Show me love

Hej! Idag har jag jobbat hela dagen, 08.45-16.00. Efter det for jag direkt till stugan för att det är "stugsista". Hungrig som ett djur och tröttare än alla andra ligger jag inne i soffan medan alla andra står ute och har det gött. Längtar efter maaat=) På tal om mat åt jag mer falukorv till lunch kom med keso och sallad supergott hehe. Min räddare just nu(och alltid annars) är min celsius, utan dig skulle jag nog somna. Tack för att du finns:):):)


F-f-friday

Idag har varit en väldigt mysig dag! God mat, mys med min älskling och ett sjukt bra träningspass!
Först och främst maten: jag är väldigt svag för korv. Jag tycker att korv är så otroligt gott hehe måste nog vara den enda.. Iallafall så passar falukorv rätt bra in i denna diet, lagom mycket protein, lågt med kolhydrater och mycket fett! (Scans falukorv: protein 9g, kolhydrater 4g, fett 23g) Så lunchen idag blev omelett(2 ägg) med falukorv och keso, noooom! Så enkelt men ack så gott!
Till middag åt jag broccoli, med tacoköttfärs, en kycklingfilé och pepparsås! Salig blandning:-)

I onsdags var det ben men då var jag lite för trött så då blev det ingen träning, igår var det axlar, bröst, triceps men då jobbade jag ju, och idag är det rygg, så dagens pass fick bli en stor blandningen av alla tre pass! Jag körde fem set av alla övningar och mellan 5-8 reps!
Marklyft
Raka mark
Enarms hantelrodd
Rodd i maskin
Cabledrag
Latsdrag

Axelpress
Flies
Hantellyft(dropset)

Cablekicks
Lite mage

Var sååå trött på slutet att jag körde bara en extra benövning. Körde ju marklyft som tar på benen och raka mark i början! Körde alltså typ samma övning två gånger:-)


Damn you torsdag

Tänk er att här skulle ni egentligen fått läsa om hur otroligt bra mitt axelpass gick, hur jag ökade alla vikter och energin bara spruta. För så skulle det gått.. Före allt hände.. Före telefonen ringde.. Före de ringde från ICA och sa att jag jobbade:( hade heeelt missat det, så jag fick snöra i mig det sista av middagen och glömma alla drömmarna om hur jag out-of-nowhere tar 50 kgs hantlarna i axelpress. Så kändes det iallafall. Typ.

Middagen var samma som lunchen och middagen igår hihi kyckling med wokgrönsaker och sås!! Godaste som finns!!

https://cdn3.cdnme.se/1650438/6-3/pic_521fa6cf9606ee20154ea08b.jpg" class="image">


Ketosdiet aka trainlikeagirl

Hejhej! Dagens lunch blev rester från gårdagens middag, alltså kyckling med wokgrönsaker och currylimesås! Ah så gooott:-)

Tänkte berätta lite grann om dieten! Den kallas för "trainlikeagirldiet". Under dieten går man in i ketos, vilket innebär att kroppen inte får energi från kolhydrater utan omvandlar fett till ketogenkroppar. När detta sker får man otroligt mycket energi och fettet kommer att brännas i sinne!
Under dieten nollar man i princip kolhydraterna(jag är ca 35-40g kolhydrater), ökar fettintaget(jag är ca 150g fett) och ska man ha relativt lågt proteinintag(jag åt ca100g i början men har ökat det till 130g protein nu, blev inte tillräckligt mätt).
Det tar några dagar innan kroppen har "tömt kolhydratsförrådet", så de första dagarna är rätt tunga, man är trött och ovan med dietens upplägg. Men när omställningen sker och man går in i ketos så kommer energin! Så man får bara hålla ut de första dagarna:-) Igår var jag oootroligt trött(vände hem påväg till gymmet hehe) så för mig är det inte långt bort att komma in i ketosen!
Det som är så underbart med denna diet är att man inte ska behöva sänka sitt kcalintag speciellt mycket, utan äta "lika mycket" och ändå få grymma resultat!
Så som ni kanske märkt så kommer jag lägga upp lunch och middag, samt mellanmål när det blir när, under dieten så att ni ska inspireras;-) Det blir väldigt mycket av samma mat för enkelhetens skull men det kanske blir roligt läsning ändå! När jag känner mig klar med dieten så kommer absolut före-efterbilder! Hoppas ni fått lite klarhet av dieten nu, peace!

