14.08.24

Hello! Har jobbat i princip hela helgen så jag har inte hunnit med så mycket annat än att jobba, sova ooch äta. Jobbade 13-22.15 i går så jag passade på att ta en vilodag från gymmet. Idag så jobbade jag till 17 och efter det for vi till min moster för att fira henne och min kusin! Massa god mat och massa trevliga männsikor. Och vi får inte glömma vääärldens sötaste lilla bebis Melker<3 

Pluttesnutten

Back to basics

Hallå!  Ska strax iväg och jobba men tänkte först göra en snabb uppdatering. Idag har jag inte hunnit göra så mycket förutom att äta och träna. Men jag trivs! 
 Idag har jag varit och tränat rygg och det gick så mycket bättre än vad jag trodde. När jag for så var jag väldigt trött men jag piggnade till när jag var där. Supersettade nästan alla övningar för att trötta ut musklerna till fullo. Älskar superset!!! 
 Körde bland annat stångrodd, hantelrodd, rodd i maskin superset latsdrag på två olika sett, och lite biceps och mage! Woop bra pass:D
 
 
Frukostbild från någon dag sedan! Frukosten idag såg i princip likadan ut.


Mer gott från Tasty Health

 
 Peanutbutter blondies! De här räddar verkligen den sötsugna och lugnar ner det värsta jordnötssmör-cravingset. Sega och perfekta! Recept hittar ni här: tastyhealth Geni som sagt! :)

Nutramino

 
Äääääälskar dessa produkter! Är helt kär i Ice tea och protein smoothien<3 Dock så klår ju inte Heat Celsius hehe. Kommer alltid vara trogen min Celsius. 
 Drickyoghurts är någonting jag är lite svag för men jag dricker det i princip aldrig för att det är ju bara packat med socker, men så kom nutramino med de här supergoda "drickyoghurts"/färdiga proteinshakes som är packade med protein istället! Lite roligare och mycket godare än proteinpulver+vatten. De finns på Athletic Store här i Skell! Spring och köp! 

Äppelmuffins

 
 Dessa gjorde jag för ganska länge sedan men hade glömt att lägga upp receptet. Har gjort testat flera recept från proteinbakguden-tasty health, som jag kommer lägga upp för att ni måste testa alla!!! Hon är så sjukt duktig på allt som har med bak att göra. Av allt jag har testat så är dessa i top tre, otroligt fluffiga och smakar som "vanliga" muffins. 10 av 10 toaster!
 
 Recept:
  • 2,5 dl (75g) havregryn
  • 1 dl (50g) mandelmjöl
  • 2 skopor/1,2 dl (40g) vanilj whey
  • 1 tsk bakpulver
  • 1,5 tsk kanel
  • 1 msk sukrin
  • 1 ägg
  • 0,5 dl flytande äggvita (ca 2 små vitor)
  • 1 dl osötat äppelmos
  • 0,75 dl osötad mandelmjölk
  • 75g Kanzi äpple (eller valfri äppelsort) +kanel + sukrin gold

 
1. Sätt ugnen på 175 C.
2. Hacka äpplet och häll ner i en het stekpanna. Strö över kanel och sukrin och stek tills äpplet är mjukt.
3. Ha i alla ingredienser till muffinsen i en stor bunke och mixa ihop smeten med en stavmixer.
4. Häll smeten i formar, fördela äpplet på toppen av alla muffins och grädda i mitten av ugnen i ca 17-19 minuter. Känn på dem, de ska vara lite kletiga i mitten när du tar ut dem eftersom de fortsätter bakas i några minuter utanför ugnen.
 
( Har kopat receptet rak av, källa:http://www.tasty-health.se/2014/04/supersaftiga-apple-kanelmuffins.html )
 
 
Mina blev dock lite bleka men hehe.. Jag är en sucker för "julsmaker" så jag la lite kardemumma och det tycker jag passade väldigt bra till. 
 

Cash is king

Har min "lediga" vecka i veckan. Har dock jobbat måndag, onsdag, ska fara och jobba 21-23.15 ikväll och jobbar lördag och söndag. Och sen jobbar jag alla dagar nästa vecka. Haha orkar inte med mig själv och mitt begär efter cash hehe.. Men imorgon är jag ledig och tänker bestämt vara ledig och på lördag ska vi ha personalfest i stugan! Det längtar jag såå mycket till, är granskas säker på att det kommer bli king! 

För övrigt har jag hittat kamerasladden så så snart jag har några sekunder över så ska jag fixa några inlägg! 


Expressohouse två dagar på raken! Woop!

Ledig

Hallo! Min kamerasladd är ännu inte återfunnen så det dröjer ett tag till innan jag kan lägga upp bilderna på allting jag har bakat. 
 Mitt sommarschema är nu slut och denna vecka skulle jag egentligen vara ledigi måndag-fredag men har tagit på mig extrapass i måndags och ett till på onsdag. Cash is king! Men det betyder att jag är ledig 3/7 dagar denna vecka och det händer ju inte allt för ofta! Lyx! Imorse tränade jag ben och skulle sedan fara till Expresso House och träffa Elin och Bente men det blev flyttat till imorgon. Så efter gymmet så har jag chillat hemma och inte gjort speciellt mycket.  
 Kvällen bjuder troligtvis på en spelkväll om vi får någon sällskap hehe. Nu ska jag fortsätta göra ingenting ett tag, ha det bra!
 

Kommande

Hej! Jag är på g med massa inlägg(mest mat och bak) som ska upp så snart som jag hittar min kamerasladd. Har lyckats lägga den i någon okänd låda nu när vi har flyttat. På tal om det så kommer också bilder på lägenheten när sladden är återfunnen! Annars så rullar jag som vanligt, jobb, träna, jobb. trivs rätt bra med det hehe!