Supermoist chocolatemugcake with avocado

Det här är utan tvekan den godaste muggkakan jag någonsin skapat. Jag kommer aldrig kunna smälta hur otroligt god den var!!!!! Sååå saftig och helt perfekt konsistens, verkligen den där konsistensen man är ute efter. Inte torr någonstans, bara. Helt. Perfekt. Avokadon och choklad blandade sig så bra!  Ni måste testa, right away!


Recept:
1 skopa chokladproteinpulver (30g)
1,5-2 msk canderel cankao
0,5 msk kokosmjöl
1 mosad avokado
1 äggvita
1 msk vatten
 
1. Blanda ihop alla torra ingredienser.
2. Mosa avokadon noga(eller mixa), blanda sedan ner i den torra blandning tillsammans med äggvita Blanda ihop till en "torr deg" så gott som det går. Blanda sedan ner 1 msk vatten. 
3. Micra på full effekt. Jag intervallmicrade, 45 sek, 45 sek, 30 sek. Fungerar väldigt bra för då kan man sluta micra när man är nöjd med konsistensen. 
 
 Jag toppade kakan med 100 g keso och hackade paranötter. N-o-m.

 
 Näringsvärde: (med topping)
Protein: 49g
Kolhydrater: 9g
Fett: 61g


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback