TIPS

 
 
Jag smakade chailatte(från Waynes) för första gången förra veckan och blev kär direkt!! Jag älskar jul och julgodis hihi och chaite/latte smakar så mycket jul! Jag ville testa göra det hemma och googlade runt lite grann man hittade inget recept jag ville testa. Istället så köpte jag "Indian Chai" för att göra ett litet försök och det blev huuur bra som helst, ni måste testa!
 
 Du behöver: 
Färdig chaite i påse
Mjölk(valfri mängd)
1-2 msk stevia
Kanel
 
1. Mät upp hur mycket mjölk du behöver och häll ner i en panna. Sätt ner en tepåse och koka upp mjölken.
2. Medans den håller på att koka upp kan du tillsätta stevia och kanel.
3. När mjölken har kokat upp häll ner i en kopp. Jag behöll tepåsen i koppen en liten stund för extra mycket smak!
 
Jag har även testat blanda i pepparkakskrydda, mums! Ännu mer julkänsla än vad chaismaken redan ger! Ta bara inte för mycket hehe.. 

Todayz





Bättre sent än aldrig - Jordnöt- och pepparkakskaka

Det här receptet kommer upp lite senare än planerat. Även fast det är lov så flyger dagarna iväg så otroligt fort, känns inte som att man hinner med någonting alls! Dygnen får ju gärna vara några timmar längre..
 
 Botten:
1 dl havregryn
1,5 msk mandelmjöl
1 tsk stevia
1 msk äppelmos
0,5 msk yoghurt 
1 ägg 
 
 Övre del:
2 msk PB2 - 1 msk vatten (eller 1 msk jordnötssmör)
1 tsk bakpulver
1,5 tsk pepparkakspulver
1 msk mandelmjöl
0,5 msk Walden Farms Caramel Syrup (kan nog bytas ut mot vanlig sirap)
1 msk äppelmos
 
1. Börja med att sätta ugnen på 200C. Blanda ihop alla ingredienser till bottnen i en skål och häll sedan över i en liten ugnsform(ca 10x10cm).Gjorde premiär för min miniugnsform med borttagningsbara kanter, den var hur bra som helst!!
 2. Ställ sedan bottendelen i ugnen och grädda i ca 5 minuter. Gör under tiden den övre delen av kakan.
 3. Blanda 2 msk PB2 med vatten och gör till ett pb-smör. Blanda i en separat skål ihop bakpulver, pepparkakskryddor och mandelmjöl. Rör sedan ner alla blöta ingredienser och häll smeten över bottendelen.
 4. Grädda i ytterligare 5-7 minuter. Ta sedan ut kakan och låt den svalna! 
 
 

Gelenaglar

Jag var en snabbis på stan igår och köpte depend gellack(gelenagelkit). I startkiten igår LEDlampa, före/efterrengöring, baslack, topplack och liten fil+pinne! I beskrivningen som följer med står det att gelen är "lättare att applicera än vanligt nagellack" och det måste jag hålla med om! Det var så himla lätt och det tog ca 40 minuter att göra. Man måste köpa till färglacken för 79:- styck(pris på Åhléns) jag köpte ett vitt och ett silverglitter.(silverglitter var sååå snyggt) Det här var ett så bra köp, rekommenderar det hjärtligt! Ska återkomma om 1-2 veckor och berätta hur det sitter. Kitet ligger på 469:- på Åhléns, värt varje krona.
 



 
 Haha det är så svårt att ta kort på naglarna haha så det blev inte så bra bilder.

 

Råkade bli en liten impulsgrej också hihi(hålet i mitten, den röda)

Dagens

Hej! Idag var det tänkt att jag skulle på ansiktsbehandling kl13.45 men de ringde från Aqua Spa imorse och sa att hon som skulle göra behandlingen inte var tillgänglig idag, så det blev inställt. Det kändes riktigt surt för jag var så taggad hade längtat så mycket=( Istället blev det mysfrukost och futurama!
 
 Efter det for vi och tränade armar! Det gick ganska bra höjde lite grann i varje övning och det känns ju alltid hur bra som helst.
 EZ stång bicepscurl 10x10
 Hammercurls 
  3x10
  2x6
 Spännisövning 3x8
 Fokuserad bicepscurl i maskin FST 7
 Dips 5xfailiure
 Enarmad tricepscurl bakom huvud 3x8





Spännisaxel aka bredaxel takes every chansen he gets<3
  

Today



Frukostmys imorse med lillasyster och snuttegull! 
 Proteinbomb efter benträningen, två burkar tonfisk, två ägg, kvarg och sambal!

