Hello from the padda

Hello ligger just nu i sängen och leker med den ny paddan. Pappa kom hem för någon dag sedan med en iPad Air, ganska så nice! 

Idag har jag tränat ben. På vägen till gymmet tappade jag rätt mycket motivation och ork så det blev ett rätt så halvhjärtat pass. Jag körde mest vad jag var sugen på, så jag minns nästan inte vad jag gjorde haha... Men även fast jag inte riktigt la ner min själ i detta benpass så skakade mina ben som asplöv efteråt, så jag är otroligt glad att jag for ändå. 
 Det är alltid okej att ha de där sämre dagarna, även fast de alltid är lika ovälkomna! Nu har jag haft flera dåliga veckor, blandat med någon dag här och där som har varit bra. Jag är så slutkörd på skolarbete osv att jag vet inte hur jag ska räcka till. Så just mu längtar jag som tusan till jullovet så jag riktigt får vila upp mig och sedan rivstarta nästa år med massvis med energi!! 


Min view just nu hihi(bildbristen..)

Onsdag



 Har i 20 minuter försökt ta mig upp från soffan för att dricka vatten för jag är så sinnessjukt törstig men jag är för trött. Haha hemska tider..  Är så otroligt trött på kvällarna nu för tiden, från typ 17-18 tiden. Det är så drygt!! Behöver lite helg känner jag, 2 dagar kvar countdown..

Waddap

Heeeeeeeello! Snart är julen här, äntligen! Imorgon ska jag storstäda och på torsdag julpynta, åh så himla mysigt! *längtar*
 Har egentligen ingenting speciellt att säga om dagen, körde ett ryggpass på lunchen och annars har det inte hänt så mycket idag. Just nu är jag tröttare än tröttast och längtar bara tills jag ska sova(och paradise hotell hihi)
 
 

 Nomnom ska springa och hämta en celsius

Tidig morgon

Igårkväll la vi oss halv 9 och hade växlaren ställd på 05.43 för att fara och träna innan skolan. Kan bara säga att det var så galet skönt att vi somnade så tidigt för att det var inga problem alls att stuga upp när väckaren ringde!
 Vi for iallafall och köra ett bröstpass som var hur kung som helst! Det var basically tomt vilket var så skönt och även fast man bara hade varit vaken i mindre än en timme så var energin på topp! Love it 
 


 Super gosigott postworkout

Depend gellack - recension

Nu kommer jag med en lite senare än tänkt recension på Depends gellack-kit! Som jag skrev första gången jag testade det så tyckte jag att det kändes väldigt bra, det var smidigt att applicera och det blev snyggare än vanligt nagellack. 
 Jag har otroligt svårt att ha vanligt nagellack i längre än ett dygn(läs 4 h). Direkt det lossnar lite grann är jag där och pillar och sen ser det ut som skit aplänge för jag orkar aldrig ta bort allt nagellack.
 Men med gellacken så satt det en hel vecka för mig, är supernöjd! Förmodligen skulle det kunna sitta ännu längre, jag "råkade" få tag på en liten flik på en nagel, sen rök alla hehe..
 Jag har idag gjort en ny vända. Denna gång tog det ca 30 min, så det börjar gå snabbare att göra nu när man fått lite vana! Denna produkt rekommenderas 


stark!

Jack3d - Recension

 Jack3d
 
PWOn vi kör med nu ser ni på bilden(duh). Jag har lite blandade åsikter om denna, ibland är den bra, ibland gör den passet värre. Första gången jag testade denna så var den helt okej, gav lite extra energi och gav hela passet en boost. Andra passet kraschade jag sjukt hårt, både jag och Axel. Sen har det varit lite så, upp och ner. Oftas efter ca en 1 h har man krashat lite grann(ibland mycket), men vissa dagar när energin har varit på topp och man har varit astaggad innan så har den varit den där perfekta PWOn som ger extra energi, pump och man blir extra taggad. Den får 3/5 av mig!

Oväntat PB

Idag har varit en ganska mycket bättre dag än gårdagen. Sov minst 7 h i natt och det är guld värt! På första lektionen hade jag NK prov, direkt efter det for jag hem och gjorde bort 1 uppgift + en halv uppgift till så nu är det inte lika mycket kvar att göra! Wiho så skönt!

