Back on track

Hello my dear friends! Blir ett sent inlägg idag. Har haft fullt upp hela dagen, först skola sen direkt träning, hem och duscha och packa alla grejer, sedan "flyttat" till Axel för veckan, fara och köpa mat på kungs, skriva labbrapport som jag hade lyckats glömma bort(wops)! Så nu innan sussilusstime hinner jag med en snabb uppdatering! 
 Dagens pass var bröst och triceps. Jag kan man glädje säga att jag börjar vara tillbaka på banan igen! Fick mycket bättre kontakt osv än förra veckan så det känns sjukt bra! 
 

 Standardmaten på kungs! Mixtallrik med vitlökssås och slallad:)

Morgonmys

Hej! I helgen har jag jobbat (lör och sön) så jag passade även på att ta ut två vilodagar. Det har inte gått jättebra att träna i veckan så jag tänkte att jag bara skulle jobba och sen inte göra någonting alls under helgen! Så nu har jag laddat om och är redo för en mördarvecka! 
 
 Imorse bakade jag och Axel scones och hade en jättemysig morgon. Vi såg klart säsong 9 av greys anatomy, vilket vi trodde var sista säsongen men de håller på med en tionde!!! Och första avsnittet släpptes den 26e(tror jag) lycka!!!!!



Browniekaka och PB2 for life

 
Hääär kvar vi den chokladiga superkakan skulle jag nästan vilja kalla det. Innehåller helt okej grejer och har faaaantastisk smak! Inga proteinpulver eller grejer den här gången hehe bara vanliga varor som finns i din ICAbutik;)
 
 1 dl valfria nötter
 1 dl urkärnade dadlar
 1/2 dl kakao
 1/2 dl mjölk
 5-10 droppar stevia vanilla(eller stevia strö)
Topping
 1 avokado
 3 msk stevia
 1 msk kokosolja
 3 msk kakao 
 1 krm vaniljpulver(kan uteslutas)

1. Mixa nötterna
2. Blanda ner dadlar, kakao och mjölk. Mixa till en slät smet.
3. Häll ner i en form och ställ i kylen.
4. Mixa avokado, stevia, vaniljpulver, kokosolja och kakao noga
5. Bred över kakan och låt den stå i kylen tills den har stelnat lite grann. 

Tips:
 -Använd handmixer(om du har tillgång).
 -RAW kakaopulver passar väldigt bra.
 -Recepet är för ca 4-5 bitar, så om du vill ha tjocka bitar tänk på att inte ha en för stor form.
 -Låt stå i kylen ganska länge. Har du inte tid ställ den i frysen.
 -Går väldigt bra att bara dubblera receptet om man vill göra en hel drös!
 -Får en väldigt mastig chokladsmak så det passar SÅ bra med en blandning på lika stor del kvarg som keso blandat med hallon och stevia.
 

 Okej. Här på bilden ser ni mitt bästa köp någonsin. PB2. Jordnötsmjölet från iHerb! Det är helt underbart, jag är såå nöjd. Jag älskar jordnötssmör lite för mycket och det innehåller rätt mycket kalorier /100g. PB2 innehåller mindre än hälften så mycket kalorier och för att få det till ett "smör" blandar man bara det med vatten, superenkelt.
 På bilden har jag ca 3 msk "PB2-smör" vilket blir ca 67,5 kcal, lika stor mängd vanligt jordnötssmör skulle kunna ligga uppemot 300 kcal! PB2 får ju dock inte den där konsistensen som varken crunchy eller creamy har, det är inga bitar och den är inte heeelt slät, men för de näringsvärdet och naturliga smaken den har får den en full pott av mig! Fem av fem toasters!

Hi

Haaaaj.. (Uttalades som Ross deprimerade hi, video nedan för er som inte vet vad jag pratar om).
 