(Källa till dieten: www.trainlikeagirl.se)


Min dag i mat

Till lunch idag åt jag:
150g tonfisk
350g broccoli
80g currylimesås
Gudomligt gott med den udda kombinationen curry och tonfisk.
Middagen blev:
200g kyckling
250g wokgrönsaker
100g currylimesås
Älskar currylimesåsen, som det kanske märks hehe. Har ju inte berättat någonting om dieten ännu men det kommer så snart som möjligt!

Sjukt dåliga bilder, men det är allt jag har att erbjuda:-)


Backday+dietmiddag

Tisdag=ryggdag! Vi har flyttat marklyft till legday så det kommer imorgon. Vilket glädjer mig väldigt mycket, har fortfarande galen träningsvärk i benen sen söndagspasset hehe.. Så idag var det fokus på rodd, loopve it!
Hantelrodd 3x8
Stångrodd 5x8
Rodd i maskin smalt 3x5 brett 3x5
Cabledrag 3x6
Latsdrag 4x6
Cabledrag m. rep över huvud 3x10
Tricepscurl m. hantel över huvud 3x8
Tricepspress 3x8

Till middag åt vi lax, spenat och broccoli! Sinneeees gott!!! Till det massvis med sås


Lunchy

Hej hopp! Tänkte dela med mig av min goda lunch idag.
140 g tonfisk
250 g dietnudlar
200 g spenat
100 g aioli
Mumsfilibaba life is good on a good diet!:)


Rompa

Idag tränade vi lite rygg och ben! Körde myckeeet, kunde inte gå efter det jag var dygnsur ah whata great feeling!
Imorgon så kommer jag och Axel börja med en diet, men mer om det senare!

Marklyft 5x5
Squats 4x4
Utfall 10x20, utan vikt. 15 sec vila. Helt sjukt jobbigt!!!!
Hip thrust 3x8
Cable kickbacks 4x10
Cabledrag(rygg) 4x6
Vadpress 3x8

Hade ingen passande bild så det får bli en bild på min frukost, havregrynsgröt med proteinpulver(smak kiwi yoghurt) med hallon, blåbär och hjortron!


Tuna med nudels

Alltså denna måltid ser inte speciellt frestande ut kan jag erkänna, men o-m-g så gott det är!!! Det är dietnudlar och tonfisk blandat med kvarg, sambal, curry pasta och sweet chili! Mums


Lunch

Idag hade jag en riktigt kort dag! Slutade egentligen 11.25, men fick sluta tom 10.40 galet skönt:-D Tog en vilodag idag från träningen, kände mig lite hängig och galet trött. For en sväng förbi Ica torget och köpte en plocksallad mumma gottigotiigott ikväll blir det jobb mellan 17-22.15


Axlaaaar, bröst, triccar

Ett annat favoritpass idag: axlar, bröst, triceps. Eller det är väl just axlar som är favoriten i denna kombination, bröst och triceps är inte det bästa hehe:-)
Körde iallafall med Axel och Alle idag igen och det gick grymt bra! Måste säga det igen, äskar att träna aaaaxlar. Och rygg. Och rumpa. Älskar att träna. Älskar livet just nuuu wie! På tal om inget, införskaffade nya celsiusflak idag med yay:)

Passet såg iallafall ut som följande:
Axelpress 5x5
Hantellyft 3x8
Militärpress 3x5
Flies 3x8
Liggande hantelpress 3x8
Snebänk 5x5
Smal bänk 3x6
Dips 3 set to failiure

 


