Then I drank the water from a hurricane

Sitter och ojar mig inför framtiden. Väldigt onödigt kan man tycka med tanke på att vi kommer gå under i December. Bloody god damn. 
I alla fall, högskola textil - design, södra Sverige, London, USA. I freakin' gonna do it. Mhm



Show a little more, show a little less

Tjo. Ligger och ser burlesque för sjuhundrade gången. Kalla alla repliker utantill. Awesome❤


Saxon

Sitter just nu på saxon och håller Elin sällskap när hon håller på att fixa håret! Kollar in en massa hudvård från MUS som jag kommer lägga en förmögenhet på. Har för övrigt löst bloggapp-problemet, och svaret var helt enkelt att jag var korkad:-)


Zup

Hej där:)


Måste. Shoppa.



Är så extremt jättetaggad på att slösa bort alla mina pengar på en massa kläder!! Dessa ovan är bara en bråkdel av det jag hittat. De kommer bland annat från Gina, Vagabond, Vila, H&M etc.

OMG MITT HÅR HAR VÄXT

'

Tänkte att ni ville dela min lycka:$



No feelings

Haaaaaaallå där. Idag har jag varit ledig, hur skönt som helst. Har varit ute och sprungit, gått till Solbacken, gjort lite läxa och nu ska jag göra matte. Vädret idag har varit sjukt underbart! Vilken lycka alltså, tagga vååår.

image description
Bild från helgen när vi var och åkte lite madrass ochn grillade!



Creature fear

HEj där. Äntligen helg!! Skönt att slippa skolan nu men någon vila blir det ej. Jobbar kväll och imorn jobbar jag hela dagen. No joke. 13.00-22.15! Cash<3 Och nästa vecka är inte så inbjudande heller, lite jobb, prov, massa skola. 
Är behov av vår.
mmm ingen utväxt. Nästan

Technology

Tjena tjena. What's that? Jo jag är fortfarande vid liv! Har fortfarande inte fått blogg-appen att fungera och ingen som verkar veta hur problemet skall lösas. Så min omedvetna bloggstrejk är knappt omedveten längre. Vill bara få den dumma appen att fungera:-(


Februari

HEJ! Nu sitter jag för en gångs skull vid datorn så då tänkte jag skriva lite granna. Just nu har vi en massa prov framför oss så det kommer läggas ner en massa tid på det. Har dock en massa andra saker att se framemot! Paulina fyller 17 på lördag, stockholm i mars och barcelona i augusti! Weho är supertaggad!

image description

Mjehe bild från skolan