Haha det är ungefär så där pigg jag känner mig just nu. Gick helt in i väggen där vid 3-4 och har inte kommit tillbaka, sååååå trött. Kan ha berott på det väldigt konstiga gympasset som blev. Eftersom att det är "frikväll" idag så har det varit graits träning på 360, mitt gamla gym! Sjukt ladda for jag dit men möttes med enorm besvikelse. Körde ben idag, och t.ex. benpress och hamstringcurlen var så dåliga att jag vet inte vad jag ska ta mig till. Så jag avbröt mitt i passet och for till friskvårds och körde resterande av passet där. (Sprang dock förbi bakfickan och kollade hur det såg ut, me likeylikey) Så där någonstans måste det blivit lite för mycket hehe.  
 Efter benpasset var det tänkt att jag skulle träffa Axel och Alle och köra "powerlifting"pass bestående av clean and press, mark och bänk. Men det passet blev ett bänk och bic-pass istället. Meeen(igen) så for jag efter lite bänk och cable för då höll jag på att trilla omkull för att jag var supertierd. Cyklade som en tok hem i SPÖregn, fyyy så hemskt väder det är just nu!!!!
 Aja nu ska jag snart hoppa i säng(hehe 22.00 på en fredag tagga), och imorgon ska jag lägga upp ett recept på sjuuuukt goda brownies jag har gjort ikväll! Håll utkik, sleep tight friendiz

Myskväll

Axelpasset gick sisådär. Började bra men jag blev som aldrig "varm," svetten kom aldrig igång och pumpen kom aldrig till mig. Men kul är det ändå! 
 Passet bestod bland annat av sittande flies och hantellyft, militärpress, hakdrag, liggande leg raises! 
 
Eftersom att vi både slutade så tidigt så var vi hemma redan vid 4-tiden. A-maze-ing! Och vi åt med min familj så vi behövde ute laga mat så vi har haft heeela kvällen att göra ingenting!! Gjorde bort all läxa innan middagen så ikväll har vi sett massa greys och ätit godis mys! 
 
 
 Min fina hylla! Love it


Superduper dag

Heeeeej idag fick jag sluta 11.25 istället för 15.55, lycka på hög nivå:D Så jag och Elin for till Tatung och åt lunchbuffe till lunch! Så nu när jag ändå grisat lite idag så bestämde jag mig för att idag får bli min cheatday för att inte grisa hela veckan lång! Så ikväll blir det chocolatetime wie!
 

Just nu sitter jag på friskvårds och väntar på Axel och Alle så ska vi köra axlar och mage. Jag är sååå laddad, älskar axlar!!!! Ska träna utan pwo idag(första gången på länge) får se hur det går, laddar med en celsius istället nommmm


Squat til you drop

Hej här har det ekat tomt ett tag! Hade fullt upp igår, skola, träning, hem till Axel och duscha, äta, packa alla mina grejer och sedan "flytta" hem till mig igen. Tokstädade hela kvällen(mellan 20.30-00.00!!!) Röjde i lådor, dammtorkade, dammsög, renbäddade ja you name it! Nu är det så rent och fint här så Matilda är väldigt glad:-) 

Köpte lite nya grejer för någon dag sedan! Sjukt gott caesin från Body Science smak päronsplit, 2 questbars(nya smaker wiie) och quests peanut butter cups, vilket var riktigt smaskigt! 


Dagens pass var ben! Nytt pass igen: 
  Squats 10x10

 Benpress 
 4x10 
 2x8 
 2x6 

 Raka marklyft 
 2x8
 3x6 

 Vadpress 
 4x10

 Kettlebellsswings 
 6x12 

Riktigt nice pass! Jag har otroligt svårt för att utföra "bra" squats så idag har jag kämpat för att få till tekniken, så jag hoppas på att det snart sitter så att jag kan få höja vikten en massssa=)

 Bild från gårdagens pass!

Beautiful Error

 

Dagens pass+Recension på AV breach

Härliga söndag! Idag kör vi ett av veckas favoritpass: Shrugs, vader, mage. Idag la vi till rotationsflies och militärpress eftersom att de inte är med på måndagar längre!

 Jag köpte ju AV Breach för ett tag sedan och har nu testat den några gånger, och jag måste tyvärr säga att är väldigt besviken. Har aldrig fått någon supertaggad feeling, orkat extra mycket eller någon PWO-feeling över huvud taget. Har alltid kraschat hur mycket som helst efter ca 1,5h och kommer typ inte tillbaka heller. Värsta sockerkraschen.  
 Den har sjuuukt god smak, lätt en av de godaste PWO jag smakat. Synd att den inte "fungerar" för mig.. :(
 



Ben, pumpa biceps

Today is legday! Kom till gymmet lite sent så jag hade bara 1 h och 20 min på mig innan de stängde. Så jag bestämde mig för att köra på men med kort vila så jag skulle hinna allt, så vilan var max 30 sek! Passet såg ut som följande: 
 Mark 3x8 
 Squats 5x5 
 Kettlebellsswings 10x10
 Benspark+hamstringcurls
 1x20 
 1x15 
 1x12 
 1x10 
 Bulgariska utfall 3x12
 Benpress 3x12, dropset 
(Gick hem efter...) 
 
