jag gjorde scones till frukost och åt det framför OS. Gick efter mitt egna sconesrecept, som är liiiite nyttigare än det riktiga. Men jag tycker ändå att det blir lika gott!
Recept:
 4 dl rågmjöl
 2 tsk bakpulver
 0,5 tsk salt
 1,5 msk stevia (valfritt)
 2 dl kvarg + vatten
 0,5 dl olja
 
1. Sätt ugnen på 250 grader. 
2. Blanda ihop alla torra ingredienser. 
3. Häll upp kvargen i en skål och blanda ut med vatten så att det får en lättare konsisten. (Liknande yoghurt)
4. Blanda ner oljan i kvargen och sedan den blöta blandningen i mjölet.
5. Knåda till två stora klumpar eller fyra mindre. 
6. Grädda i ca 12-15 minuter!

GOODLIFE

 
Min favorit billig-bar!! Goodlife finns att köpa på GG, 15 st för 129:-. Måste bara förtydliga med inlägget jag skrev igår, börjar kolhydraterna skilja fleraflera gram så är det kanske värt att ta sig en funderare och byta bar.
 
Men den här godingen har jag köpt flera gånger om! Jag har testat caramel coco(duh) och nutty peanut och båda är dundergoda! Den innehåller 16g protein och 20g kolhydrater. En bra återhämningsbar! 

God natt

Glömde bort att blogga ikväll. Jag har tryckt massa gottig choklad och lyxshake och sett Big Bang. Har ätit så mycket choklad på senaste att jag har börjar försöka intala mig själv att jag kommer få sjukt trevliga gainz av godis. Det kommer nog inte hålla så länge. Tur nog, så börjar dieten supersnart och efter den här sockerrushen som pågått alldeles för länge så kommer det sitta himla bra. Efter caseinshake som jag kämpar i mig nu för att väga upp lite grann över den proteinfattiga efterrätten så blir det bums i säng! Nighty



STAR-BAR

 
 Jag har kört en mycket trevligt grisbulk nu ett tag. Och jag älskar proteinbars, brukar vanligtvis äta questbars men nu var jag lite för snål så jag köpte dessa(och ett par andra som jag visar sen). En sån här låda kostar atm 125:- på Gymgrossisten. Den innehåller 20 g protein, 5,7 g kolisar och har lågt GI. Den innehåller egentligen totalt 19,7 g kolhydrater, med då är 14 g sockeralkoholer. En sockeralkohol ger ca 2,4 kcal/g, motsvarande kolhydrat som ger ca 4 kcal/g. 
 
Det är mycket snack om att proteinbars innehåller mycket socker, och ja, visst gör de det. De allra flesta innehåller lite mer kolhydrater än protein. Men för mig gör det inte så mycket, eftersom att jag vet vad jag stoppar i mig och jag vet vad jag vill ha ut från det jag stoppar i mig.
Om ni är ute efter en proteinbar som inte är 50/50 med protein och kolhydrater så hänvisar jag er till Questbars där ca 17g/24g är fiber, witch is amazing!
 Men har ni kört en hårt och trevligt träningspass, ät eran gainomaxbar eller starbar, eller vilken 50/50-bar som helst och med gott samvete. En liten extra boost på återhämningen är väl ingenting som man ska akta sig för=) Vilket kolhydrater ger er, och har ni kört styrketräning så ska man äta mycket protein, som ni säkert redan vet! Så 50/50 bars under bulken for the win!

Fail of all time - GYARES

Mitt projektarbete. Mitt stora hatmoment under trean. För det första så ska man lägga ner 100 h på egen privat tid och man kan bara få E. Tänk dig att du väljer en kurs som du kommer lägga ner lika många timmar som alla andra, som dessutom är på din fritid, och du kan bara få det lägsta betyget. Helt off.
 
 Men det har ju inte bara varit negativt, för det har varit lite kul att få göra någonting sånt här. Det är nog ingenting jag skulle komma på själv. Men ändå, det svider lite grann med dagens upplägg. Funderar på att skriva ett långt argt mail till Björklund.. Men det känns rätt lönlöst
 
 MEN nu till saken: Jag har gjort en receptbok med mina egna recept. I princip allihop innehåller proteinpulver, och alla är nyttiga för kropp och knopp. Den beställdes förra veckan och kom i fredags tror jag att det var. Jag är sjukt nöjd över resultatet, men jag har lyckats med det omöjliga. Jag har stavat FEL på framsidan... Boken ska heta "Healthy Treats" men jag har skrivit "Healhy Treats". det är bara SÅ typiskt haha.. Men jag vet hur jag ska fixa till det så läget är ändå under kontroll. Men det är ändå riktigt surt=( En sådan liten miss bara för att jag var för taggad och slängde iväg beställningen lite för fort.
 