Nyttiga chokladbollz

Chokladbollar är ju någonting av det godaste som finns och är någonting man(jag) skulle kunna äta varje dag. Men om man bara byter ut några ingredienser så blir det någonting man kan äta ofta men gott samvete! Win. När det inte innehåller socker eller snabba kolhydrater så är det här ett perfekt mellanmål. Chokladbollar till mellis. Win(igen)
 
 Recept:
1,5 dl havregryn
1 msk canderel cankao
1 msk stevia
1 krm vaniljpulver 
1 msk mjölk/kaffe/vattten
ca 70 g kvarg(här kan man använda vaniljkvarg om man vill)

 
Man kan absolut rulla dem i kokos men jag har aldrig gillat att rulla mina chokladbollar i varken pärlsocker eller kokos. Do as you please! Eat and enjoy
 

Best pancakes eeever

Till frukost gjorde jag de bästa pannkakorna jag någonsin gjort!! De blev så otroligt fluffiga och moist och bara helt perfekta. Överträffade verkligen mig själv med dessa pancakes=) Till pannkakorna gjorde jag en vanilj"frosting" muma passade helt perfekt!
 
 Recept: 
1/2 dl kokosmjöl
1/2 tsk bakpulver
1 krm vaniljpulver
1 mosad banan
2 ägg
1 äggivta 
2 msk vaniljkvarg

 Vaniljfrosting:
100 g kvarg 0,1%
1/2 skopa vaniljproteinpulver
1 krm vaniljpulver
2 msk stevia
Ev. lite vatten
 
 Blanda ihop kokosmjöl, bakpulver och vaniljpulver. Mosa bananen och blanda sedan ner mosad banan, ägg+vitan och vaniljkvarg i mjölblandningen. Ställ bunken åt sidan och göra vaniljfrostingen så att den är klar. 
 Väg upp 100 g kvarg, blanda ner proteinpulver. Blir "smeten" för tjock för din smak så blanda ner lite vatten. Blanda sedan ner vaniljpulver och steva,
 Stek pannkakorna på medelhög värme. Jag steker alltid i kokosolja, gör att de smakar ännu bättre!:)
 
 
 
 

För att hålla mig frisk

Jag använder mig av två bärpulver för att boosta mitt immunförsvar. De båda kommer från immun.se och jag tycker faktiskt att de har fungerat rätt bra(så länge man kommer ihåg att ta det). Jag hade en period förra året(2012 VT) när jag var förkyld i princip hela tiden. Det blev bättre mot slutet av sommaren men kom sedan tillbaka en bit in på hösten. Men då var jag så less så jag tänkte att jag skulle testa någonting nytt och köpte då ett bärpulver som faktiskt hjälpte och efter det så har jag inte varit förkyld så mycket alls. Vet att det finns att köpa några sorter på Friskvårds här i stan iallafall!

 

Tips - mellanmål

Jag blev introducerad för vaniljkvarg för några månader sedan. Redan vid första tuggan var jag helt såld! Så jag tänkte tipsa er på ett litet mellanmål med kvarg och nötter! Nu kanske inte det här är det nyttigaste(just vanligkvargen innehåller rätt mycket socker) eller mest kalorisnåla(långt ifrån) mellanmål men det är så otroligt gott att det måste ätas lite då och då. Så spring till närmaste ICA och köp dessa två "ingredienser" och testa dirket=)
 

Favoritpasset

Veckans bästa pass idag, rygg!! Älskar att träna rygg. Vi skrev nya träningsupplägg för ett tag sedan, så nu kör vi rygg/triceps istället för rygg/biceps. Tisdagar=fokus på rodd!
Marklyft 5x3
Stångrodd 3x8
Hantellrodd 3x8
Cabledrag 4x8
Rodd i maskin 3x5 smalt 3x5 brett
Latsdrag 3x8 brett 3x5 smalt
Cabledrag m. rep över huvud 3x10
Tricepscurl m. hantel över huvud 3x8
Trcepspress dropset


Första skoldagen, träning, mat och questbars

Idag började skolan om. Det kändes väldigt konstigt att vara tillbaka men ändå helt ok med tanke på att det är sista året!(plus att mitt schema är riktigt nice)
När skolan slutade for jag till gymmet och körde 25 min intervaller på cykeln, efter det for jag till stan och köpte en gudomligt god plocksallad, mötte Axel och gick förbi Athletic Store och köpte mig 5 styck questbars! Smaker: Cinnamon roll, vanilla almond crunch, chocolate brownie, peanut butter supreme och chocolate peanut butter! Galet taggad på att smaka alla!:-D
Vi körde sedan bröst och axlar, så kul att äntligen träna tillsammans igen!