Jag skulle köra biceps idag också men det hann jag inte på gymmet så jag fick köra det hemma istället! Mina hantlar jag har hemma ligger på 5 kg men jag tänkte att det fick gå an iallafall. Och det här blev det sjukaste bicepspasset hittills haha.. Blev att jag körde i ca 40 minuter och väldigt högreppat, jag och mina fem kilos hantlar ftw! Aldrig haft sååå mycket pump wiho underbart:-D
 Bicepscurl 5x20 
 Bicepscurl 3x5(10kg) 
 Hammercurls 5x20
 Korta hammercurls+korta bicepscurls 6x10(av vardera, så alltså 10 hammercurls sedan direkt 10 bicepscurls, 20 reps totalt)


 

Kondis plus rygg

Idag for jag till gymmet och körde ca 40 minuter på Arc Trainer(typ crosstrainer) Det kändes verkligen att det var sjukt länge sedan jag körde högre tempo under en längre tid(kör typ bara intervaller nu mer) det var såå jobbigt men såå skönt efteråt! 
 Efter det år jag lite lunch sen körde jag rygg med Axel och Alle! 
 Medans jag väntade på de skulle sluta skolan värme jag upp med en massa stångrodd! 
 Stångrodd 3x15, 3x20, 3x8, 3x3, dropset 
 Rodd i maskin 1x8, 4x4, 1x15, 1x12, 1x8 
 Rodd i maskin, brett grepp 1x15, 1x12, 1x8 
 Hantelrodd 4x12 
 Enarmsrodd 3x15, 1x8
 6 chins med hjälp av Axel 
  
Hann inte några bicepsövningar för att jag skulle iväg och jobba:( så imorgon är det ländrygg+ben så då ska jag lägga in lite biccar! 


 Lekte lite paparazzi 

Questbar - reviews

Jag tänkte göra en kort recension på de questbars jag har smakat! När jag smakade min första questbar så måste jag säga att jag blev nästan lite chockad av konsistensen. Jag har aldrig tidigare smakat någon bar med så spännande konsistens. Alla bars som jag testat tidigare har varit väldigt "chokladkakig".  
 Jag blev faktiskt lite besviken när jag åt min första. Jag hade hört så mycket om dessa bars, om hur de skulle smälta i min mun, att de var det godaste som finns och så vidare med dessa himmelska beskrivningar. Så man kan säga att jag hade förväntningarna i taket. Men eftersom det helt otroliga näringsvärdet och ingredienser(plus att jag köpte 5 styck på en gång hehe) så testade jag några fler och mumsfilibaba jag höll pladask. 
 Det gemensamma med alla bars var att jag tänkte att de skulle vara mycket godare varma! Älskar att micra bars, blir som en godiskaka ihih.
 
 Cinnamon Roll - Den här smakar verkligen bullar, otroligt god! Jag tyckte att den första jag åt var lite torr men inte när jag åt igen senare. Vänjde mig väl hehe;) Den här är den enda jag har testat micra än o-m-g det är det godaste jag ätit i hela mitt liv!!!!! Säger det om allt jag äter men det här var det godaste någonsin namnamnamanma ville aldrig att den skulle ta slut. Så om ni bestämmer er för att köpa en questbar - MICRA DEN!
 Vanilla Almond Crunch - Den här var helt okej. Vaniljsmak och mandlar blandade sig väldigt bra. Det var bitar av mandel i den och det var faktiskt riktigt gott. Så den här passar den som tycker om vanilj.
 Chocolate Peanut Butter - Helt grym chokladsmak! Smakade dock inte så mycket jordnötter/jordnötssmör. Det var bra kcal för vad det innehåller. Plus sjukt bra protein! 
 Chocolate Brownie - Hade en ganska mastig chokladsmak. Här var ett bra exempel på en bar som skulle vara mycket bättre varm. Dock var den lite tråkigt, hade hunnit bli bortskämd med goda bitar i alla andra bars men den har var bara choklad rakt genom. Kommer helt klart köpa den igen ändå, och kanske micra den... 
 Peanut Butter Supreme - Det här är en av mina favoriter! Den hade väldigt bra jordnötssmörsmak och jag som älskar jordnöttssmör tycker att den var perfekt! 
 Chocolate Chipe Cookie Dough - Den här är send from heaven. Helt klart den bästa ojojoj så god den är. Här har vi än så länge min klara favorit. Den har så bitar av choklad i sig och är bara så helt perfekt, jag älskar den!

