Homophobic/alcoholic in a way you wouldn't understand

Det är ju rätt vanligt att man går in någonstans när det är ljust och sedan när man går ut: poff så är det mörkt. Men idag när jag gick in på 360 var det fin snö ute och när jag gick ut så var den borta! Crazy bitch

På tal om absolut ingenting, så hittade jag en jätterolig bild:

Best hairday ever, or what do you say?



Santa Claus is coming to town


I just want you for my own

Idag har jag gjort någonting så otroligt skumt. Efter jag varit och tränat så hade jag i tanken att jag skulle hem och duscha och ha inpackning och ba mysa ner mig. Men när jag kommer hem så är vattnet avstängt(håller på att göra om i bastun/tvättstugan) så blev ingen dusch. Så jag väntar nån timme och när de äntligen sätter igång vattnet så är det ISSSSSSSSSkallt och BRUNT. Så av paniken av att gå omkring och lunka skit så far jag upp till farmor och farfar och duscha. Och så till det skumma med det hela: De var inte hemma och de vet fortfarande inte om att jag har varit där och duscha. Haha kändes lite grann som om att jag bröt mig in hos någon och använde deras dusch:-(



Det såg ut så där!!!..om vi ska överdriva JÄTTEmycket. Usch äckliga äckelhet. 



Shake it up

Ett litetlitet fynd från Indiska!! 30:-

Gläns över sjö och strand

Hallå hallå hallåååååååå HAlå. Det är så mysigt med skyltsöndag och första advent!! Otroligt mycket folk på stan men det kan väl också vara trevligt. 
Efter vi stått och sålt lite kakor and so on så gick vi omkring på stan, fick med mig lite smågrejer och nån julklapp. Efter det for till Elin och julfikade. I mänger. Jag är så otroligt mätt just nu. Holy god. 

Ikväll blir det att plugga och träna. En veldig trevlig söndag må jag säga. 


Ett år sen meheheh. Eller två. Jag minns inte. Men det var då iallafall skyltsöndag den dagen. Det minns jag:-}



Mistletoe and wine

HÄNGER MED PAULINA NU!! OCH NU JULFILM-TIME:-D

Ett ljus för bara dig och mig

HÄJhÄJ! Igår var vi hos farmor och åt en massa maaaassa god mat. 
Och snart kommer nårga peeppppz hit och så ska vi julpyssla och baka till skyltsöndag. Så kom och köp av ES1b imorn!!!!!!



In it to god damn win it

JAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!! Hade checkat in två par Cheap Monday-jeans på Nelly som jag blev så otroligt övertaggad på att köpa. Men sen just när jag skulle beställa så visst i fan försvann alla jävla storlekar på ena byxan. Så då blev jag otroligt otaggad på att köpa de andra. Vilket jag är så glad för just nu, FÖR NU HAR DE ANDRA KOMMIT TILLBAK!!!!!! Fy fan vad jag just beställde dem. Dock vet jag inte om jag vill ha de längre. Jo skoja, som fan TAGGA YEY. Fast de passar som inte till någonting MEN DE ÄR AW3SOME! YEY 800 SPÄNN FATTIGARE.

Åh jag som skulle vara duktigt och plugga. Spenderar pengar istället. mjEEHeh GOD JUL TILL MIG SJÄLV!!



As children we belive

Idag är det bara en månad kvar till julafton!!! Meheheh ska sluta tjata.
Har varit och ätit middag hos min Mormora idag. Efterrätten var ytterst annorlunda, saffransparfait. Alltså hemmagjord glass med saffranssmak. Extremt underligt. Var rätt gott med hallon till faktiskt. 
<Farmor. Mormor>

Och för övrigt ska vi till Farmor och äta imorgon. Mmm-mm-mat



Have yourself a merry little x-mas

Hejhejhejhejhej!!!!!!!! Idag är det plusgrader och ska vara det resten av veckan. Wtf. Det kommer bli en annorlunda jul utan SNÖ.
Nu måste jag dra mig till skolan efter det far jag och köper nytt och finare julpynt weho!:-D


Nothing else matters

Det är snö ute och julen är så gott som nästan här! Jag är glader och otroligt mätt på våran juliga middag(gröt, julskinka, vörtlimpa)
Nu ska jag fortsätta med att göra klart bildläxorna för jag har tyvärr inget mer givande för mig. Blir kanske att ta fram och sortera julpyntet senare wohoo!! En sak som är säker är iallafall att det blir CSI ikväll YEEeho


JUL JUL STRÅLANDE JÄVLA JUL!!!!!!!!!!!