Mer mat - middag

Bara matinlägg idag hehe men så kan det bli ibland. Har spenderat hela dagen med Axel, vi har gjort så lite som möljigt och bara myst hela dagen. Till middag gjorde vi Axels specialité kycklingwok med nudlar. Har lagt upp "receptet" förut men jag gör det igen, det är så attans gott. 
 
 Vi går alltid på känlsa så det finns inga precisa mått: 
Kyckling - skärs i bitar som sedan steks
Wokgrönsaker, thai - Stek grönsakerna separat och tillsätt sedan kycklingen
Nudlar - kokas och klipps, blandas sedan med kyckling+grönsakerna
Kokosmjölk - Häll ner hela burken i kyckling/grönsaks/nudelblandningen
Sambal oelek, curry pasta, vitlök - Blandas ner 
Cashewnötter - Blandas ner
 

Mat

Igår till lunch blev det kyckling och spenat med avokado.
Lagade middagen tillsammans med axel. Vi stekte kyckling, kokade nudlar och spenat. Till det gjorde Axel en sån på vatten, kvarg, crème fraîche, sambal, curry pasta och sweet chili. Vi blandade ihop allting och wops blev det någonting av det godaste jag ätit!
Frukost/lunchen idag blev på Kungsgrillen! Jag åt mixtallrik(kebab+kycklingkebab) med sallad istället för pommes/ris. Nom


Innan-skolan-börjar-fest

I natt kom Axel hem och glädjen som spreds sig i hela kroppen går inte beskriva! Jag är så sjukt glaaad att han äntligen är hemma, har världens finaste pojkvän!!
 Idag har jag jobbat mellan 08.45-16.00, råkade dock fara till ICA 07.45(öppettiden för veckodagar) och möttes av Stina som undrade vad jag redan gjorde där hehe. For tillbaka till Axel och myste 40 minuter extra. 
 Ikväll ska vi till min stuga och ha en sista fest innan skolan börjar! Det kommer att bli våran sista "innan-skolan-börjar-fest" eftersom att det är sista året nu, vilket betyder attt kvällen måste bli extra legendarisk! Otroligt taggad, kvällen kommer att bjuda på spel, badtunna, bastu och bad. Kommer bli så bra, ha en super lördagskväll allihop!:-)

Kääääärlek


Intervaller+rygg, axlar, biceps

Väckaren ringde kl 8 imorse och 08.50 satt jag på cykeln på gymmet och körde 20 min intervaller. Sedan körde jag och challe, jobbarkompis från Ica, rygg fokus på rodd och lats, axlar och biceps! Blev ett riktigt bra pass!
Stångrodd 3x6
Hantelrodd 3x8
Enarmsrodd 3x8
Rodd i maskin 3x5 smalt, 3x5 brett
Latsdrag 3x5 smalt, 3x5 brett
Axelpress 3x6
Hakdrag 5x6
Hantellyft 3x8
Flies 4x8
Bicepscurl hantel 3 set
En övning i cable 3x8

Min lunch efter träningen: tonfisk och dietnudlar blandat med samal, kvarg, sweet chili och basilika! Sjukt gött faktiskt!