 

Uppdate från degen

Hello my dear friends:))) Idag har jag typ bara pluggat eller varit i skolan känns det som. (har självklart hunnit med en sväng på gymmet också hihih) Jag var hemma vid 6 tiden tror jag och sen dess har jag gjort läxor och pluggat i sinne. Har hunnit med en dusch och byta hus(hem till Axel) också. Imorgon är jag ledig från skolan och det känns sååååå otroligt skönt jiho jobbar dock på kvällen men det känns inte så jobbigt när jag har en heeeel ledig helg sen!!!!! 
 När jag kom till Axel(han är och jobbar) så möblerade jag om. Ska bli spännande när han kommer hem och får se. Jag behövde ett bord att plugga på så jag hittade ett utanför och drog in det i rummer hihih bus. Oj vad mycket fnitter det blev i det här inlägget. Har pluggat så mycket att jag har blivit deg. Deg I'll tell you.

 

Nytt träningsschema

Hej idag blir det en sent uppdatering. Har spenderat hela dagen till antingen pluggat, tränat eller jobbat. Har mitt första prov i kemi nästan vecka och jag kan säga att jag är allt ifrån lugn. Huvva 
 Över till någonting roligare: vi har fixat ett nytt träningsschema som vi började med igår. Igår var det rygg och mage och idag var det ben! Benpasset har lite för lite rumpfokus enligt mig men det var huuur bra och svettigt som helst ändå! Ser tom fram emot nästa legday haha.. 
 Squats  
 1x15
 1x12 
 1x10-1x15 
Benspark och hamstringcurls(börja med den benspark sen direkt till hamstringcurls, vila 1 min, höj vikten för varje gång)
 1x20 
 1x15 
 1x12 
 1x10 
Benpress 
 1x12 
 1x10 
 1x8 
Vadpress(i benpressen)
 2x25 
 1x15

Väldigt annars pass än hur vi brukar köra! Högre reps och olika för varje set, ska bli sjukt spännande och se om man utvecklas annars under detta upplägg!
 Har inga bilder från dagens pass, lägger upp några från igår istället! Nu ska jag soooova, godnatt
 






 

I have a confession to make..

..vi har hoppat av dieten. För ca en vecka sedan. Både jag och Axel vill köra  dieten väldigt seriöst, dvs räkna ut protein-, kolhydrat-och fettvärdet i alla maträtter så att man vet precis vad man får i sig. Det tar ganska mycket tid och det blev lite jobbigt i kombination med skola, mycket träning och jobb. Vi hade egentligen tänkt göra vecka-för-veckascheman men det hann vi aldrig.  
 Dieten kändes dock rätt bra men jag tror att ha ett färdigt matschema kommer underlätta och göra dieten mycket enklare att följa. Så jag ska nu skriva ett helt färdigt matschema för ketogendieten så att vi nästa gång slipper planera mitt i övergången!
 

Nom-mat till middag idag! Stuvade fullkornsmakaroner och köttfärs:) mmmmmmmums

Our everymorningroutine



 
 Min och Axels version av morgonmys hehe:)

Det nya favotitpasset

Hejhopp! Söndagen är här och snart över så om några timmar nalkas en ny vecka. En ny träningsvecks jippie! 
 Idag vaknade vi tidigt och for och körde samma pass som förra söndagen: Shrugs, vader och mage. Av någon anledning så älskar jag detta pass, haha vet inte varför men det är så otroligt nice! Jag la även till lite kettlebellsswings!  
 Vi körde inte vader i vadpressen för man får såååå ont i ryggen av den när den pressar så hårt mot axlarna. Vi körde istället i benpressen, mycket bättre! Älskar nu att köra vader där=) 
 Som jag sa körde jag även kettlebellsswings. Jag körde lite tabatainspirerat, körde så många jag orkade i 40 sek och sedan vilade 20 sek gånger 10! Så totalt 10 min, svettigt och jobbigt! 
 





