Dreams

Idag har jag jobbat och kört ett litet axelpass. Sitter för ögonblicket och drömmer om att dra iväg en killerbeställning från Fitnessguru samt beställa en otroligt efterlängtad pulsklocka. Plånkan är dock inte lika taggad så det får vänta.

 Slänger in en bild på mig och min finaste från i somras!!

Helgen

I fredags var det party för hela slanten! Vi hade hyrt panncentralen på morö höjden, jag hade helkul och det var en lyckad kväll!
Söndag morgon for jag, Paulina och Axel och åt superdupermumsig hotellfrukost på Stadshotellet/Verandan! Gah så gott det var! Efteråt for jag och Axel och körde ett benpass och träningsvärken är fortfarande med mig.


Arton år

Igår fyllde jag 18 år wohooo!!! Jag blev bjuden av världens finaste Linn på middag på tatung. Jag åt stek kyckling och räkor i stark sås muuums! Efter det blev jag "kidnappad" av Axel och Albin och blev satt i en bil som drog igång musiken på högsta volym och körde sedan iväg till destination 1 som var ICA, där tog de av ögonbindeln som jag fått tidigare och där stod Paulina, Frida och Elin!! Sedan fick jag köpa mitt första snus och fick sedan ta på mig ögonbindeln igen och så bar det av till destination 2! Finaste gulliplupparna hade hyrt relaxen på Friskvårds så först såg vi lite hockey, sedan badade och bastade! Tuuuuuusen tack för världens finaste födelsedag!!!!!!!!!!!


Tagga

Imorgon är the day of the days: nämligen min FÖDELSEDAG! Jag är så enormt laddad att jag håller på att spricka!!!


Tonfiskbiffar med ost

 
Gårdagens middag blev världens godaste tonfiskbiffar. Blandade i väldigt mycket curry pasta, sambal oelek, curry och pricken över i:et var riven ost! Detta måste ni bara testa, var så otroligt gott!!

Today

Dagens träning fick ta form av en timmes skön powerwalk! Motivationen för att löpa har tyvärr varit på botten på senaste så därav blev det en pw. Men svettigt blev det ändå så jag är en nöjd en:-)


Hungrig och trött

Sitter atm på skolan och väntar på att min lärare ska komma till lektionen, han börjar nu vara hela 10 minuter sen vilken gör mig galet sugen på att fara!! Är sjukt trött och hungrig, skulle göra allt för att få fara hem och äta!!!


Chocolate pancake-breaky

 
 Imorse gjorde jag mina älskade pannkakor fast med en liten uppdate. Använde mig av One Whey Chocolate Hazelnut och la även till en msk Canderel Cankao(fungerar lika bra med kakao). Galet gott med chokladpannkakor till frulle. Till det åt jag proteinfluff. Det gör man genom att vispa(med elvisp) frysta bär, en skopa proteinpulver och lite(räcker med en rågad halv dl)vatten eller mjölk. Mums!!!!

Tonfiskbiffar

Gjorde för någon dag sedan tonfiskbiffar! Det var verkligen huuur gott som helst och bästa av allt: superenkelt!


 
 Recept: (6 biffar)
1 burk tonfisk
1 ägg 
1 äggvita
2 tsk curry paste
1 tsk sambal oelek
1 tsk torkad basilika

 Låt tonfisken rinna av. Blanda sedan alla ingredienser i en skål och tryck sedan ut till biffar. Stek sedan på medelhög värme så att ytan blir knaprig och biffen genomvarm.

 
 

Chocolate Hazelnut

Började denna sköna fredag med Ovenbaked oatmeal! Hade beställt nya proteinpulver som kom igår så idag använde jag mig av One Whey Chocolate Hazelnut, min favorit! Dock måste jag säga att gröten gjorde sig bäst med smaken Strawberry White Chocolate, även fast jag verkligen inte tycker om vit choklad haha. Brukar även lasta över gröten till en annan tallrik när jag ska äta, blir inte lika attraktivt men fortfarande oh so good!
 Alldeles snart bär på av på spinning, är grymt laddad!


Happis

Klockan åtta imorse bar det av till Haparanda med Axel, Paulina och Frida! Det här var andra gången på väldigt kort tid for på en liten roadtrip dit, alltid lika kul!!


Onsdag

Inatt sov jag ca 11 h, så otroligt skönt! Det här med vända på dygnen på lovet har jag inte ens nästan gjort!
Sitter just nu och äter supergoda bananapancakes till frulle och ska alldeles strax rulla iväg till gymmet för lite intervaller och spinning! Ha en bra dag!


Best pancakes in the world

Igår till middag gjorde jag de absolut godaste pancakes jag någonsin gjort i hela mitt liv. Så otroligt enkla också! Bara blanda ca 90-100 g äggvitor(ca 3 styck) med ett ägg, en tsk bakpulver, 1 skopa valfritt proteinpulver och en mosad banan och voila! Sååå gott!
Träningen för idag är redan avklarad. Klockan 06.30 var jag och axel på gymmet och körde TRX och sedan rygg/biceps på det! Tror jag ändå ska fara på spinning senare idag..:)


Måndag

Sitter just nu äter frukost och ska alldeles snart iväg och träna. Har inte varit på någon gruppträning på ett tag så idag blir det Bodybalance och tabata vid klockan fem. Har varit förkyld i helgen så nu är jag galet laddad på dra igång igen. Börjar med två pass på samma dag och glömmer allt det där med "ta det lugnt i början efter en förkyldning"!