Igår när jag jobbade kollade jag igenom tiderna för december. Med den enorma gjädjen såg jag att jag jobbade extremt lite under denna fina julmånad, och att jag inte jobbade på julafton. Tro mig, gjädjen var eeeenorm. 
Imorse tänkte jag skryta lite grann för min fader(som även jobbar där) och berätta om min fint upptäckt. Han ger mig världens längsta blick och sen ger mig mitt verkliga schema. Jag jobbar så jävla hårt hela jäkla december haha. OCH på julafton. Fy fan. Har gått omkring hela morgonen och försökt att inte ta mitt liv. När jag just fick veta det så var det så otroligt länge sedan jag var så förbannat arg. Fast nu har tänkt på det så mycket att börjar vara helt okej med det. Får göra det bästa möjliga av saken!!! No one's gonna ruin maaa CHRISTMAS EVEEEEEEEEEE!!!!!!!:-D STILL HAPPY



It's a beautiful lie

Ikväll har jag jobbat och nu ska jag plugga matte. Har tyvärr inte mer än det att säga. Har inte tid med någonting annat än skola, jobba, plugga och träna just nu känns det som. But I don't complain! Cashday nästa vecka, där det även är första advent weho!:-D


yey glad!!! HAHA VÄNTA ÖGONBRYNEN HAHAHA

Lets go back to that

Vart jag än kollar runt just nu så säger alla bara att de mår så otroligt dåligt och allting bara är skit. Jag tänkte då att jag ska break the pattern och berätta att jag mår så otroligt jäkla bra!!! Allt är bara fint och snart är det jul. Måste säga att det kan nästan inte bli bättre:'D

I'm really like to try go flying

Mamma kom hem från London igår och jag fick en massa superfina saker:'D Tänkte flasha lite med dem men gör det senare, för nu måste jag plugga en massa!!!!!!!!!!!1

Mustasch – Falling Down

Walk away, walk away, walk away

Igårkväll så gjorde jag om i mitt rum så nu är soffan i centrum så att säga. Blev rätt nice! Paulina var har som sagt, vi ba chillade det var skönt som fan. Haha satt och spelade SSX3!!!!! Sen fick vi besök av Elliot och Marcus och såg film and so on. 

Idag är det Fars dag, så vi ska fira våder fader när han väl kommer hem! Efter det far jag och Paulina och tränar sen far jag tilll Elliot. Snabb and on so booring sumering av gårkvällen och denne dag.


Dazed and confused

Hade en väldigt trevlig kväll igår. Otroligt jättechill, men NICE!

Idag har jag varit och tränat och sprungit omkring lite på stan. Ikveeeell ska jag vara med Paaauuliiie slings HAHA paulie slings:(

Rock your body

Vad glad jag blir att ni gillar min klänning!:'D

For och tränade efter skolan sen hem och fixade mig. Nu ska jag gå och göra maten eftersom pappa inte tänkte göra det. Sa för 40 min sen att han skulle ta 10 min paus senn duscha. Ååå jag blir lite ARG GÖR MATEN FÖR FAN:@ hehe.
Ikväll ska jag vara med Frida Paulina Elliot osvosvoovsvosovs hejdå!!!!!!!!!!!



& you realize that you love me

And so var jag klar med min klänning! Kameran är lite spritt språngande borta så ni får lite halvdana webbilder på den tills vidare.



I've got bleeders everywhere

Haaaaaaaha. Ikväll hade vi våran så kallade "inspark"! It was told att vi skulle bränna raku efter skolan och käka tillsammans. Och att det skulle ta till 8-halv 9. Så när vi gick till bildsalarna när vi slutat så började vi göra maten och bränna lite grann. Men sen ba krash boom damn så blev det värsta spökgången i källaren. Holy fuck jag var rädd som en liten liten liiiten fjortis. Kul som tusan var det! Dock var vi var klara redan vid 6 så det blev baa ännu mer nice då mehehe.

We don't need anything or anyone

Alltså waahhh de är så jäkla bra helt otroligt!! Det där avsnittet var så gigantiskt bra.




Something always brings me back to you

Hallå ja. Igår for jag och jobbade direkt efter skolan. Det är inget skämt när jag säger att jag var levande död när jag kom hem, shit vad trött jag vade.  
Idag efter skolan så ska vi stanna kvar och bränna keramik. Hela jäkla kvällen. Wah. Jag var faktiskt inte så speciellt taggad på det, vill hellre till gymmmmmet!!!!!