Mördarpass

Hej hopp! Idag körde jag det bästa benpasset jag någonsin kört, det kändes så otroligt bra!!! Jag kommer inte hinna köra ben i helgen pga jobb så idag, när det egentligen är biceps rygg, fick det bli ett extra benpass. Var på gymmet mellan 12.00-15.45 haha helt sjukt, mitt andra hem. 
 De ben övningar jag körde ser ni nedan:
 Kettlebellswings 100 styck totalt
 Hip thrust 3x5
 Glutebridge 3x8 
 Bulgariska utfall 4x6 
 Benspark 3x6, enbenta växlade mellan höger och vänster till jag inte orkade mer. 
 Yttre lårpress 4x8
 Cable kickbacks 5x10, ingen vila mellan benbyten. 
  
Förr var en av mina favoritrumpmaskiner gluteus(se bild 1) men jag har nu slutat köra den när jag har upptäckt såå många bättre(plus att man får värsta trycket mot magen, skitjobbigt). Men jag testade den idag, första gången på sjukt länge, och valde den vikt jag körde på förut som jag tyckte var halvtungt, men nu kunde jag bara mata rep efter rep! Kändes helbra, älska progress:-D 
 

 
 Efter benpasset var klart så kom Axel och så körde vi rygg, biceps. Vi körde för första gången(första gången för mig) kronlyft. Samma princip som marklyft men stången är högre upp så det tar mycket mindre på benen och mer på rygg(se bild 2). Helt klart en ny favorit!!!! Kunde höja väldigt mycket(ps vikten på bilden är uppvärmning, viktigt ds)
 Vi körde sedan rodd, chins(kan inte göra chins än så Axel lyfter upp mig och jag får låtsas att jag kan yay:-) men snart så), enarmsrodd och bicepsövningar! Kääääärlek till detta mördarträningspass:-) passar nog bra med en vilodag imorgon! 




Axlar och Wik

Idag är det axlar, bröst och triceps på schemat. Jag körde dock bara axlar och triceps, kände mig väldigt slut idag. Har lyckats dra på mig ännu en förkylning som börjar komma till slutklämmen nu, då brukar jag bli lite extra trött. 
 De övningar jag körde var axelpress, hakdrag, flies, hantellyft, tricepspress med hantel över huvud både med en hand och både händerna. 
 
 
Till middag så åt vi kyckling och nudlar. Jag hade lagt 400 g kalorifria nudlar från Body Science i en marinad på ca 1/2 dl grillolja, 1/4 dl soja, 1 msk sambal och en pressad vitlök. Det blev sjukt starkt och riktigt bra. Kunde tagit lite mindre soja, det tog över lite för mycket. 
 




Produkterna från iHerb

 
 Extra virgin Kokosolja från Dr Mercola, 950ml. Jag tycker att det var helt perfekt med en superstor burk när jag använder det så pass mycket. Jag har testat kokosolja från Kung Markatta förut men jag måste säga att denna var snäppet bättre! Den är inte speciellt dyr, 164 kr. 
 Ett kakaopulver, med mindre socker och mer fibrer. Testade det igår och tycker om det hur mycket som helst!
Det har den dära perfekta chokladkakaolukten också. *dör chokladdöden*
 
 Två styckna Sweet drops(stevia i vätskeform). En med smak av choklad och den andra med smak av vanilla cream. Testade vanilla cream i min mugcake igår och det blev hur bra som helst, älskar den!
 PB2 är ett "mjöl" gjort av jordnötter. Jordnötterna har rostats sedan pressats för att ta bort fett och olja, så det innehåller mycket färre kalorier än vanligt jordnötssmör. För att få det till jordnötssmör så blandar man två msk PB2 och en msk vatten! Superenkelt och riktigt gott måste jag säga. Gjorde lite grann igår och det var verkligen över mina förväntningar, smakar som vanligt jordnötssmör. Så nu är jag riktigt ladda att testa PB2 premium chocolate! Per 100g PB2 375 kcal vs 100g riktigt jordnötssmör 570 kcal.

 Sist men (absolut) inte minst: Två lådor Questbars i smakerna Cinnamon Roll och Chocolate Chip Cookie Dough. De har riktigt bra pris på lådorna, 179kr vs i sverige där de ligger mellan 250-300kr. Jag kommer snart med en review på de 5-6 barsen jag har smakat, så wait and see for more. 
 