Men över lag så är jag väldigt nöjd med den! Det har varit roligt att göra den, även det var lite pistolen mot huvudet! 
 

FST-7 killer igen

Idag gjorde jag, Elin och Axel misstaget att börja med FST-7(länk till vad det är här) i benpressen, precis som förra benpasset men denna gång så höjde vi en maaaaassa!! Mina ben var så slut att jag körde bara utfall, försök till bulgariska utfall men det gick inte alls bra, 3 set kickbacks och typ ingenting mer haha snacka om slut. Axel la sig ner och dog och återhämtade sig aldrig hehe så hans pass bestod av FST-7 i benpressen, lite baksida och lite vader. Och Elin körde på stenhårt också! Tyvärr var hon tvungen att gå lite tidigare för att jobba lite granna!

 Resten av den här dagen kommer bestå av att ta det lugnt, skriva lite grann på gymnasiearbeterapporten och kanske sy lite grann på studentklänningen!
 
Me right now:
 

Back, biceps, bad

Idag körde vi rygg och biceps! Jag var galet taggad på förmiddagen men när det väl var dags var jag så galet slut. Alltid gick segt och dåligt huvva hatar sånna här pass. Men aja, får hoppas på ett bättre pass imorgon!:-) 

Har börjar sy på min studentklänning. Wie har gjort klart alla delarna till underklänningen. Och bara den tycker jag blev ganska fin, så jag kommer nog göra en sån klänning också hihi!
 



Omega in everybodys heart

 
The almighty omega-3! Hur många gånger har man inte fått höra att man ska äta omega-3? 
  
 Det ringde en försäljare förra veckan och frågade om jag hade bra koll på kosttillskott. När hon ringde gick jag och drack min recovery shake efter träningen och skrattade lite grann och sa: Jo visst har jag lite koll. Men alla fall så sa hon att jag har lagt alldeles för mycket pengar på omega-3 och att deras var bäst osv you know the drill. Iallafall så sa hon "Det de flesta inte vet att i de vanligaste omega-3tabletterna så är det mindre än 50% omega3 fettsyror". Jaha men gud ändå, så tur att jag råkar ha en med 70% hemma då. Hon fortsatt med "Oj vad mycket du kan<3<3<3 Fast våran innehåller faktiskt 71,5%" :-) 
 
 Men försäljaren har ju en poäng, de flesta omega-3 innehåller inte så mycket omega-3 fettsyror som man kan tro så det är lika bra att lägga ut 40 kr mer på en med mer!
 Omega-3 är bra för hela kropp och knopp. Den gör hjärtat väldigt mycket gott.
 

PWO - Napalm

 
 På den senaste beställningen beställde vi en ny PWO! Vi hade inte testat den tidigare men den hade rätt bra reviews. Vi passade på att köpa två stycken för att den var på extrapris.
 Första gången så gav den den sjukaste pumpen! Redan efter uppvärmningen så hade man pump, guld! Dock så har jag på senaste börjat må lite illa av den, men över lag är det en väldigt bra pwo och en prisvärd pwo!

Hej

Nu har det varit en sån där seg helg igen! Sitter just nu på Ica och börjar jobba om fem min. 
 Annars så är läget rätt nice, det känns i hela kroppen att det börjar dra ihop sig till diet och lov! Längtar!

Igår hade vi världens roligaste spelkväll! Skrattade och skrek tills man blev hes ungefär! 
 I helgen har jag annars tränat ben, haft en mysig alla hjärtans dag med Axel och börjat sy studentklänningen! Längtar så mycket till studenten wiiiiee!!!!
 



TAGGAD TILL TUSEN





alla hjärtans dag

Idag körde vi axlar och triccar! Även fast jag ätit alldeles för lite före så gick det väldigt bra. Dock ligger jag däckad i sängen just nu så nästa gång blir det mer mat före. 
 Vi körde axelpress, dropset i flies och ännu mer flies, baksida axlar, hakdrag i cable, cabledrag(se bild), triceps pushdown mm!
 




 Ha en jättebra alla hjärtans dag!!



