I'm the son of rage and love

Tänkte nu bege mig mot ICA för att handla mat. Hur det kommer gå återstår att se, dansade så sjukt mycket igår att jag har helt absurd träningsvärk i smalbenen, kan inte ens gå normalt.
 Paranoid som jag är så har jag börjat intala mig att mina ben har blivit snea, olika långa och att de i ren allmänhet har gått sönder. To sum up, jag har hoppat mina ben snea, därav känslan av träningsvärk. Jag är galen.

Lördag

Firade bästa Elin igårkväll. Det bjöds på oxfilé och en otrolig stämning. Det var hur trevligt som helst, sjukt lyckad kväll!


Estetisk kommunikation


Estetvecka - Torsdag

Idag var det utklädningsdag, som jag totalt hade glömt bort. Alla är så otroligt fina och ser så roliga ut, blir så extremt glad:') De flesta har kört på hippiestyle, hur grymt som helst.
Vår bilduppgift var att löpa omkring i korridoren och snabbskissa alla med akvarell. Det var faktiskt en väldigt rolig uppgift, riktigt svårt men roligt!


Everyday for oss estetare

I veckan är det "estetvecka". Bildarnas uppgift var att måla retromönster med vattenfärg på en vägg i stora korridoren. Retromönstren målades i ca fem minuter innan det spårade ur och blev kladd!


White dress

Det enda jag har åstadkommit i helgen är denna klänning! Är en blandning mellan helt galet nöjd och bara okej nöjd. Ryggen blev rätt sne, och jag är nästan för lat för att fixa till det. Får se vad jag gör senare:-)


I can not get him out of my head

Från första skoldagen i ettan. Dvs lite mer än ett år sedan. Känns som typ, i förrgår:-)

Outfit från veckan


It's christmas-time

Bilder från Julafton som var. Bortsett från att klänningen var gigantiskt tung och lite för lång så blev jag väldigt nöjd!
 

Bilder från vintern 2011-2012


My lovers


Here she comes again, she's drunk again. She is only seventeen

Den här klänningen sydde jag till skolavslutningen i nian. Den är så otroligt kul att jämföra denna med den jag sydde till skolavslutningen i ettan, utvecklingen är enorm!
 
 
 

Kill the fucking DJ

Var och satt in löshår i onsdags på Clive and russle! Passade även på att slösa pengar på lite nya produkter. Känns så otroligt bra med lite längre hår! Totally värt att lägga pengar på det yay


Sytt en kjol till Linn!

 


Pluggkväll

Pluggar matte hela kvällen lång i Paulinas mansion!


Golden flames






Spain

I slutet på sommaren så har jag hunnit med att resa till Spanien två gången! Första gången i en vecka med familjen i Calella(några mil ifrån Barcelona). Ett väldigt trevligt ställe, stranden var hur bra som helst plus att det fanns även en hel del bra shopping. Andra gången var jag där med ICA! Då blev det en weekend i Barcelona. Helt perfekt att det går flyg direkt från Falmark. Rekommenderar både ställena stark!


Do you belive in love, like I belive in pain?

Jobbat 11-16.45 idag, kom hem och tryckte mackor till middag sedan har jag sytt hela kvällen lång. Tog en paus för en liten promenad för att få lite syre så att jag förstod vad jag höll på med. Är alldeles snart klar med mitt verk, bilder på det hela kommer då!


Lördag

Idag har jag tränat lite grann och sedan jobbat 11-19.30. Nu ligger jag bara och slöar, vilket jag tänkt göra resten av kvällen. #lat


The worlds best








Gray linen

I somras fotade har mina egengjora kläder fotats. Här är bilderna på mitt gråa linne!

 




Världens snyggaste lillasyster!

Går nu andra året på Anderstorpsskolan, Bild och form. Första terminen består av foto. Våran första fotouppgift var att inspireras av Sally Mann, en fotograf som fotar mest i svartvitt och gärna sina barn, landskap eller död. Fick hjälp av min kära syskon till detta projekt!


White dress for graduation

Gjorde denna sköna till skolavslutningen. Bortsett från en väldigt sne överdel så blev jag väldigt nöjd!







Hela klubben bara bara bounce