 Om ni blev sugna på att beställa lite grejer från iHerb.com nu(vilket jag verkligen tycker att ni borde) så kan ni använda er av min rabattkod: CKG795 för att få 10% på erat första köp, bra va? Frakten blir inte speciellt dyr med tanke på att de kommer från USA plus att det tog såååå kort tid innan jag fick det. Tar ju nästan längre tid inom Sverige ibland hehe
 

Ben, biceps, mage

Tjenare! Igår fick jag hem iHerbpaket, snacka om lycka!!! Jag beställde alltså grejerna förra onsdagen, helt sjukt att jag fick grejerna igår(tisdag) tog endast ca 7 dagar från USA underbart! Kommer med bilder och rabattkod senare. 
 Idag körde vi ben, biceps och lite mage(vi hade sjukt mycket träningsvärk i magen från söndags så det gick inte köra fullt ut) Vi körde lite olika benövningar eftersom vi har olika mål. Jag hade såklart mer fokus på rumpa än vad Axel har hehe;-) 

 Bicepsövningarna vi körde var bland annat fokuserad bicepscurl i cable, Arnoldcurls, hammercurls. Vi kallar magövningen leg raises med vikt, får visa någon bild på den senare. Den tar riktigt bra! 
Slänger in en lite sämre kvallabild på rumpprogress hehe! Det är på gång iallafall:)


Rodd all the way

Dagens pass är det älskade roddpasset! Innan vi skulle iväg och träna låg vi i sängen och vilade, tog inte lång stund innan vi somnade. Inte direkt superpigga fick vi oss iväg iallafall och thank you god for that. Ännu ett underbart pass avklarat:)  
 Övningarna vi körde var:
 Sittande hantellrodd 
 Stångrodd 
 Enarms hantellrodd 
 Rodd i maskin 
 Snea lats dropset 
 Tre tricepsövningar som jag inte riktigt har koll på namnen på hehe:-)


Alltid tid över till lite gos

Nytt i hyllan

Förra veckan fick jag hem lite nya produkter jag hade beställt! Jag väntar på ännu en som kommer om några dagar från USA, spännande wiiho.   
 Mitt favoritprotein kommer från Fitnessguru! Har dock inte smakat så väldigt många men av de jag smakat så är det helt klart i toppen. Så jag fyllde på två burkar av min favoritsmak: Choklad hasselnöt. De har även ganska nyligt börjat sälja alla deras protein i portionspåsar så jag köpte en av varje, både av wheyproteinet och whey isolate!
 Från MM sports köpte jag nya kalorifria nudlar, denna gång från body science. Har inte hunnit testa dessa än, men recention kommer! Köpte 20 styckna. Köpte ett chokladprotein även det från body science. Det var inte alls gott att dricka som det är huvva. Men hoppas på att det kommer vara bättre att baka med. Sist men inte mist köpte jag den omtalade PWOn Breach. Än så länge har den tyvärr inte gett en sådan kick jag hade förväntat mig. Men jag ska ge den mer tid hehe

 
 
 

Cheeestday

Hej mina kära vänner! Idag är det måndag aka chestday. Jag och Axel fick återigen till ett kabooompass! Jag höjde i flera övningar och allt var bara så underbart kulio! 
 Vi körde blanda annat bänk("normal", bred, negativ, lutande) cable, flies, hakdrag, hantellyft och en massa biceps! Tror att passet landade på 2h 45 min nice 
 Vi fick även veta att vi var de ende som tränade alla sju dagar förra veckan *stolt*
 





Snabbaste legday:en

God kväll! Imorse vaknade vi och bestämde oss för att idag skulle vara en cheatday. Så under dagen har vi ätit allt mellan himmel och jord så nu är man mer än redo att återgå till dieten! Första målet idag var såklart makaroner och korv=)
Efter det for vi och körde lite ben, jag började jobba 15.30 och vi kom dit vid 13.30 så det blev ett mindre men lika effektivt benpass ändå! Vi körde marklyft, squats, glute bridge, benspark, vadpress och yttrelårpress.

För att inläggen inte ska bli bildlöst så lägger jag in en bild på chokladasken jag "vann" på ICA! Lindts nya Hello-serie. Var sjukt taggad på de innan men dessa är verkligen ingenting jag rekommenderar. Nougat crisp var bäst:-) gav bort alla andra.


