När livet hinner ikapp

Idag fick jag mig upp före tolv, vet dock inte om det var värt det. Är så trött att det värker i mina ben.
Men jag har ändå hunnit handla, torkat av utemöblerna, ställt till allting på altanen och bakat chokladkaka till morgondagen!


Here with me

Är extremt övertrött hela tiden. Sover bort halva dagarna(typ till 12 hehe) när jag kan hitta på annat skoj. Idag till exempel har alarm på 10 men stängde av det direkt och sov till strax efter tolv. Så när jag fått i mig frukost så är klockan cirkus 13.20, efter det jag har bara hunnit träna och snart ska jag iväg och jobba 17-23. Har verkligen hunnit med mycket idag:):):)


Party n party

Från igår


When you buy love..

Båtturen gick inte som planerat så vi drog en älskvärd shoppingrunda istället!
Kvällen har jag spenderat på City och lyssnat på "körskolekursen". Efter alldeles för många timmar stillasittandes så avslutade jag denna fina kväll med en prommis i det underbara vädret!


Skellefteälven

Idag skulle jag och brudarna premiäråka i älven. Klockan tolv var vi på plats och började för fullt pumpa och blåsa upp båtarna. De mörka molnen kom närmare och närmare, och med det såklart duggregn blandat med skinande sol. Tyvärr var en båt trasig och till den andre fattades det delar , så vi slog våra kloka huvuden ihop och räknade ut att alla fyra kommer inte rymmas i en enmannabåt.


Spelkväll med brudarna

Haft myskväll med spel och godsaker i Matildas systers lägga!


Shopping från dagen

Köpte mig två efterlängtade läppennor och en bronsing oil! Kan för övrigt tillägga att utbudet på snygga kläder är likamed kasst:-(


Lördag

Har jobbat 08.45-16.00 och har noll koll på vad jag ska hitta på ikväll. Är ledig ända till på söndag(nästa söndag alltså)! Och det känns så skönt:')


Dress two

Här är den andra klänningen. Blev ju inte alls som jag tänkte men den blev rätt okej ändå!:-)


Gårkvällen med finaste klassen

Kunde inte ha blivit bättre igår! Världens mysigaste klass och toppenväder.


Examenspresent av världens finaste föräldrar!!


Klänning nr 2

Hej alla glada! Håller på med min andra klänning nu. Igår var jag helt förstörd för att den totalkaosade.. Men tur att jag är pysslig av mig och är villig att(återigen) ändra design! Så än så länge går det jättebra igen:') Lägger snart upp bilder på den!
Vill vara påpeka hur tur jag har, klänningen klar och så här mycket tråd kvar:


Skolavslutningsklänning!!!


Nationaldagen

Har varit ledig idag och imorgon avslutning!!!!❤
Idag har jag sytt, sytt och sytt. Och det vara bara gått sämst, sämst och sämst. Så min kvälloutfit kommer bli katastrof för att jag kommer ha en halvfärdig klänning på mig. Ja juste, det är en klänning nu och inte en kjol, så pass dåligt gick det.
Enda pausen för mitt skapande var träning. Sprang mina efterlängtade 5 km. Tog lite för lång tid, men vid sommarens slut då jävlar!


Pastellernas tid

Design på mina andra avslutningsoutfit. Kvällen kommer att spenderas utomhus så därför en kjol med många lager så att man förhoppningsvis kommer att behålla lite värme. Färgerna kommer gå i pastell, rosa/beige.


Brännboll som avslut

Spöar tvåorna och treorna i brännboll;-) Sista skoldagen i ettan, fy fan vad bra det känns!!!


Måndagskväll

Var och körde body pump/spinning med pappa! Hur jobbigt pass som helst, men oh så värt det.
Kvällen spenderas med Paulina med lite gott snacks och filmmys!


Sneakpeak på klänning


Måndagsshopping

Var i skolan ca en halvtimme idag. Gjorde en utvärdering om matten och en engelskaredovisning! Efter det for jag, Elin och Bente på stan. Det blev sju olika tyg, en sprättare, olja, sparyflaska, shorts, kjol+ett lim, kedja och spännen! Nu jäklar ska det pysslas och sys!


BB final

Var och fixade 2 av mina naglar imorse som hade lossnat! (Nu har dock en annan nagel lossnat, typiskt..) Sedan har jag jobbat lite grann med min avslutningsklänning, lägger självklart upp bilder när den är helt klar! Har även varit och tränat lite grann. Har börjat med intervaller nu för att komma igång med konditionen. Har tänkt löpa som aldrig förut i sommar. 
Nu är jag hos Linn och väntar på att hon ska äta middag sedan ska vi förbi Kvantum och inhandla snacks för kvällens BB-final! Hoppas att Hanna J tar hem det hela:-)



Över norden jag härskar

Försov mig imorse och sen hoppade kedjan. Men jag har ändå haft vääärldens bästa dag!! Fått veta några betyg och jag är så jävla nöjd!!! VÄÄÄRLDENS BÄSTA DAG❤