Har inte haft så mycket tid över idag pga träning och jobb så jag hann inte posta de inlägg jag ville, tyvärr! Men det kommer imorgon:)

Upcoming

Sämre uppdate idag pga jobb i princip hela dagen! Jobbar imorgon med men jag hoppas på att jag kommer hinna uppdatera imorgon, har nämligen en otroligt gott recept att dela med mig av! Plus lite annat smått och gott:) Men nu ska jag snart ladda om för imorgon(=sova!!!)
 
Upcoming... Mjuk jordnöt och pepparkakskaka hihi 


Aaaxlar och köttmiddag

Nu äntligen har vi bytt tillbaka till hantelpress från militärpress!! Jag tycker verkligen inte om militärpress usch och fy men jag älskar hantelpress! Vi körde bland annat hantelpress(som sagt), superset hantellyft+flies, hakdrag, FST 7  i flies i maskin! Sved som bara den i axlarna efteråt, älskar känslan! 
  
 Till middag gjorde vi en skål med köttfärs nom och av någon anledning äter jag alltid limpa till hehe
 



Nytt i köket

Har rätt länge tänkt köpa en köksvåg som jag kan ha hos Axel. När jag var på Bibo med mamma och Amanda för ett tag sedan så hittade jag en våg till ett bra pris som jag köpte idag(inväntade lönen hehe). Har även letat efter supersmå formar som jag kan göra mugcakes/en portionskakor i. Hittade en 10x10 för 34:- så det var ju bara att slå till! Den är så himla söt!!




Bästa ryggpasset

Hej! Idag har varit en sjukt bra dag även fast det otroligt dåliga vädret. Istället för axlar som vi brukar köra på torsdagar så körde vi rygg! Nytt upplägg som levererade som bara den! Älskar det nya ryggpasset!!!!!!
 Kronlyft 
2x12
2x10
2x8
2x6
2x2 
 Stångrodd
2x8
2x4
 Enarmsrodd
3x5
 Chins 
3xfail
 Latsdrag 
3x6
 Snea latsdrag
1x12
1x10
1x8 drop till 1x15
 Ryggresningar FST 7





 
 Haha kolla bilden på questbaren! Jag var så slut och skakade hur mycket som helst!

CliveRussel

Resultatet:
Otroligt dålig förebild, jag hade tänkt be min frisör om hon kunde ta en förebild också men det glömde jag helt bort. Men det är iallafall så mycket fräschare och tjockare, kärlek! 
 Gick en snabbis på stan före klippningen/insättningen och hittade skorna på Aveny Sko i rätt storlek, perfekt! Hann även boka in en ansiktsbehandling på Aqua Spa nästa vecka! Man ska leva gött. 


 Under klippningen: fick den godaste latten jag drukit på år och dar! Oh happy day




Skor och hår

Hej! For till stan imorse för att byta storlek på skorna jag köpte förra veckan, men såklart så var storleken jag ville ha slut. Himla typiskt! Så då fick jag bara ta och lämna tillbaka dem, ska beställa ett par i rätt storlek istället.
 Senare idag ska och fara och klippa mig+sätta in lite löshår. Och med lite menar jag att jag ska göra en förtjockning, typ. Jag längtar så himla mycket!!! Har inte klippt mig på mer än ett år så det behövs verkligen.
 

 Sist jag klippte mig såg det ut så här hehe man ser inte riktigt längden man aja
And now it looks like this

Pump dat



Armar idag som sagt! Det blev ett sjukt bra pass, jag tycker att det är så himla kul att träna armar så att ha ett helt pass ägnat till det blev ju ganska perfekt. 
 EZ stång bicepscurl 10x10
 Hammercurls 
3x10
2x6
 Spännisövning(hehe) 3x8
 Fokuserad bicepscurl FST 7
 Dips 3xfail
 Enarmad tricepscurl ö. huvud 3x8
 Tricepspress FST 7

Inte för många och inte för få övningar=ett superduper armpass!

Nytt schema och dagens kost

Nu i veckan så börjar vi med ett nytt träningsschema! Istället för att köra bestämda pass på bestämda dagar, typ bröst/triceps varje måndag, rygg/biceps varje tisdag, så kommer vi ha dagar (dag 1 bröst, dag 2 armar osv) som rullar. Det känns väldigt roligt med ett helt nytt upplägg!
 Idag, dag 1, var det bröst och vi körde: 
Hantelpress 5x8
Lutande hantelpress 5x8
Lutande hantelflies 5x8
Negativ bänk 3x5
Cable flies FST 7
Armhävningar 3xfailiure 

Det blev ett riktigt bra pass! Är riktigt taggad på imorgon första gången vi bara ska köra hela armar!!