Legslegslegs

Wiho körde ett asbra benpass idag! Sist jag körde ben på gymmet var typ förrförra veckan haha sjukt länge sen. Eftersom att det var så länge sen körde jag så gjorde jag rätt många övningar, testade två nya också, blev kär i den ena. Förstår inte varför jag testat tidigare!
Squats 5x5
Benpress 5x8
Raka mark 5x5
Utfall 5x20 med vikt, 40 sek vila
Cablekicks - kärlek!!!! Vet faktiskt inte hur många set jag gjorde, ca 4x10 på varje ben
Baksida lår 4x8
Benspark 4x8
Yttre lårpress 4x8
Vadpress 4x6

Körde även en till övning för rumpan som jag inte veta vad den heter men den var helt ok hehe säger er mycket va:-)
Skulle ju köra dubbelpass idag men sparar det till imorgon. Peace out

Slänger in en bild på min frulle. Omelett med skinka, ost och keso!


Back om

Hej nu har det ekat tomt här ett tag. Jag har jobbat och haft noll energi de senaste tre dagarna. Både kosten(därav den nollade energin kanske) och träningen har gått otroligt dåligt. Men idag är jag ledig och fått sova nu så nu laddar jag om med två pass!(missade gårdagens)
Igår hade vi personalfest hemma hos mig. Vi gjorde mat, spelade spel och sedan blev det utgång för de flesta. Jag valde att stanna hemma, var för slut.


Middag för champs

Post workout middagen idag blev korv med spenat, keso och kvarg.
Stekte först korven för sig och kokade spenaten. Hällde sedan över spenaten i stekpannan och blandade i några skedar kvarg och några mer skedar keso. Blev otroligt gott!! Testa dirr


Ny vecka, nya tag

Sista sommarlovsveckan, sista jobbeckan. Känns så otroligt skönt att "sommarjobbs"passen snart är slut, men i samma veva börjar skolan om. Men det känns faktiskt helt okej eftersom att det är sista året. Man får bara komma ihåg att alla dagar, alla lov osv är sista gången.  
 Veckan som kommer nu är galen skön, har en hel del grymma saker som händer! Personalfest på onsdag, ledig torsdag, Axel kommer hem på fredag(!!!!!!!!!!!!!!!!), innan-skolan-börjar-partej på lördag i stugan och 4 månader med min finaste på söndag:) So much love

 

Min stora last

Celsius tack för att du finns❤ Dricker celsius varenda dag kan inte hjälpa det. Det ger den extra energikicken och är så förbaskat gott! Synd är bara priset, lönen åker fort hehe:-)


Gårkvällen

Igår kväll var jag, Paulina och Frida i Paulinas stuga och spelade spel och hade det sjukt mysigt! Vi spelade Askungen(tog hem vinsten, viktig detalj) och plump(vem som vann där är inte lika viktigt).
Imorse for jag ut och sprang backintervaller. Nu ska jag chilla galet till kl tre när jag börjar jobba! Tjo


Proteinfluff

Idag har jag min första lediga dag på 8 dagar! Det känns så skönt!! Har även vilodag från träningen så idag ska jag vila upp mig rejält. Till frukost imorse tänkte jag göra bananapancakes men jag var inte alls sugen på det imose så det fick bli en stooor skål med proteinfluff, hallon och jordnötssmör! Det är sjukt mättande, jag höll knappt på att få i mig hela skålen, fick kämpa i slutet haha. 

 Det är väldigt lätt att göra också, valfri mängd/smak proteinpulver, valfri mängd frysta bär och lite vatten. Blanda ihop de tre ingredienserna sedan är det bara att vispa. Ju längre man vispar ju "hårdare" blir det. Det går även att ställa in i frysen så får man proteinglass, sjukt gott!
 Jag hade ca 35-40 g proteinpulver, ca 1 dl hallon och vatten på känsla. Börja med väldigt lite vatten, det behövs inte mycket alls.
 