Countdown till diet

Bara 18 dagar kvar till diet! Det känns så spännande och jag är så laddad och jag vet vad som väntar. Har haft en färdig planering ganska länge nu! 
 

Både jag och Axel kommer börja dieta den 2 Mars och hur länge får vi se, tills vi är nöjda helt enkelt! Vi kommer inte köra utifrån någon speciell diet, utan att bara lägga oss på ett litet underskott och ett kostupplägg som kommer innehålla både kolhydrater och fett, och ja självklart en massa protein.
 
Jag kommer återuppta periodisk fasta eftersom att det fungerade så himla bra för mig. Jag har nu på senaste försökt komma ur det, men jag tycker verkligen illa om att äta frukost så det känns superbra att återgå till detta. Mitt ätfönster kommer vara mellan 12-13 och 20-21. 
Jag kommer ha med mig lunch till skolan, medans Axel som har en mördarförbränning kommer äta skolmat. Sen kommer det bestå av enkla maträtter och väldigt mycket foodprepping så att man inte halkar ut mönstrena. Mycket älskad kvarg kommer jag att förtära=) 
 
 Kommer med träningsupplägg och närmare matschema närmare dietdags! Nu kör vi riktigt hårt de sista veckorna på bulken!
 
 
 
 Helt galet grymt tjej!!!!

LEGS - FST-7

Idag körde jag, Elin och Axel ett riktigt bra benpass! Jag känner redan av träningsvärken och det känns så bra, under de senaste veckorna så har träningsvärken i mina ben legat på hyllan och inte riktigt velat hälsa på. Jag tycker om att ha träningsvärk, det får en att känna att man har kämpat som en galning! Vi började passet med att köra FST-7 i benpressen. FST-7, Fascia Stretch Training 7, innebär att man kör 7 set 15 reps med 30 sekunders "vila"=totalt 6 "vilor". På den 1:a, 3:de och 5:te vilan så ska man spänna den muskeln man tränar i 30 sekunder. På 2:a, 4:de och 6:te vilan så ska man sträcka ut den muskeln man kör.
 
Fascia är en slags stram hinnan runt muskeln, kika på en fläskfilé i affären. Tanken bakom FST är att uppnå massiv pump och därmed töjs fascia ut och tillåter muskeln att växa snabbare.
 Och detta är riktigt jobbigt, krampar som bara den! Men eftersom att vi körde i benpressen så går det inte riktigt stäcka ut hamstrings, quads och rumpa samtidigt så där man ska sträcka ut vilade vi 30 sek.
 
Annars körde vi benspark, hamstringcurls, kickbacks, sneda utfall, bulgariska utfall, vader och så blev det shrugs i slutet! Superbra pass=)
 
 
 Annars så avslutade vi passet med lite casual bänkning.. Hehe nä Gymgrossisten har en tävling där man ska läsa tidningen i en orginel situation med tydliga träningsdrag, och varför inte vara med och leka liksom=)

OS chachacha

Sjukt segt att komma tillbaka till den riktiga världen efter helgen verkar det som. Har fortfarande inte öppnat bloglovin, vill inte ens veta hur många inlägg jag har att läsa hehe..
 
 
 Idag har jag varit ledig och det har jag utnyttjat på bästa sätt. Imorse så var jag och Elin och tränade rygg och biceps. Det blev ett bra pass men alldeles för kort för min del.. Jag hade spatid kl 10.30 och lyckades såklart komma till gymmet mycket senare än planerat. Men vi körde lite olika lats övningar och rodd och jag hann köra en bicpesövning innan jag var tvungen att gå och duscha. Tror ändå att det kommer kännas imorgn!
 
Jag hade som sagt tid på spa 10.30, där hade jag bokat in 90 minuter ansiktsbehandling. Det kändes himla lyxigt men portömningen gjorde så otroligt ont att jag kommer nog inte göra det en gång till hehe. Det var bara den alldeles för korta ansiktsmassagen som var nice, tips: välj ej ansiktsbehandling(om man inte tänkt göra den en gång i månaden typ)
 
Annars så är min favoritething to do right now att se på OS. Det är alltid så himla spännande, typ sprinten idag med mördarfinalen när Hellner blir påkörd och Jönsson drar om alla och två medaljer till Sverige ändå!!! omg Och White som kommer fyyyyra!!! Även fast han ramlar två gånger holymoly
http://www.aftonbladet.se/sportbladet/os2014/article18343532.ab
http://www.aftonbladet.se/sportbladet/os2014/article18341407.ab
http://www.aftonbladet.se/sportbladet/os2014/article18342787.ab
 
