Näsblod och grillkungen
Planen var idag att köra cirkus 10 minuter intervaller, axlar, bröst och triceps, sedan 10 minuter intervaller igen. Men när jag började på mitt första intervallpass tänkte jag att jag borde köra 20 min direkt istället, sagt och gjort. Kirrade mina 20 minuter på löpbandet och kände att jag hade hela världen i mina händer. Under nedvarvningen blev jag tvärtrött och fick näsblodsattacken av doom. Made a run for pappersrullen och hoppades på att det var bara en liten droppe som kom, hell to the no. Okuperade toaletten i minst 25 minuter och kämpade som en tok för att få det att sluta. När det väl bestämde sig för att ge sig, lunkade jag lugnt därifrån och låtsades som om jag max hade varit där i 2,5 minuter. Gav upp tanken på att dra ett grymt axel-pass och for istället till apoteket och köpte blodstillande vadd så att jag har det till nästa gång blodet börjar forsa. Jag och näsblod vi är himla nära vänner alltså:::)))))) Fick även med mig lite annat som har börjat ta slut här hemma.
Till middag gjorde jag grillspett med champinjoner, tomat och rödlök och till det var tanken att jag skulle grilla karré. Låt mig säga så här mycket: never again. Grilla är långt ifrån min grej. Marinaden blev kick-ass(två ingredienser, mycket att vara stolt över ska ni veta) soja och samal oelek, sjukt gött. PS. köttet var fläskfilé inte karré. Min kära mor kunde avgöra det genom att se på påsen som var full av mörk marinad, men detta nekade jag ändå och sa att det var karré. Gav med mig efter köttet legat på grillen ett tag.
Det är marinaden som gör att köttet ser bränt ut. Jag svär. Hehe ha en bra kväll hälsningar från grillkungen
Till middag gjorde jag grillspett med champinjoner, tomat och rödlök och till det var tanken att jag skulle grilla karré. Låt mig säga så här mycket: never again. Grilla är långt ifrån min grej. Marinaden blev kick-ass(två ingredienser, mycket att vara stolt över ska ni veta) soja och samal oelek, sjukt gött. PS. köttet var fläskfilé inte karré. Min kära mor kunde avgöra det genom att se på påsen som var full av mörk marinad, men detta nekade jag ändå och sa att det var karré. Gav med mig efter köttet legat på grillen ett tag.
Kommentarer
Trackback