 Efter en del dag med plugg kvar jag rätt så slut men vi for och tränade iallafall. Rygg stod på schemat och första övningen var kronlyft. Efter några set var jag helt slut och nästan redo att gå hem, men efter en liten stund så poppade "Jag har ingenting att förlora så jag kan lika gärna testa maxa" upp och jag testade 1x70 kg och det gick hur bra som helst! Woho och det gick en gång till efter det, ganska så glad blev jag då och resten av passet bara flöt på. Tyngre än vanligt var det men kul är det ändå.
 
Bildbrist

Godis

Inatt sov vi som kråkor(=ingenting alls). Jag låg och vände och vred på mig, landade på 4-5 h och jag kan säga att jag behövde en drös timmar till. Att dagen har bestått av skola och sedan hem direkt och plugga har ju inte gjort det bättre.  
 Jag och Axel for ner på stan och åt, efter det skulle vi fara och träna men båda två var sega som stenar så det slutade med att vi for och köpte godis haha.. That turnout!
 




Umeå och dator


Har haft en sjukt trevlig helg i Umeå! Väldigt skönt att få komma bort från stan och plugg i någon dag. Det var ju egentligen tänkt att jag skulle få datorn med mig hem idag, men när de hämtade paketet så fattades det massa delar(Markus skulle bygga datorn). Himla surt! Så jag får vänta en liten stund till.. Dock så fick jag med mig skärmen hem, kunde inte låta bli att packa upp den direkt och koppla in den i gammeldatorn. Rätt bra skillnad, eller vad säger ni?=)

Uppdate

Bloggtorkan är ju absurd! Fast egentligen så är det ingen bloggtorka, det är bara brist på tid. Man har lite för mycket att göra om man inte ens har 5-7 minuter över att blogg på hehe.. Men imorgon ska jag till Umeå och hälsa på min syster och Markus! Då ska jag även kirra en ny dator så då kanske jag kommer vara lite extra taggad på att blogga när datten är new. Det var en kort uppis on läget, ha det så bra!


 
Har bakat lite på senaste, proteinbröd och pepparkaks caesincake! Recepten ska jag ha med i min kokbok(gymnasiearbete) så ni får vänts lite på dem. Jag har även fått lite sponsor från Athletic Store till boken, sjukt kul!:)

Hej alla barn

Jag har haft så mycket plugg på senaste att jag har bara haft tid över till att sova, typ. Plus allt plugg så har jag jobbat hela helgen. 
 Jag trodde att veckan som kommer nu skulle bli chill och att jag skulle få tid över till annat, men där trodde jag fel. Har prov nästa vecka, bildteoriuppgift, en jättestor fotouppgift och lite annat. Så min chillarvecka blev inte så chill som jag ville. Hade ju dock inte så mycket som jag trodde, märkte jag nu ner jag skrev ner det haha..
 Men lite roliga saker händer i veckan: Ska till Umeå i helgen och hälsa på Amanda och Markus. Då kommer jag även få min nya dator!!
Det var även tänkt att jag ska på ansiktsbehandling på onsdag men det kommer jag nog avboka pga pengakris. 
 Pengakrisen= tappade just iPhonen i golvet så den spraaaaack! Attaans hade ju klarat mig så länge. Så om det är massvis med stavfel nu är det pga den spruckna skärmen för jag ser typ hälften av det jag skriver hehe! 
 
Standrd matbild hihi

 

Halloween 2013









 Bilderna(mobil) från halloween! Hade en otroligt rolig halloween, bästa på länge!!

Jag lever(nästan)

Hej Matilda här som skulle börja blogga som en tok hehe:) Det har inte riktigt gått som tänkt för den här veckan har jag varit dränkt i massa plugg. Har pluggat helt kvällarna fy fyfyyfy. Har bara tränat i måndags, känns lite tomt faktiskt. Men idag ska det bli mer träning yay så jag har längtat. Sen blir det hem och plugga lite mer yey..:-(
 



Matmatmat

Från i helgen







 Här har det ekat tomt i helgen! Var på club fortuna i fredags och det var såå sjukt kul(lägger upp mer bilder när jag har fått dem), lördagens spenderades i sängen och godmat på lilla Kina och idag sov jag ända tills jag började jobba! Bättre uppdatering skall komma till veckan!