 
 

Kycklingwok med nudlar och sweet chili

Middagen idag blev kycklingwok med nudlar! När jag stekte ihop allting blandade jag ner maaaassor med sweet chilisås som sedan fick koka bort lite. Tröttnar aldrig på wok, det är så sjukt gott! nomnom

 
 

Intervaller/rygg+vices

Fick till ett sånt sjukt bra pass idag! Körde först 20 min intervaller, hällde sedan i mig pwo+protein shake och vilade en liten stund. Körde sedan ett grymt rygg bicepspass! Lycka på hög nivå. Nytt pb i mark och stångrodd också, jiho!
Marklyft 5x5 + 1x2
Stångrodd 4x5
Rodd i maskin 6x6
Chins i maskin 3x5
Sneda lats 3x8
Latsdrag 3x5
Bicepscurl med hantel 6x5


Frukost/PWO

Idag börjar jag inte jobba förrän kl 17.00, så jag hade en sån skönt sovmorgon. Tror att jag sov kring 10-11 timmar, ganska slut alltså haha. 
 Iallafall frukosten blev omelett med korv, skinka och keso. Eller man kan nästan se det som korv och skinka med omelett och keso hehe. Ska snart iväg och köra intervaller och efter det rygg och biceps. Eftersom att jag fick så bra med sömn är jag riktigt utvilad och otroligt taggad!

 
 

Bästa axelpasset

Jobbade idag mellan 07.45-16.00 efter det for jag direkt till gymmet. Dagens pass var axlar, bröst och triceps. Fick till ett sjukt bra pass och riktigt grym pump. Innan passet var jag halvotaggad och var nära på att inte fara. Prisa gudarna att jag for:):)
Passet:
Axelpress 5x5
Hantellyft 3x8
Hakdrag 6x8, 30 sek vila mellan
Shrugs+raka flies. 20 shrugs, sedan direkt 10 flies, 30 sek vila mellan, 5 set.
Flies 4x6
Hantelpress(bröst) 3x8
Snebänk med hantel 5x5
Tricepspress 4x5
Käääärlek!

Middagen igår var hos farmor, alltid lika gott!


Segaste dagen

Idag har jag haft en kort arbetsdag, 07.45-13.30, otroligt skönt! Även fast dagens pass var så kort är jag väldigt slut i kroppen. Så nu ligger jag hemma och vilar, förhoppningsvis orkar jag en benpass senare. Var sjukt taggad mentalt men inte lika psykiskt taggad.

Standardlunchen på jobbet. Tonfisk med spenat, avokado och massa chilisås(inte på bilden)


Intervaller+rygg, biceps

Sitter just på gymmet och äter min frukost, overnightoats med massor med hallon mumma. Har just kört 20 minuter intervaller på cykel och efter frukosten blir det rygg och biceps!
Tanken är att passet ska se ut som följande:
Ryggresningar utan vikt 3x12, med vikt 3x8
Rodd med stång 3x8
Hantelrodd 3x6
Rodd i maskin 3x5 smalt, 3x6-8 brett
Latsdrag 3x5 brett, 3x5 brett
Allting med så kort vila som möjligt, kring 30-60 sek. Vilka bicepsövningar det blir vet jag inte än, börjar jobba 14.30 får se vad jag hinner!


Jobb

Idag är så sjukt varmt och idag jobbar jag. Hela dagen. 10-20, och det känns galet tungt. Men jag har bara 11 sommarpass kvar efter detta så det känns ju rätt bra.
Efter jobbet blir det nog en sväng till gymmet för intervaller eller möjligtvis backintervaller, får se hur det slutar.

Celsius, min andra kärlek. Saknar för övrigt min första kärlek(Axel ihih) alldeles för mycket:(


Mat

Marinerade kyckling igår i samal oelek, curry pasta och sweet chili sås. Bästa marinaden ever!
Till det åt jag kalofrifria nudlar som jag stekte i en färdig marinad från Caj p. Mums!! Efterrätt blev torkad frukt/nötter med vaniljkvarg, bättre än godis och kakor. Ahhhh så gott det är:')


Sommardaag aka tomt på gymmet

Denna sköna sommardag bjöd på jobb mellan 08.45-16.00. Efter det var det marsch till gymmet, när vädret är så här nice är det faktiskt ganska skönt att träna, det är så gott som tomt på folk. Iallafall dagens pass blev en blandning av dagen och morgondagens pass!
Ben:
Squats 5x5 (plus uppvärmning 2x12 utan vikt)
Utfall 5x20 20 sec vila mellan
Raka enbenta marklyft med kettlebell, körde 3 på höger ben bytte sedan direkt till vänster, sen tillbaka osv. Gjorde så tills jag inte orkade mer, x2.
Yttre & inte lårpress 3x6. Ingen vila, bytte bara mellan.
Vadpress 4x12
Axlar:
Axelpress 3x6
Hantellyft 3x8
Flies 3x8
Raka flies 3x5
Mage:
Situps på pilates boll

Ganska nöjd och ganska svettigt efteråt!


