ICA morön

I natt sov ca 14 h efter mitt 12 h långa arbetspass. Inte riktigt van att jobba så länge, eller vad säger ni? 
 Idag skulle jag egentligen vara ledig men Julia frågade om jag kunde jobba idag mellan 16-22.15, tänkte att det är väl lite bra att fortsätta när jag ändå är inne i detta jobbflow hehe! Men efter idag är jag ledig till på lördag och det har jag nog tänkt att vara också. Har inte riktigt fått ha mitt lov än:) 


Celsius som höll mig vaken igår! 

BLOD

Hej! Imorse började jag dagen med att börjar plocka bort julpynt, städa och renbädda! Efter det for jag till friskvårds för ett axelpass. Jag var så taggad och kände mig stark. Men jag hann bara köra 4x8 axelpress och ett set baksida för efter det får jag en trevligt och väldigt ofta återkommande näsblodsattack:)):) Så det var bara att löpa till övervåningen och fick LIGGA där helt ensam med blodstoppande vadd i 30 min. Är sååå less, 4de gången jag har fått näsblod på friskvårds. På julafton hade jag näsblod två gånger, ena gången blödde jag i 1,5 h:(

Iallafall nu är jag på ICA och jobbar 15.30-22.15 och imorgon ska jag jobba 08.45-21.00, hehe mördarpass=) Med det sitter bra med 100% OB. Så jag visar mina tights en annan dag. Standard att jag skriver "jag visar det imorgon" och då dröjer det en vecka hihi nu ska jag ut och jobba igen. Ha det så bra!
 



Mellandagsrea

Hello! 
 Taggad till tusen på att shoppa idag men det gick inget vidare. Hittade ett par träningstights på Åhléns(som inte var på rea:() och det var väl egentligen det enda, visar bild på de imorgon. Men jag var så sugen på att shoppa så jag gick till affären där jag vet att jag alltid kan spendera pengar, Athletic Store!! Fick med mig EAA som har varit slut ett tag och en Questbar Strawberry Cheesecake nooomnom. 

Ska blir det sängen och imorgon upp och träna axlar! Ha det gött!



Senaste

Kosten har absolut legat på hyllan nu under december. Har ätit vad som än har fallit mig in och det har varit gött. Men nu är ett marschema fixat och efter nyårs drar seriös kost och träning igång. Vi har länge laddat för att kunna lägga ner extra mycket tid på kosten och träningen. Anledningen till att vi har "skjutit upp" detta är pga att det har varit mycket skola men nu efter lovet så kommer några kurser sluta så då har man lite tid över!  
 
Julen har varit superbra och jag är så nöjd man kan bli! Jag har fått en massa fina julklappar och haft det så mysigt. Nu är det bara att ladda om för nyårs=)
 



 Två julklappar jag fick av Axel! Ska bli såå kul att testa.


 Julafton!


Jul, jul strålande jul

 
 Hello! Just nu sitter jag och drömmer mig bort till utlandet med massa sol och bad. Det har varit mycket snack om studentresor på senaste och jag är så taggad. Sitter redan och kollar på en massa bikinis hehe... Det är så skönt att ha någonting att se framemot. 
 
Jag jobbar i princip resten av veckan, vilket faktiskt känns rätt skönt. I need the cash! Annars så är jag otroligt laddad inför julafton och nyårs, båda två kommer nog bli riktigt bra!:)
 Ska också meddela att jag har nu skickat in det sista arbetet för i år!!! Om några dagar tar höstterminen slut, sen har jag bara en termin kvar av gymnasiet. Halle-friggin-lujah!