 Dagens kost! Stekt lax med citronpeppar, fullkornsbulgur och så gjorde Axel aka såsmästaren två oootroligt goda såser till!
 Efterrätt var en pb2 chocolate mugcake med jordnötssmör och hallon och kvarg! Så gott!


Workin' on a little something





Strawberrymashmellow nightcake


 

 Jag måste bara dela med mig av mitt kvällsmål som jag åt för några dagar sedan!! Det är en caseincake som var någonting av det godaste jag ätit! Jag hade ätit lite under dagen så receptet går bra att dela på hälften.
 Recept:
2 skopor casein JORDGUBB
2 msk mandelmjöl
1 msk stevia
1 tsk bakpulver
1 krm vaniljpulver
2 äggvitor
4 msk vatten
 Valfritt: 1/2 questbar vanilla almond
1. Blanda alla torra ingredienser, blanda sedan ner äggvitor och vatten.
2. Hacka questbaren i bitar och blanda ner.
3. Micra tills du får den konsistensen du vill ha. Mellan ca 45 sek till 1-2 minuter.
 Jag serverade denna underbara skapelse med hallon och keso! Den smakar som sockervadd muuums och har konsistens som en varm mashmellow. Supergott! (Hade tyvärr inte kameran till hands så det fick bli en sjaskig mobilbild)

Yesterday

Igår hade jag egentligen hela dagen på mig att skriva en liten uppdate men jag tog som aldrig tag i det hehe. 
 Men igår satt jag faktiskt på bibblan och läste en bok som vi har vi svenskaläxa. Jag gillar egentligen inte bibblan, varför kan jag inte riktigt säga men det placet och jag har som aldrig gått ihop. Men igår så hamnade jag där iallafall och jag måste säga att det var hur skönt som helst att bara sitta där. Det var så otroligt lugnt och det behövde jag verkligen. Hade inte märkt hur "uppe i varv" jag varit de senaste dagar/veckorna, innan jag fick sätta mig på det lugnaste stället på jorden, typ. Man glömmer bort att känna efter!

 Efter min lugna stund så stod det en hela del träning på schemat! Spinning, rygg och bröst! Ryggpasset bestod endast av tre övningar men var galet jobbigt ändå: Marklyft, rodd i maskin och latsdrag. Körde alla övningar 10x5, sjukt nice!
 




 Sista bilden är min proteinbomb efteråt: Stekt tonfisk med kvarg och sambal, ärggröra med massvis med skinka och keso!

Oh happy day

Imorse ställde jag väckarn tidigt för att fara och köra axlar och mage! Jag somnade rätt sent igår så jag trodde att jag skulle vara otroligt trött, men icket jag var så pigg och otroligt taggad. Så jag fick till ett riktigt bra pass wiho! 
 Passet:
Flies
 2x10
 1x8*
 1x6*
 1x4*
*Dropset x3
Hantellyft
 2x10
 1x8*
 1x6*
 1x4*
*Dropset x3
Axelpress i maskin
 4x8
 2x6
Hakdrag
 4x12
Rear delt
 3x8
"10 minuters mage"

 Igår, btw, så körde vi ju ben som vanligt. Och äääöntligen har squatten börjat gå bättre, så igår satt det ju himla fint med ett PB!!! Wiho känns så bra:D


 På tal om någonting heeeelt annat, så har jag skaffat mig ett par vinterskor! De är så sköna och snygga, kostade en slant med de är de värda:) 


15de

Hejhejhej idag slutade jag redan vid 11, skönaste! For på 45 min spinning kl 12, o to the m to the g det var såå jobbigt men såå härligt! Jag älskar spinning!!
 
Efter det for jag hem och låt lunch och laddade om för att sedan fara tillbaka till friskvårds för rygg, biceps och mage. Jag var nådigt slut då men jag körde på ändå och tänkte ta det "lugnt". Men efter ett släppte allt och det gick jättebra! Älskar när det händer:D
 


Idag har jag och Axel för övrigt sex månader! Har verkligen världens finaste plutt, älskar honom mest!!!

Pineapplepancakes

Idag har varit en bra dag! Det blev en kort skoldag, slutade första lektion 09.30 istället för 11.00. Så skönt!! Så jag for hem och donade på och gjorde pineapplepancakes till lunch.
 Slutade för dagen 13.20 istället för 15.25, bästa!!
 