 

Hello

Jag har helt glömt bort allting som har med internet att göra i helgen. Hade ca 72 h instagramfeed att kolla ingeom, 131 olästa blogginlägg och en heltom blogg. Jag har inte gjort så mycket i helgen, typ jobbat och chillat. Galet skönt har det varit. Eller vi firade ju Paulina i fredags, vilket var hur kul som helst. Vi åt först på Allstar, sen förfest hemma hos henne och sedan tillbaka till Allstar. Jag var som sagt nykter, men hade nog lika roligt som alla andra!
 
 Annars så har jag bestämt mig för att ha ett shoppingförbud. Har spenderat alldeles för mycket pengar i februari, redan, och har några fasta utgifter jag inte kan ducka för. Men förutom dessa så ska jag göra mitt absolut bästa för att hålla hårt i cashen. 
 
Gamal bild på mig och mina kära syskon för att inte göra inlägget bildlöst!

Crock-Pot - Bättre bild

 
 Vilken skönhet alltså! Nu ska jag göra mig klar sen blir det att fara iväg på ett axlar, bröst och tric-pass!

Admitting to the shopoaholic style of life

 
 Jag köpte två nya skal senast och detta är det andra. I love glitter hihi. Men iallafall så har jag börjat inse att jag kanske bör sluta köpa så sjukt mycket grejer och mat. Jag köper i princip någonting varje dag and this is got to end!! Och som ett brev på posten så har jag tappat bort mitt VISA kort och det är nästan bara bra hehe. Ska typ bara spärra, inte beställa ett nytt.. Tragiquement

Crockpot

Beställde en Crockpot i helgen som kom igår i världens största låda. Själva crocken tog väl upp kanske 40% av lådan, värt! Det ska bli så spännande att testa laga mat i denna goding! 
 





Jacked Ripped Caps

 
Fettförbrännare till diet! Har inte testat dessa innan så det ska bli kul att se om man märker någon skillnad. Jacked Ripped Caps fungerar aptithämmande och termogenhöjande. Den innehåller blanda annat koffein, hallonketoner, grönt te, spansk peppar! De finns på extrapris på MMsports ifall någon är intresserad!=)

Nytt skal

 

Gymnasiearbete

Idag blev det en spontan vilodag. Jag har haft ont i huvudet i tre dagar och värktabletter verkar inte vilja hjälpa så idag tänkte jag att jag får allt ta och vila så kanske det försvinner. Har inga känningar av det nu, så det var nog en bra idé. 
 Istället har jag jobbat för fullt med gymnasiearbetet, som jag faktiskt har börjat se slutet på långt där borta. Snart är själva kokboken klar, så imorgon måste jag börja med rapporten för den ligger jag lite efter med. Men det ska bli riktigt kul att se det färdiga resultatet! Mycket slit har det varit, så jag hoppas av hela min själ att boken blir snygg annars är det all for nothing ungefär hhehe :) Men nu ska jag snart se Paradise Hotell, och sedan sussa gott! God natt=))
 
 

Morgonrutin

Varje morgon ringer väckaren 06.30 och jag stiger upp och gör mig klar. Dricker min obligatoriska morgonshake med amions och lägger mig sedan i sängen igen och ser en eller två avsnitt av Big Bang Theory och dricker min celsius. Mina morgonar gör mig så glad för det finns ingen stress eller plikter. Kärlek!
 



Celle


Jobbar hela dagen. Är trött och less. Idag är ingen bra dag. Vill sova och vill på spa!

Legz 'n butt

Hej! Idag har jag jobbat mellan 10-15, for sedan hem och åt ett dåligt pre-workout meal bestående av juice och macka hehe. Sen for jag Elin, och Axel och tränade ben! Jag och Elin körde lite benpress, utfall och körde sen med Axel benspark och hamstrings! Körde sönder mina ben galet nice!! Hela den här veckan har gått såååå bra träningsvis, hoppas verkligen att det fortsätter så här :D Testade också en typ av utfall som tar mer på utsida lår, övning som är guld värd när det inte finns en utsida lårpress! 
 
 Det var allt från mig just nu! Ska bara googla mig fram till den billigaste och bästa crock-potten och sedan få helkropppsmassage av min fina=D Hoppas ni har haft en fiiinfin lördag!