Fuck, you're more than I can take and something's gonna break

Hej. Hejhej. Tjena. Zzup? Gud vad jag är trött. Blev lite ledsen när pappa tyckte att jag var knäpp som tyckte att det var jobbigt att mitt kommade jobb-schema var rätt jobbigt:-( Om ni förstår vad jag menar där.
Nu ska jag sy. Och förhoppningsvis sy klart också. ZzzzzZzz zleepy



Oh tell me now, where was my fault?

And once again the school starts. Somnade långt efter 2 igår, så jag har bara sovit runt 3-4 h är dock ändå inte levande zoooombie(ännu).
Idag efter skolan far jag och Pålle till 360 och köper oss ett månadskort och tränar där once again, fast hårdare än aldrig förut. Sweeeeeeet!



That is where I'm goin' beeeack! Awesome.

I said bang, bang, a-bangilibang

Såg just väääärldens grymmaste film som heter Felon. Seriöst den vara bara för grym, den tycker jag verkligen allaaaa borde se!!
Hittade en liten fin summary från imbd "A man convicted of killing an intruder must cope with life afterward in the violent penal system." haha. 



Nu ska jag bara sitta och vänta på att klockan ska bli 00.20 så att jag kan se reprisen på CSI!!!

There comes a time when you need to let all that behind

Det mest händelserika idag var att jag vaknade 13:37. Det var så otroligt coolt, jag höll på att avlida. Annars har jag ej gjort så mycket. Gjort klart bildläxan(en av de alla..) och varit och handlat åt min moder. Så snart är det tacooos-time. 


To slow down the time



Wha-wha-what is real?


Har jobbat heeeeeeela dagen. Är så föbannat trött!! Eftersom att det är helg+röd dag idag så har ju timlönen varit otroligt awesome mehehe score.
Ska snart dra in till stan och käka, sen ska jag slöa sönder med Elliot och Paulina, kanske några fler HEJHEJ!

I'm full of regrets

HÄJHÄJ. Den här dagen har gått alldeles för fort jag vet inte ens vad jag har gjort idag. Crazy. 
Ska snart fara och jobba yey awesome fridaynight. Som pricken över I:et jobbar jag 10-18 imorn. Verkligen the best weekend ever!!!!!!!!:-D Haha ska inte klaga, kommer hoppa omkring av lycka den 25te, när lönen verkligen kommer!


finfint mmhhmmm

Sober up quick, psycho lunatic.

Ikväll ska jag hänga med Frida, Elliot, Simon och Hampus. Haha det kommer bli så otroligt epiiiiccccccc. 



Där har vi 2 av the cool kidsen!

Trapped in the dark

Igårkväll for vi till Elliot. Tvingade dem att se Grey's Anatomy, efter det gick vi till Max och köpte lyxshake yum. 
Idag har jag nyss tränat och nu måste jag städa, göra bildläxa, sy klänningen, städa garderoben och sminka mig innan middagen. Stor chans att jag kommer hinna det NJET. 


Hej från mig

My love is a lifetaker


Nuuuu bär det av på en promenad med min kära vän Paulina. Hur vi spenderar resten av kvällen förblir o..vist. Sverieska.

Break me from the inside

Linn Linn älskade Linn. Hade så otroligt trevligt igår, vi drack massa gott kaffe och hade allmänt superskoj. Elliot kom över runt 11 någon gång och for vid runt 5 kanske, där då alla var laaagomt trötta. 
Idag har jag inte hunnit annat än att komma hem och nu måste jag göra läxa. På lovet. Holy fuck. Nog för att det är bildläxa men kändes så jobbigt ändå. Sedan skall jag treeeeeeeeeena!!



You can hide in the sun

Slöööött med uppdratering idag I know, har inte riktigt haft tid. Vaknade där runt 12 någon gång och tvingade mig upp. Kände att jag orkar inte vända på dygnen under veckan. 
Har inte hunnit någonting annat idag än att träna. Haha trände i typ 2h och 20 min. Välkommnar den härliga träningsvärken imorgon. Och när jag skulle duscha var varmvattet slut, holy fuck jag höll på att dö. 



Nu ska jag käka efter det far jag till den så otroligt efterlängtade Linnnnnnnnnnnnnnn!!!!!!!!!!!!!!!!! Mina Umeå-köp slänger jag upp i veckan