Helgen som varit

Hello! Jag har inte haft många minutrar över denna helg. Jobbade till 15 igår och Efter det for jag hem och gjorde mig klar för att sedan fara till Frida för middag och förfest. Hon fyllde år i veckan så det var 18årsfest samt premiär på krogen. Det var även min debut hehe. Det var blev en sjukt lyckat kväll, jag hade så otroligt roligt!
 Och denna härliga söndag har spenderats på ICA, jobbat mellan 13-21.


Krya och fina hihi

Mer energi

Hello! Idag har varit en himla bra dag med massvis med energi. Eller under första lektionen höll jag på att gäspa ihjäl mig, så till den andra lektionen köpte jag kaffe så då vände allt! Jag slutar 11.25 på fredagar och det är såå skönt!
 For på spinning kl 12. Galet svettigt och jobbigt, älskar det! Efter det sprang jag på stan en liten stund och sedan tillbaka till friskvårds för ännu ett "blandpass", bröst, rygg och biceps! Det blev ett sjukt bra pass även fast jag hade kört hårt på spinningen innan!
 Bänk
1x10
1x8
1x6
1x4
2x2
 Cable flies
3x8
 Kronlyft
4x10
 Latsdrag
4x10
 Rodd
3x12
 Spännisövningen(vi vet inte riktiga namnet men kallar den så hehe) se suddiga bild nedan 
3x10
3x5
 Hammercurls 
2x6
2x4

Idag är det ju min cheatday så ikväll har vi mys till tusen och ätit glass och choklad mums!!
 

 


Nytt i "hyllan"


 Beställde ju som sagt French Vanilla och Pineapple från Fitnessguru som nu har anlänt, mums! Har även köpte lite whey och casein från Body Scence i smakerna: Whey- Jordgubb, Päronsplitt och Vanilj och Casein - Jordgubb. Hade även beställt Whey Naturell men det hade blivit något fel så det fick jag inte=(. Vars jag nu ska rymma detta är frågan, det är lite fullt på min hylla hehe.
 

Torsdag

Hej! Idag har min kära syster kommit hem från Umeå för att hjälpa mig med en fotouppgift, där vi fotade min andra kära syster! 
 Eftersom att vi skulle fota innan det blev mörkt så fick det bli en snabbträning idag. Köra axlar med 30-60 sek vila mellan alla övningar. Var tvungen att köra själv pga fotograferingen så då gick det extra fort. Dock var det inte lite trevligt måste jag säga! Saknade min boy=)
 Här är lite "behind the scenes"foton:



 
Jag längtar galet mycket till imorgon, för då är det min cheatday hihi!! Har varit dödligt sötsugen idag, klarade mig dock undan från att köpa någonting sött *stolt*

Legday yey

Onsdag=legday. Idag kan man nog säga att vi var tre trötta typer som kämpade oss igenom ett benpass. Men det gick ändå skapligt bra och väldigt snabbt vilket var skönt. Hade inte orkat med ett 2,5h pass hehe. Upplägget såg ut så här: 
 Squats
1x12
3x8
1x6 dropset 1x15

 Benspark+Hamstring curl superset
1x12
1x10
1x8
1x6

 Benpress
1x10
1x8
3x6

 Stående vadpress(Jag supersettade med gluteus)
3x15
2x6

 Resten av kvällen ska jag bara ta det lugnt och försöka ta mig genom lite läxor osv. Det är alltid så skönt att få sånt bortgjort! Jag har även tänkt att research:a lite inför mitt gymnasie arbete, känns lite roligare än läxorna iaf=)!

 
Me and ce Questbar

Recension på fitnessgurus proteinpulver

Jag köpte ju hem portionspåsar på fitnessgurus alla smaker, både whey och whey isolate. Nu har jag hunnit testa allihop och tänkte göra en recension på dem så ni vet vad ni ska beställa hehe;) Skämt åtsido, men så att ni får en liten aning om vad de smakar iallafall!
 