In love with shoulders

Tänkte göra en inlägg om gårdagens pass: Axlar, bröst, triceps! Passet vi smällde av var helt klart det bästa pass jag någonsin kört, svetten forsade och varenda övning gick så bra! Idag är man dessvärre orörlig i överkroppen haha underbart!!!
Vi körde axelpress, liggande och stående flies, hakdrag, hantellyft, negativ bänk, cabledrag, smal bänk och meeeer triceps!
Jag älskar när träningen går så här bra man blir så otroligt laddad inför nästa pass, vill bara ha mer och mer och mer!
På tal om mer och mer, så har jag beställt lite nytt kosttillskott som jag ska visa er snart! Nu ska jag iväg till Axel på lunchdate, ha en bra dag!


Mer älskad kycklingwok

Dagens middag blev så j*vla god! Kyckling, wokgrönsaker och dietnudlar, sååå enkelt men gudars så gott det är! Det ser lite tråkigt och torrt ut på bilden men till hade vi en stooooor skål sås gjorde på creme fraiche, grön curry  pasta, curry, vitlök och svartpeppar NOM! Axels improvision regerade igen=)

 
 

Favorit i repris - Kycklingwok

Dagens middag blev en gammal favorit! Kycklingwok med kokosmjölk! Som vanligt kör vi utan mått på denna rätt men jag skriver ingredienserna än en gång, bara för att ni måste testa göra denna=)
 Kycklingfile
 Thaiwok
 Kokosmjölk
 Curry Paste
 Sambal Oelek
 Vitlök
 Nudlar

 Under dieten använder vi kalorifria nudlar. De suger inte åt sig vätska på samma sätt som "vanliga" nudlar gör, så det blir lite överflöd av vätska med det får man ta! I vanliga fall har vi även i cashewnötter(pricken över i:et) men inte under diettime!
 
 
 

LCHF-lax med broccoli

Till middag gjorde vi Lax med pesto och fetaostsås, en riktig LCHFmiddag! Det var så otroligt gott(det godaste jag ätit på länge).Och sååå enkelt också! Det bästa är att såsen går variera väldigt mycket så nästan gång blir det nog någon liten ändring.
 
 2-4 portioner 
400g lax
2dl creme fraiche
ca 1,5-2 msk pesto
150 g feta ost
Salt och Peppar
Broccoli

 1. Sätt ungen på 200C. Smörj en ungsform och lägg ner laxen.
 2. Blanda ihop creme fraiche och pesto. Smula sedan ner feta osten och peppra och salta.
 3. Häll såsen över laxen och skjuts in i ungen i ca 15 minuter.
 4 Koka broccolin, ät sedan och njuuuut!

 
 Extra gott med citronpeppar till!

Skagen in my heart

Jag älskar skagenröra! Så fettigt som det är så fick det bli min lunch idag(och igår hehe) passar bra in i dieten! Jag åt skagen med extra mycket räkor, isbergssallad och avokado. Perfekta lunchen, det satt hur bra som helst! Så nu ska jag iväg på ett ryggpass wiho tagga!
 
 
 

Supermoist chocolatemugcake with avocado

Det här är utan tvekan den godaste muggkakan jag någonsin skapat. Jag kommer aldrig kunna smälta hur otroligt god den var!!!!! Sååå saftig och helt perfekt konsistens, verkligen den där konsistensen man är ute efter. Inte torr någonstans, bara. Helt. Perfekt. Avokadon och choklad blandade sig så bra!  Ni måste testa, right away!


Recept:
1 skopa chokladproteinpulver (30g)
1,5-2 msk canderel cankao
0,5 msk kokosmjöl
1 mosad avokado
1 äggvita
1 msk vatten
 
1. Blanda ihop alla torra ingredienser.
2. Mosa avokadon noga(eller mixa), blanda sedan ner i den torra blandning tillsammans med äggvita Blanda ihop till en "torr deg" så gott som det går. Blanda sedan ner 1 msk vatten. 
3. Micra på full effekt. Jag intervallmicrade, 45 sek, 45 sek, 30 sek. Fungerar väldigt bra för då kan man sluta micra när man är nöjd med konsistensen. 
 
 Jag toppade kakan med 100 g keso och hackade paranötter. N-o-m.

 
 Näringsvärde: (med topping)
Protein: 49g
Kolhydrater: 9g
Fett: 61g