Middag med pålle

Åt middag med Paulina idag, riktigt mysigt. Vi for och handlade på Ica kvantum där jag för övrigt köpte massa mer kyckling och en del drös tonfisk. Kärlek.
Iallafall middagen idag blev korv(90%) och kalorifria nudlar. Blandade ner lite av Paulinas marinad, sambal oelek och curry pasta i nudlarna. Det blev så sjukt gott, helt klart en ny favvorätt. Dessa nudlarna är guuuld:)


Nötprepp

Ica hade extrapris på naturgodis(5hg eller mer för 9.90kr/hg) så jag passade på att köpa massa nötter så jag har det hemma. Eftersom att nötter har sånt högt energiinnehåll så gjorde jag portionspåsar på ca 50 gram/påse. Perfekta mellanmålet!


Snabb, nyttig och god

Favorit middag/lunchen just nu är sallad/baby spenat med avokado, tonfisk och en hel hop sås. Det går otroligt fort, ingenting som behöver tillagas, perfekta middagen eller lunchen på jobbet. Billig är den också! Stora plusset kanten är ju att den är så nyttig och galet mättande också.(beroende på vilken sås man väljer då hehe)


Vaniljovernightoats

Hej! Idag for jag och körde intervaller direkt på morgonen. Efter det åt jag min frukost som idag var overnight med vanilj som huvudingrediens. Fick testa mitt nya proteinpuvler! Åt frukosten ur direkt ur burken på gymmet, riktigt snyggt hehe.  
 
Recept: 
 1 dl fiberhavregryn
 0,5 dl kruskakli
 1 msk psylliumfrön
 1 skopa vaniljprotein
 0,5 msk stevia
 0,5 tsk vaniljpulver
 1 äggvita
 1,5 msk kvarg 
 ca 5 msk mjölk
 
Blanda alla torra ingredienser och blanda sedan ner de blöta. Häll över i en tät glasburk och förvara i kylskåpet över natten. Ät det på morgonen toppat med det du vill ha. Jag hade massaaaa blåbär och jordnötssmör, mums!

 
 Erkänner att det inte ser så frestande ut i en glasburk som denna men det är ett riktigt treat! Går så otroligt snabbt på morgonen och det är väldigt lätt att ta med. Rekommederar denna frukost till den som är på språng! 
 

Gymgrossisten


 
 Det var det här jag beställde från gymgrossiten! 4 kg kalorifria nudlar, amino, 2 lådor bars, 1 kg vaniljproteinpulver och så fick jag en ny rosa smartshaker på köpet!. Sjukt nöjd och galet taggad på att testa allting!

Intervaller, rygg, biceps

Imorse for min fina, det känns redan tomt:(
Idag kom ett paket från gymgrossisten som jag beställde för någon dag sedan. Superkul! Ska visa beställningen i ett senare inlägg.

Dagens pass blev intervaller, rygg och biceps. Egentligen gillar jag inte att blanda cardio och styrka men nu på senaste har jag gjort det ändå. Brukar dricka en protteshake mellan cardion och styrkan iaf.
Intervaller 15 min
Marklyft 5x3
Stångrodd 3x8
Hantellrodd 3x8
Rodd i maskin 3x8 smalt 3x8 brett
Latsdrag 3x5 brett 3x5 smalt
Bicepscurl 3x5
Biceps pyramid 3 set

Efter träningen cyklade jag till ICA torget och köpte sallad. Råkade så gott som riva hela salladsbaren. Drog loss en lucka. Till mitt försvar så satt den väldigt löst. Hehe. På vägen hem så gick kedjan på cykeln av. Den gick AV. Lucky ending på kvällen haha