KÖRKORT

Jag sa ju förra veckan att jag hade news for you guys och här kommer det: Igår tog jag äntligen körkort!!!! Jag har aldrig skrivit om det här på bloggen för att jag hade inte berättat för min kära vän Paulina att jag hade börjat kämpa med körkortet hihi. Så de gångerna ångesten steg till taket och jag har skrivit att jag är så galet totalslut är det pga körkort(i samband med skola).
 Egentligen skulle jag inte säga det till någon av tjejerna(Paulina, Frida, Matilda) men min fader var så trevligt och råkade svallra till Matilda som sa det till Frida, men jag hann stoppa ordet där hehe.  
 Det hela känns så overkligen för jag trodde aldrig att jag skulle ta tag i saken, men nu så sitter jag här med ett körkort. Det är det värsta jag har varit med om i hela mitt, no joke och jag är så sinnes glad att det är över!!!!
 
 

Neon pink




 Gjorde nya rosa naglar idag! Jag äskar rosa, speciellt rosa naglar hehe. Igår beställde jag lite mer nagelgrejer, glitterstenar, smala penslar till mönster och ett matt topplack! Ska bli kul att göra någonting annat än bara enfärgat eller glitter. 

 Jag och min lillasyster pratade för ett tag sedan om saker man håller i när man ska ta kort på sina naglar , att de alltid är totalt random och har ingenting med i inlägget att göra. Så bara för den anledningen måste jag säga att drickande är suuupergod, köp den:-)

Torsdagen


Idag körde vi armar, alltid nice! Drunknar i plugg men jag börjar se ljuset i tunneln, snart är det jullov! En uppsats och redovisning kvar sen är det klartt! Har en annan liten större grej som snart sker också, men det återkommer jag om senare hehehe:):):)

Questnutrition



Beställde questbars förra veckan och vips bara några dagar senare landade de utanför min dörr! Det går så snabbt, det är så smidigt man blir alltid lika glad! Man måste ju alltid tulla lite grann och jag har lyckats tappa bort papperet där betalningen står wooops inte bra..hihi 

When I'm workin' out

Imorse vaknade jag utvilad och glad. Men det höll inte i sig länge, på första lektionen höll jag på att somna hehe och tröttheten vände aldrig. Så istället för att fara och träna direkt efter skolan(slutar 11.25) så frågade jag Elin och hon ville hänga med och käka på stan! Vi for till Allstar och åt deras lunchbuffe som var riktigt bra. Tanken var då att fara och träna efter men jag bangade tot och for hem. Nördade igenom några futuramaavsnitt och bestämde mig sedan för att träna iallafall, fast hemma. 
 Det blev ett blandpass för att jag kommer inte hinna träna i helgen och även fast jag var hemma blev det riktigt bra, mina axlar svider nu hihi yay!! 
 Passet såg ut som följande: 

Ben
 Djupa squats 3x10 - utan vikt
 Gående utfall 5x20
 Kettlebellswings 4x20 (Aktiv vila: 30 tåhävningar)
 Kickbacks 4x15
 Kissade hunden med spark 4x10

Axlar
Flies 8x10
Hantellyft 4x8 superset "axelpress m. kettlebell.." (Vet inte vad det heter) 4x12
Hakdrag m. hantel 4x10
Rotationsflies 6x15

Kändes väldigt bra att det blev lite träningen även fast jag var trött. Jag låg i soffan och tänkte "nu jävlar" och så gjorde jag det, och det känns alltid lika bra efteråt! 




Kaboom

Hello! Bloggen har legat på hyllan i helgen pga av en inte så kul händelse. Axel skulle skjutsa mig till jobbet i lördags men just nedanför ICA så krokade vi med en annan bil. I slutändan gick allting bra, förutom med våran bil. Hon vi krockade med klarade sig fint men jag och Axel åkte in till sjukhuset men fick åka hem ganska snabbt. Nu mår vi rätt bra, jag slog i huvudet så jag har fortfarande huvudvärk plus lite ont i nacken och Axel har ont i bröstryggen. Men vi hade otroligt tur som klarade oss undan så lindrigt. Det var allt från mig just nu, peace out och ta det lugnt i trafiken va!