Lördag

Har jobbat 10-15.30 idag och nu blir med bio med familjen! Vi ska se James Bondfilmen som jag inte ens vet vad den heter men det blir säkert superduper:)))


Do you know what is worth fighting for?


 
HEeeeeeeej kompisar, händer jao? Läget är bra här, har fullt upp med att göra massor. Idag hade vi dansuppvisningar på idrotten, hur kul som helst. Jag, Elin och Sofie hade gjort en väldigt fin dans till Boom boom pow, är faktiskt ganska stolt över vår dans. Efter skolan stod det träning på schema, 75 min S.P.Y.C och efter det 45 min spinning. Mm-mmmmm. Nu ska jag använda mina sista krafter till att göra lite läxa jeho puzz och kram

Spinningmaraton

9 imorse började det så kallade spinningmaraton:et! I 4h och 20 minuter höll det på, måste säga att det var helt otroligt grymt! Har aldrig svettats så mycket i hela mitt liv haha mina kläder var helt genomblöta. Hade planerat att göra bort massa läxa ikväll, men som Rikard sa "tänk inte ens tanken att orka göra något mattetal ikväll" det motiverade mig att skjuta upp det!!:-))) Ska istället använda mina sista krafter till att sy och sedan se film och chilla galet!!!!!!!!!!


Dance your ass off

Igår kväll var jag och Elin på dansevent på Friskvårds! 4 stycken 45 minuterspass, shabam, stripaerobic, afropowerdance och zumba! Var hur kul som helst!!! Träningsvärken idag är dock chockerande minimal.


Dress me up


Get up, get up, get up

Tjopp tja hej. Sitter och lyssnar på Lil' Rain och känner mig helcool. Ska snart på spinning och efter det direkt till ICA och hämta mina nya skooor. Taggad till en miljon:)):)


Farsdag

Var på spinning imorse, finns troligtvis inget bättre sätt att börja en dag. Sitter nu och klurar på designen på julklänningen och försöker göra bort diverse läxor. Söndagskvällen bjuder på middag hos farmor och farfar där vi ska fira vår älskade far och farfar!


Jag får göra vad jag vill


New in

Jacka - Zara
Klänning - Zara