 French Vanilla (Isolate) - Vid första klunken tyckte jag att den var huuur god som helst. Tycker helt klart att det var det bästa vaniljproteinpulvret jag testat hittills! Jag tyckte dock att den hade lite "vattnig" smak, men jag kanske hade i för mycket vatten.
 Pineapple (Isolate) - Ah!!! Huuur god och fräsh som helst. Den har hur bra ananassmak som helst. Den här är ett måste för de som gillar ananas! 
 Melon Yoghurt (Isolate) - Pulvret luktade helt underbart, men smakade inte lika underbart. Den hade en godissöt smak och en liten melontouch men jag hade väntat mig mer. Jag kan absolut tänka mig att köpa den någon gång men den borde nästan byta namn från Melon Yoghurt till typ Candy Yoghurt haha bra nam..
 Mango (Isolate) - Den här luktade och smakade sött. Men den hade som ingen speciell smak. Den var helt okej, men ingenting för mig. 
Rocky Road (Isolate) - Nötig smak. Den var helt okej men det var ingen favorit.

 Cappuchino - Supergod och väldigt krämig. Den här rekommederar jag starkt! Den hade ingen överdriven kaffesmak, liten blandning av choklad och kaffe, superbra!
 Pistachio Coconut - Alltså den här.. Fy och usch. Den var så otroligt äcklig att jag var tvungen att vålda i mig den för att jag behövde proteinet just då.. Hade köpt två påsar av alla Whey men jag slände den andra påsen av den här smaken. Den innehåller små bitar av kokos och det passade verkligen inte mig. Den smakar typ mandelkubb men en stickande hemskt känsla. Usch...
 Strawberry White Chocolate - Den här smaken har jag haft hemma förut! Jag tycket verkligen inte om vit choklad, så jag chansade hej vilt när jag beställde den första gången. Första gången tyckte jag att den var väldigt god, funkade liksom. Tyckte inte alls att den smakde vit choklad. Och nu när jag köpte den igen så var den huuur god som helst, ville aldrig att den skulle ta slut!
 
 French Vanilla och Pineapple var så otroligt bra att de var jag tvunga att klicka hem!

Jag har även testat:
 
Chocolate Hazelnut - Sjukt god! Köp köp köp!  Vet inte hur många brukar jag har jobbat mig genom.
Kiwi Yoghurt - Också sjukt god. Passar superbra i gröt och smoothies. Är även helt underbar att bara dricka.
Vanilla Wildberry - Här har vi också en vinnare. Den är helt okej att dricka, kanske inte den bästa. Men att ha denna i smoothies och gröt är ju som en gåva från ovan! Det blir så sött och gott, smakar som godis, godisgröt ah nom!!
 




Rygg och tips på snacks

Idag stod rygg och biceps på schemat! Innan jag for satt jag i soffan och kämpade för att hålla mig vaken. Jag var så otroligt trött och hade ont i huvudet. Men jag var så sugen på att träna(har ju inte tränat på tre dagar haha) så jag for iväg iallafall, vilket jag är väldigt glad för. Huvudvärken släppte plus att passet gick ändå helt okej med tanke på att jag nästan sov innan jag fick mig iväg hehe!:)

Jag älskar att äta "småplock", typ lösviktsgodis, naturgodis, nötter etc. Men på senaste har jag blivit så less på alltihop och vill knappt äta det på min cheatday. Så jag har länge tänkt testa detta: skära questbars i små bitar och göra småplock av det! Och det blev huuur bra som helst!
 




 Gör så här:
1. Sätt ugnen på 200C.
2. Micra en questbar i några sek. Skär den sedan på bredden i ca 6-7 bitar.
3. Rulla ihop alla bitar till bollar.
4. Ställ i ugnen i ca 2-3 min. Låt sedan svalna en liten stund, servera och njuuut!

Mer iHerb

Slängde iväg en till beställning från iHerb förra veckan! Den här gången gick det ännu fortare än förra gången, tog typ 3-4 dagar!? Det är ju helt otroligt, de är så snabba!
 Den här gången beställde jag en massa questbars och Xanthan Gum som jag bland annat ska använda till att göra glass, spännande!
 
 

Chocolate Chip Cookie Dough Pancakes

Hej, ursäkta frånvaron. Helgen som varit har bestått av jobb och en otrolig smärta i magen som har slutat på akuten. Jag tror att jag lämnar det så för att få det att låta lite mer spännande än vad det egentligen är. Jag kan iallafall berätta att jag mår bättre nu och har varit hemma och vilat idag. Så imorgon är jag nog back on track=)

 Till frukost/lunch idag gjorde jag pancakes! (Äntligen) Jag freestyle:ade ihop smeten och det blev såå otroligt gott!! Som pricket över i:et hackade jag ner en questbar och det blev helt fantastiskt bra!

1 msk kokosmjöl
2 msk mandelmjöl
ca 3/4 tsk bakpulver
1 krm vaniljpulver 
1 banan
1 ägg
2 äggvitor
1,5 msk mandelmjölk(eller valfri mjölk)
1 Questbat Chocolate Chip Cookie Dough

1. Blanda ihop alla torra ingredienser. 
2. Bryt ner bananen i bitar, knäck i äggen och häll ner mjölk.
3. Mixa till en slät smet. 
4 Hacka questbaren i lagom stor bitar och blanda ner. Är baren lite för seg så kan man micra den i några sek 5-10 för att det ska gå lättare att skära. 
5. Stek på lagom värme.

Jag åt dessa godingar med kvarg blandat hallon och stevia drops smak vanilj(bästa blandningen smakar som glass) och superstor klick PB2. Denna gigantiska klick innehåller endast 50 kcal, kärlek:)

 

It's friday, friday

Idag var det tänkt att jag skulle på spinning och sen köra bröst, rygg och biccar. Imorse var jag 2 reserv och förblev tyvärr så ända till passet start. Så det blev ingen spinning eller någon annan form av cardio. Det passade egentligen rätt bra för jag var SÅ slut. Jag for istället hem till Axel och vilade upp mig så for vi sedan på ett "blandpass" bröst, rygg och biceps! Det blev ett riktigt bra pass faktiskt! Middagen blev på Wok and Roll, hehe tredje middagen ute den här veckan.

Idag är det min cheatday så just nu ligger jag och mumsar på choklaaad wie!

A good day

Jag började denna fina dag med 20 minuter intervaller på cykel! Det var otroligt tungt och jag körde inte i närheten så tungt/fort som jag brukar, men jag gjorde det!! Svetten sprutade ändå så även fast prestationen inte var på topp så kändes det så skönt att få det gjort!
 
Torsdagar är min längsta skoldag men bara för att göra dagen bättre så fick jag veta att den sista lektionen var frivillig! Så istället för att sluta 15.55 slutade jag 14.20, kärlek! For till gymmet och körde axlar med Axel och Alle! Det såg ut som följande:
 Sittande flies
2x10
2x8
 Sittande hantellyft
2x10
2x8
 Militärpress
4x8
2x6
 Baksida axlar
3x8
 Hakdrag 
4x8
 Shrugs+flies(20 st shrugs sedan direkt 15 flies)
 6x20shrugs15flies
Legraises på bänk
 3x15
Reverse crunches på bänk
 3x20

Efter det for vi till kungs och åt liteeee mixtallrik! Gottigotiigott 
 



Ge mig mera pangkakor

Förut åt jag pancakes jämt! Till frukost, lunch, middag, ja så fort jag hittade ett tillfälle. Men oftast till frulle tycker att det är en grym frukost. Men nu sen i augusti någon gång har jag kört periodisk fasta så då blir det ju ingen frukost, så någonstans på vägen har mina pancakes glömts bort. Och varför skriver jag då detta inlägg? Jo, för att jag är så j*vla sugen på pancakes!!!







 Från mig pannkakor, till er pannkakor.

Fucking albatraoz

Hello! Idag hände någonting som nästan aldrig händer: vi var hemma redan vid 4! Och då hade vi även hunnit köra ben. Så otroligt skönt att ha en "ledig" kväll(måste ändå plugga-.-)

 Dagens pass såg ut som följande: 
Squats 1x12 
1x10
1x6-drop 1x15
Benpress
 1x12
 1x10
 1x8
Benspark/hamstring curl superset
 1x15
 1x12
 1x10
 1x8
Sittande vadpress
 2x15
 1x10

Som en bozz


Nytt pb och dagens mat

Hejhej!! Idag har varit en väldigt bra dag! Jag har lunchrast på två timmar så då passade jag på att köra cardio. Jag körde ett annorlunda upplägg än jag kört tidigare. Det innehöll lite av det mesta, bytte varje fem min mellan jogg, powerwalk, sprint, 5x 30 sek PW 30 sek sprint! I ca 45 min, skönt med lite variation.  
 Efter skolan så körde vi rygg och biceps! Tog utan PWO pb i mark wiho! Både i kg och reps, känns så sjukt bra. Det har inte gått super med mark på senaste, har stått still väldigt länge och inte utvecklas. Så det kändes SÅ bra med lite progress. 
 
 
 Lunchen fick bli "icasallad" köpte alla i separata lådor så jag vet vad jag får i mig:)



 Köpte lite nya matvaror idag som jag ska experimentera med i köket! Sjukt taggad på börja skapa lite nya godingar=)